Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 652 485
  • 22 626
  •   6
Отговори
# 22 620
Това народно събрание, не трябва да изслушва никой. Вътре преобладават австралопитеци, възползвайки се от тая трагедия и мислейки, че печелят дивиденти. Е, сбъркали са.

# 22 621
Мен най-много ме притеснява, че има сигнали към службите и нищо не е направено, за да се предотврати тази трагедия. Поне непълнолетното момче да беше спасено, пак щеше да е нещо.
Ами как, като са получили сигналите, са започнали да работят. Ама това са държавни служи-тели  ( по МФ). Там не се работи като в частните фирми. Докато се предаде сигналът на някое лице от 1 на 2 етаж, се иска време. Какво си мислим ние? Чак миналата година им вдигнаха заплатите.
И отделно от това, според мен никой не е очаквал, че в нашата държава може да се случи нещо толкова извън нормалното, като този култ, сещта и каквото и да е, все не е нормално.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 20:25 от laurentin

# 22 622
Отделно, Терзиев всъщност не е спонсорирал Калушев в лично качество, а НАКЗТ. Официално дейността им е опазване на околната среда. Не може ли Терзиев да спонсорира тази кауза, без да знае какво друго се е случвало там? На този етап никой не знае, но тук няколко потребителки веднага побързаха да свържат цяла партия с конкретна престъпна дейност.

Те и за мрежата на Епстийн не са знаели някои хора, но това май не ги извинява...ето я една принцеса, отишла на гости в имението му, а сега е изтипосана в медиите по цял свят да се обяснява.

# 22 623
Сега чета, че Деян, женен за мексиканка и жител на село Гинци, който е открил трите трупа в хижата, е изчезнал...
Дано и него не намерят мъртъв.

# 22 624
Разпаднала се държава.
ППДБ са виновни и НПО.

Хайде стига с тази мантра за "разпадналата се държава". Нищо си и няма на държавата, функционира си, че и се развива икономически, напук на вашите опявания.

# 22 625
Кое, това наоколо ли😀

# 22 626
Разпаднала се държава.
ППДБ са виновни и НПО.

Хайде стига с тази мантра за "разпадналата се държава". Нищо си и няма на държавата, функционира си, че и се развива икономически, напук на вашите опявания.
виждаме как функционира. Да беше прочела поста, на който отговорих.

Общи условия

Активация на акаунт