Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 656 604
  • 22 765
  •   6
Отговори
# 22 740
А каква е целта на тези НПО-та, не конкретно това, а стотиците създадени.
Каквато е целта на БЧК например,те също са нпо.
НПО вече мръсно словосъчетание стана.

Лесно е за хора които никога не са имали нужда от финансова помощ да гледат с подозрение на НПОтата. Все пак на тях те никога не са помагали, защо трябва да им вярват. Същата работа като социалните услуги - много лесно хората които никога не са ги ползвали могат да се научат да ги третират с подозрение. Просто житейски факт е това

# 22 741
  • София
Дарения и аз правя.
От 25 години, всеки месец.
Мислите ли, че знам къде и за какво отиват точно парите? И че има сигурност, че за това отиват.
Можете да сметнете за колко "трагедии" могат да ме третират като Терзиев.
колко пъти дари по 80 хил. ?

Негови са. Колкото пъти иска, толкова. Че други "даряват" и се "самодаряват" с държавна пара.

Митов не беше дори година министър? За какви години говориш, още повече, че винаги казвате, но за други, естествено, че били няколко месеца (което дори не е вярно)  и това е оправданието?

В момента той е министър. Най-малкото е да се появи и да каже, че е разпоредил пълна проверка.

ИТН са единствената партия, която израснаха последните 5 години. Отвориха им се очите, кого точно трябва да чегъртат. Доволна съм, че свалиха най-вредното правителство - това на Кирил Петков. Доволна съм, че ТЙ и Балабанов разкриват лицемерието и лъжите на ППетрохан. Смятам, че има нужда в парламента от такъв коректив като тях. Аз съм на път да ги подкрепя именно затова, ако ясно заявят, че няма да подкрепят заформящата се скглобка между Лама Боташ и ППДБ.

Е, браво. Сега ми се изясни как се преливат гласове от ГЕРБ към други партийки.

# 22 742
  • София
Ето един интересен клип. И, като оставим настрана, че идва от МЕЧ, коити са доста недолюбвяни тук, като цяло е доста циничен и грозен

https://www.facebook.com/share/v/1HZgiLscZC/

Всъщност най-грозното е празната зала. Иначе, Руди има дар слово, бърза мисъл и още по-бърз език.

# 22 743
  • Пловдив

БЧК например,те също са нпо.

Това не е вярно.

# 22 744
  • София

БЧК например,те също са нпо.

Това не е вярно.

Българският Червен кръст (БЧК) е хуманитарна организация в Република България.

Основана е през 1885 година, веднага след Съединението на Източна Румелия и Княжество България. БЧК е доброволна организация, част от Международния комитет на Червения кръст. Структурирана е в четиристепенна организационна система.

Българският Червен кръст е неправителствена организация, която получава годишна държавна субсидия поради своето национално значение. Статутът на БЧК е регламентиран в Закона за БЧК.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1% … D1%8A%D1%81%D1%82

# 22 745
А каква е целта на тези НПО-та, не конкретно това, а стотиците създадени.
Каквато е целта на БЧК например,те също са нпо.
НПО вече мръсно словосъчетание стана.

Лесно е за хора които никога не са имали нужда от финансова помощ да гледат с подозрение на НПОтата. Все пак на тях те никога не са помагали, защо трябва да им вярват. Същата работа като социалните услуги - много лесно хората които никога не са ги ползвали могат да се научат да ги третират с подозрение. Просто житейски факт е това
А кой финансира НПО?Нали знаете ,че който дава парите,той поръчва музиката.

# 22 746
  • София
НПО-то враг №1 на тутраканската селищна система.
Нещо за Сорос да подсвирнете?

# 22 747
Simple Smile сигурно е балканска черта тоя вечен скептицизъм, че човек може да дава пари, за добра кауза, безвъзмездно ...

# 22 748
Не, просто искат тези пари да се дадат на тях, не на други хора

# 22 749
Подозрително бързо излязоха имената за кабинета. Доста подозрително. Което може да означава, че Гюров е знаел отначалото, че ще е СМП и времето, което му даде Йотова той го е оползотворил да събира екип. Не харесвам Нейнски. Бих предпочела дипломат от кариерата, но каквото такова.
Естествено, че е знаел, съставили са отдавна кабинета - Бъчварова отдавна плюеше по ГЕРБ, заслужила е да е министър, изумена съм от избора на министъра на икономиката - тя нали беше се изложила тотално като министър, а за Асена нямам думи😁
Какво ли ще е цената за изпирането на Гюров?

# 22 750
Кой ще е министър на икономиката?
И пак да питам: какво й е на Сербезова?

# 22 751
Даниела Везиева е едното предложение, ползвай Гугъл .

# 22 752
Даниела Везиева е едното предложение, ползвай Гугъл .
Видях я, нищо не ми говори. Прочетох, че е част от партията на Янев. Освен този факт, има ли нещо фрапиращо при нея?
Трети път да питам: какво й е на Сербезова?

# 22 753
  • София
От Фокус част от имената, уж сигурен източник:

Вътрешен министър - Веселин Вучков

Министър на регионалното развитие и благоустройство - Иван Шишков

Финансов министър - Любомир Каримански

Министър на транспорта - Георги Гвоздейков

Енергиен министър - Трайчо Трайков

Министър на отбраната - Бойко Ноев

Външен министър - Надежда Нейнски

# 22 754
Гвоздейков не се ли беше издънил с нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт