Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 652 550
  • 22 629
  •   5
Отговори
# 22 590
  • софия
Скрит текст:
Вината е, че Сандов е подписам някакво споразумение, което не е трябвало да прави. Това ги обвързва с организацията. Може и друго да има, но не знаем.
Обсъжда се и, че на училището, което има връзка с организацията, е сертифицирано от МОН по времето на Денков (не съм проверявала).
За да имат вина би трябвало да са имали данни за извършени престъпления. Аз не съм разбрала за такова нещо. Този човек е помагал и спасявал хора при природни бедствия. Всеки е могъл да дари на такава организация, за такава кауза. За мен това са политически кални борби, не може да се вменява вина на партия/коалиция така на ангро.
Обаче, службите са за изриване, ако толкова години са вършени престъпления и ДАНС са потулвали сигналите.
За мен това не е задължително. Не говорим за дарения, а институционално припознаване на организацията.

# 22 591
  • София
Някаква Мариета Георгиева, заместник на Денков е регистрирала училище Космос като основно, юни 2022 г. За средно е получило разрешение 2024 при Главчев.

# 22 592
О, какво очакваме ит всички тези...Министъра на икономиката не знае цената на хляба, сиренето, кашкавал...щял да проучи и да даде информация....Докато избирателите им знаят само тези цени...Мдамм....

# 22 593
От Владислав Панев:
Никаква промяна в БСП в София. Съветниците им, които са част от икономическото мнозинство днес запазиха ръководството на Столичен автотранспорт, което иска да купи автобуси на десетократна цена. Дотук нищо ново при столетницата.

# 22 594
Е, то изборът на Зарков не е рязка промяна в политиката.
А единственият им шанс за следващите избори.

# 22 595
  • София
Няма Здравков, няма Мравков. Има нов стар шеф в столетницата и това е ДС.

# 22 596
Надявам се Гюров до 19.02. да се справи с избор на министри. Само да не са пак тип Корнелия на икономиката, както през 2022 г., че аман от популисти.

# 22 597
Три месеца министър - цял живот милионер.

# 22 598
Три месеца министър - цял живот милионер.
Представяш ли си тези по 15+ години в управлението тогава

# 22 599
  • София
Зададени са въпроси към министъра на МВР. Сега като дойде нов министър какво става с въпросите, каква е процедурата? Пропадат ли?

# 22 600
Имаме ли министър?

# 22 601
А знае ли се къде се е покрил министърът на МВР? То мемета, мемета, айде, ама наистина не е нормално да се крие при такъв случай, заедно с главния секретар. Направо е срамота.

# 22 602
Гледах Сламен Желязков в новините. Хареса ми, умерена позиция изрази. Още недоумявам защо си причини, да се самонаправи на подлога. То пари, пари, ама....

# 22 603
  • софия
Новият ще отговори. Отговорите не гипише той, пишат му ги. Естествено той прием/не приема, дава указания какво да включва отговорът.
Къдравата Сю била планиран отпуск (май 2 седмици). Няма друг министър, който да бил отпуск толкова време, ама все пак той е Сю.

Продължавам по някакъв начин да харесвам Желязков. Никога няма да разбера защо толкова години приема да е Сламен.

# 22 604
Каква е тази свинщина пак днес в парламента.. Всеки хванал лайномета, пардон микрофона и бълва ли бълва...
Сега ще има ли разсекретяване на документите по случая Петрохан,
защо когато някой казва, че е подал сигнал за педофилия два пъти - не са взети мерки. Къде са представители на структурите за да обяснят това
Костя хич няма да го коментирам, имам чувството, че целта му е да си отврати електората Simple Smile След изказванията му против етническите турци загуби техните гласове, а имаше много хора от тях, които му възлагаха надежди. Сега естествено ще се пренасочат към другия спасител Радев, защото не вярват нито на АПС, нито на ДПС-НН.

Общи условия

Активация на акаунт