Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 651 960
  • 22 595
  •   9
Отговори
# 22 575
  • София
Тоз Петрохан дюшеш им дойде.

Надали, масово от обществото не им вярват и според мен съвсем скоро сами ще попаднат в капана си.
Днес ДАНС на инструктаж пред кабинета на ДПС-НН от депутат на ГЕРБ-НН, за да отклоняват въпросите дали имат връзка с рейнджърите. И за дете вече става ясно какво се случва.

# 22 576

Надали, масово от обществото не им вярват и според мен съвсем скоро сами ще попаднат в капана си.
Днес ДАНС на инструктаж пред кабинета на ДПС-НН от депутат на ГЕРБ-НН, за да отклоняват въпросите дали имат връзка с рейнджърите. И за дете вече става ясно какво се случва.
очевидно са забравили, за какво бяха свалени.

# 22 577
  • София
"Ще направя всичко необходимо и възможното и невъзможното, цялата ви престъпна педофилска секта, да бъде разкарана от лицето на земята"

Това нещо е дупутат.

Това кое недоразумение го каза?

Направо като по поръчка. Сега чакаме компромат със сексуална тематика през март.

Ох, много е виновна Йотова, че не назначи някоя герберска или нюнюновска калинка, мда. Много е виновна.

# 22 578
Абе друга песен ще пеете ако такова ви тормози децата в училище....

# 22 579
Аз не очаквах  такова решение от Йотова, след като преди 5 г.  Румен Радев, по известен като Бащата на Промяната лично ни представи тези  спасители и ги  инсталира във властта с първия си служебен кабинет, а после се отрече от тях и ги нарече Шарлатани.та мислих, че Йотова ще постъпи по-отговорно. Не издържа госпожата президент моя тест.

Този избор е обвит с коприна.
Следващия въпрос е :
- Гюров ще избере ли отново да местим магистралите.

....За който разбира и помни
Ти пък откъде се появи Simple Smile

Тук съм от 2009 година.
Не съм от притичващите тук по поръчка

Например ,
Къде е Лорд Сняг - изключително активен в първата офанзива на РР през 2020/21

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 00:12 от 100dena

# 22 580
  • Варна

Например ,
Къде е Лорд Сняг - изключително активен в първата офанзива на РР през 2020/21
С перманентен бан.

# 22 581
И за дете вече става ясно какво се случва.
Сподели!

# 22 582
  • София
Йотова успя ли да направи поне една консултация, в която да не храчи по промените в Конституцията? Смешна ми е вече. Руди ме развесели много, прав си е.

Не успя. Всеки път се жали, че няма да може тя да избере еднолично следващия Гълъб. За да сключи следващия Боташ.

Всеки път трябва да се “храчи” по промените в Конституцията, които доведоха до невъзможност за избор на служебен премиер.

Не харесвам никой от петимата кандидати.
Четирима от тях са свързани с Борисов и Пеевски, а Гюров е политически свързан с ППДБ и ще поеме длъжността служебен МП с казус.  

Както при Кирил Петков, така и при Гюров все  нещо не им е наред с документите и статута, и все възниква казус  за длъжността МП 🙂

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 08:51 от Мецани

# 22 583
Пак ще цъкат хората с език какво дъно са ударили в НС,обаче този тон се задава особено от тези двамата-ТЙ,КК,а гербаджии винаги седят отстрани и се подсмихват.

Вчера домакинствайки пуснах Бареков,измежду ежедневни убийства,Петрохан,изтекли кадри от лазер салони и прочие криминални новини,предпочитам сла@гача да говори за Фалконите на Пеевски.Джиткал си той с двата си самолета,Дубай,мЬялдивье,един полет от 4ч.до Дубай струвал от 100-150 хил ойро.Бареков е само малко обсебен от ДП,следял му и полетите,извадил разпечатки,кооперирал с американците,по негови думи..

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 10:32 от Морана

# 22 584
Нови влакове за “Ивкони”, стари бусове за София

Става дума за подписания в сряда договор между държавната “БДЖ Пътнически преводи” и частната “Ивкони Експрес”, която е част от групата “Юнион Ивкони”, свързвана в миналото с ГЕРБ, ДПС и временния главен прокурор Сарафов. Сега фирмата ще получи от БДЖ 15 нови влака под наем и една четвърт от целия подвижен състав.

А в София общинска транспортна фирма подписа договор за 18-годишни автобуси с над 700 000 км пробег на цена над 90 000 евро всеки. Това е цена в пъти над пазарната. Съветници и кметът поискаха оставката на шефа на фирмата.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 11:03 от Moderator1

# 22 585
Ми,няма само ние в провинцията да се тараляскаме в стари автобуси/без климатик/,даже един шофьор слушах в т.нар.буби,бели малки автобуси в Плд,че сутринта го пратили на такъв и казал,че напуска ако не му го сменят,като слезнел от него не можел да държи права линия.
Сф с какво са по-специални от нас,като ще страдаме,да е повсеместно.

Караджов нали задвижи процедурата по влаковите истории,ровихме се тогава да видим кой частник какви разрешения има,дискутирахме,не се учудвам.

# 22 586
  • софия
Петрохан не им дойде дюшеш. Там седи една дебела сянка, която няма да бъде осветлена.
Много удобно се насочва вината единствено и само срещу ППДБ. Те имат тяхната вина и участие, но управляваха около 8 месеца 2022-2023 г. След това, а и преди това, когато започват да развиват дейност, кой какво направи? Кои са начело на службите и прокуратурата?

# 22 587
Каква вина имат ПП-ДБ за случая Петрохан? Доколкото разбирам е имало чадър от страна на ДАНС по линия на бащата на главно гуру? Или грешно съм разбрала?
За нашите служби отдавна е ясно, че са пробити по всякакви линии, направо е плашещо на какви хора разчитаме за националната си сигурност.

# 22 588
  • софия
Вината е, че Сандов е подписал споразумение за сътрудничество, което не е трябвало да прави. Това ги обвързва с организацията. Може и друго да има, но не знаем.
Моето мнение е, че ако, както Сандов обяснява, това споразумение не носи никакви права, не е било нужно да се подписва. Защо го е подписал? Защо в МЗХ отказват?
Обсъжда се и, че училището, което има връзка с организацията, е сертифицирано от МОН по времето на Денков (не съм проверявала).
Другата линия на Петрохан - институционалният чадър върху организацията, който е имало до трагедията, не се обсъжда. Затово и имам съмнение, че е дюшеш, а не е случен в точно този момент. Да не забравяме и, че Сретен Йоцич бешо освободен скоро. Не вярвам в съвпадения.

# 22 589
Вината е, че Сандов е подписам някакво споразумение, което не е трябвало да прави. Това ги обвързва с организацията. Може и друго да има, но не знаем.
Обсъжда се и, че на училището, което има връзка с организацията, е сертифицирано от МОН по времето на Денков (не съм проверявала).

За да имат вина би трябвало да са имали данни за извършени престъпления. Аз не съм разбрала за такова нещо. Този човек е помагал и спасявал хора при природни бедствия. Всеки е могъл да дари на такава организация, за такава кауза. За мен това са политически кални борби, не може да се вменява вина на партия/коалиция така на ангро.
Обаче, службите са за изриване, ако толкова години са вършени престъпления и ДАНС са потулвали сигналите.

Общи условия

Активация на акаунт