Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 651 075
  • 22 595
  •   15
Отговори
# 22 575
  • София
Тоз Петрохан дюшеш им дойде.

Надали, масово от обществото не им вярват и според мен съвсем скоро сами ще попаднат в капана си.
Днес ДАНС на инструктаж пред кабинета на ДПС-НН от депутат на ГЕРБ-НН, за да отклоняват въпросите дали имат връзка с рейнджърите. И за дете вече става ясно какво се случва.

# 22 576

Надали, масово от обществото не им вярват и според мен съвсем скоро сами ще попаднат в капана си.
Днес ДАНС на инструктаж пред кабинета на ДПС-НН от депутат на ГЕРБ-НН, за да отклоняват въпросите дали имат връзка с рейнджърите. И за дете вече става ясно какво се случва.
очевидно са забравили, за какво бяха свалени.

# 22 577
  • София
"Ще направя всичко необходимо и възможното и невъзможното, цялата ви престъпна педофилска секта, да бъде разкарана от лицето на земята"

Това нещо е дупутат.

Това кое недоразумение го каза?

Направо като по поръчка. Сега чакаме компромат със сексуална тематика през март.

Ох, много е виновна Йотова, че не назначи някоя герберска или нюнюновска калинка, мда. Много е виновна.

# 22 578
Абе друга песен ще пеете ако такова ви тормози децата в училище....

# 22 579
Аз не очаквах  такова решение от Йотова, след като преди 5 г.  Румен Радев, по известен като Бащата на Промяната лично ни представи тези  спасители и ги  инсталира във властта с първия си служебен кабинет, а после се отрече от тях и ги нарече Шарлатани.та мислих, че Йотова ще постъпи по-отговорно. Не издържа госпожата президент моя тест.

Този избор е обвит с коприна.
Следващия въпрос е :
- Гюров ще избере ли отново да местим магистралите.

....За който разбира и помни
Ти пък откъде се появи Simple Smile

Тук съм от 2009 година.
Не съм от притичващите тук по поръчка

Например ,
Къде е Лорд Сняг - изключително активен в първата офанзива на РР през 2020/21

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 00:12 от 100dena

# 22 580
  • Варна

Например ,
Къде е Лорд Сняг - изключително активен в първата офанзива на РР през 2020/21
С перманентен бан.

# 22 581
И за дете вече става ясно какво се случва.
Сподели!

# 22 582
  • София
Йотова успя ли да направи поне една консултация, в която да не храчи по промените в Конституцията? Смешна ми е вече. Руди ме развесели много, прав си е.

Не успя. Всеки път се жали, че няма да може тя да избере еднолично следващия Гълъб. За да сключи следващия Боташ.

Всеки път трябва да се “храчи” по промените в Конституцията, които доведоха до невъзможност за избор на служебен премиер.

Не харесвам никой от петимата кандидати.
Четирима от тях са свързани с Борисов и Пеевски, а Гюров е политически свързан с ППДБ и ще поеме длъжността служебен МП с казус.  

Както при Кирил Петков, така и при Гюров все  нещо не им е наред с документите и статута, и все възниква казус  за длъжността МП 🙂

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 08:51 от Мецани

# 22 583
Току що от трибуната на НС Тошко Йорданов нарече ППДБ п@@@@@и.

Дано никога повече тая чалгарска пасмина, не види парламент.

# 22 584
Когато ТЙ наричаше ББ, Джипко Бибитков му се радваха и не беше чалгар, нито вулгарен, нито с непристойно поведение. Не е претърпял промяна през времето като НП.

# 22 585
  • Обран бостан ;)
Комиците в политиката никога не водят до нищо добро.
Справка - САЩ, Украйна.

# 22 586
Нещо са ти грешни спомените Нана, но добре, че намери и тая простотия да защитаваш.
Както каза някой назад, тая амбразура няма да се затрие.

# 22 587
Нищо не защитавам, Сирос, тогава бях възмутена, че от трибуната на НС може да се говори така, но тогава писанията в медиите бяха, че това е край на политическото статукво и „разчупване“ на модела,  „свободно говорене“ след години на автоцензура и т.н.
Не е лошо човек да помни някои неща, а не когато му отърва да критикува, а когато не, да защитава или с други думи да е като фурнаджийска лопата.

# 22 588
Нищо не защитавам, Сирос, тогава бях възмутена, че от трибуната на НС може да се говори така, но тогава писанията в медиите бяха, че това е край на политическото статукво и „разчупване“ на модела,  „свободно говорене“ след години на автоцензура и т.н.
Не е лошо човек да помни някои неща, а не когато му отърва да критикува, а когато не, да защитава или с други думи да е като фурнаджийска лопата.

Тогава беше възмутена, но сега не си. Браво, чудесна позиция. Принципна.

# 22 589
Кога ТЙ е наричал Борисов педофил, че ми се губи нещо. Ако го е напрвил - чудесно, явно обижда всички без да се интересува от коя партия са.

Общи условия

Активация на акаунт