Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 277
  • 22 521
  •   4
Отговори
# 22 455
  • София
Тоест Радев, който е от 10 години в политиката, прави нов проект, в който ще участват вече политици разочаровали ни със своята политическа кариера, но видите ли - спасител.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 01:04 от Lunna Sonata

# 22 456
  • софия
Със стари труженички нов бардак.

# 22 457
  • София
И там правят политически внушения, ама Гл. прокурорбил нелигитимен, ама шефът на МВР се криел, не знам си още какво.

В какъв смисъл внушения, кое от горните две неща не е истина? Когато кажеш "дърветата имат листа" това не е внушение, а споделяне на факт.

# 22 458
Потретвам се и се почетвъртвам, но хората масово не правят разлика между факт и мнение и смятат личните си мнения и разсъждения за факти.

# 22 459
Със стари труженички нов бардак.
От къде да ги вземат новите - от хАмерика ли? Ми те и там същите.

# 22 460
  • софия
А, не знам. Констатирам как спасителят ще спасява с хора, които вече са имали възможност да спасяват.

# 22 461
  • Варна
А, не знам. Констатирам как спасителят ще спасява с хора, които вече са имали възможност да спасяват.
Те всички кандидати на изборите  са такива.

# 22 462
Това ли са можачите на ГЕРБ? Това ли е редът? Егати МВР-то, егати чудото. Цялата страна се тресе от повече от седмица. Тия какво са разследвали, не е много ясно. Кого са разпитвали, също не е ясно. И сега продължават да не разследват, а ни прожектират филми. Няма такава пародия, а колко милиарди изливаме в тая система.

# 22 463
Има силна конкуренция между всички партии за приза "неможач". Борбата е оспорвана, разликите са нищожни.

# 22 464
А не, за единствените неможачи са обявени ПП-ДБ. Баш ББ е голям можач по неговите приказки. Не е добре така да изкривяваме действителността, мама Нана. И ти като Ива Митева, тя вчера каза, че никой нищо лошо не бил казал за Боташ, а сега започнали всички. Което абсолютно не е вярно. Една лъжа повторена сто пъти, няма да стане истина.

На мен от този случай ми е много тегаво. Не мога да си представя колко ужасна е била ситуацията на тия хора, която и версия да е истината. А дали някога ще я разберем?

# 22 465
  • Буркина Фасо
защо да е спасител? всеки, който гласува се надява партията с лидера да оправят положението.
всички, за които се гласува своего рода са спасители.

# 22 466
Айде и аз да се направя на разбирачка...
Можаха МВР-то да споделят клипове от камери разни неща, които по-скоро изглежда като папарашка акция.
А не могат да кажат за тест за натривка, който бил страшно бърз, кой е стрелял...от всички тези хора. Мина ли една седмица откакто намериха първите трима ? Оставени живи и здрави от другите трима..
Казват X e стрелял по Y и Z, или всеки по себе си...

# 22 467
А не, за единствените неможачи са обявени ПП-ДБ. Баш ББ е голям можач по неговите приказки. Не е добре така да изкривяваме действителността, мама Нана.
Скрит текст:
И ти като Ива Митева, тя вчера каза, че никой нищо лошо не бил казал за Боташ, а сега започнали всички. Което абсолютно не е вярно. Една лъжа повторена сто пъти, няма да стане истина.

На мен от този случай ми е много тегаво. Не мога да си представя колко ужасна е била ситуацията на тия хора, която и версия да е истината. А дали някога ще я разберем?
Е, да не е пожизнен този приз! Нека и други се облажат все пак. Що се отнася до ББ, държавата е топ, всичко  ни е Ок, но това е въпрос на гледна точка и вяра от страна на електората, който го подкрепя, аз не мога да променя това, но и не съм длъжна да го приема за истина.

# 22 468
Айде и аз да се направя на разбирачка...
Можаха МВР-то да споделят клипове от камери разни неща, които по-скоро изглежда като папарашка акция.
А не могат да кажат за тест за натривка, който бил страшно бърз, кой е стрелял...от всички тези хора. Мина ли една седмица откакто намериха първите трима ? Оставени живи и здрави от другите трима..
Казват X e стрелял по Y и Z, или всеки по себе си...

Аз си признавам, че от самото начало се опитвам да не следя много случая, защото много ме натоварва, доколкото е възможно, разбира се, предвид че отвсякъде ни залива. Но още в началото четох някъде, че е изключено един да е убил другите двама и да се е самоубил, поради местоположението на оръжието/оръжията. Но то с толкова паразитни информации ни заляха, включително внушения, че сега каквото и да си помислиш, ти се струва нелогично. На мен ми намирисва работата заради това, че всички близки хора, познати и семейство на 6-мата мъже казват само положителни неща за тях (имам себе си за добър човек, но не съм сигурна, че всички, които ме познават ще се изкажат само положително), а ги обвиниха в какви ли не престъпления. Тези 4 джипа какви са били? И защо така ни спускат контролирани кадри?
Притеснява ме, че не се работи професионално. Още повече, че кемперът е изкаран на собствен ход няколко часа след намирането. Няма как да са обработили местопрестъплението за това време, ако изобщо там се е случило.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 10:22 от AriaNovaKaq

# 22 469
Прекалено много се говори за случая. Много преувеличаване, много мистика, демони, едва ли не извънземни, много внушения... Никой не търси извършител, насочват нещата към самоубийство ритуално.

Общи условия

Активация на акаунт