🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 769
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Привет, момичета!
Не успявам да се включва, но ви чета с удоволствие. Почивам си  на макс. Почивката не е мързел, събирам сили😉
Благодаря Ви, за всичко споделено и за всички коментари, които сте направили!

Прекрасен Чаатай!

Мустаците...хубав е с мустачки, аз лично по-вече си го харесвам без, но той си е красив всякак. Красавчик!

Благословен ден! Честит празник на имениците ако има такива във форума!
О, и аз да влизам в режим "активна".

# 181
Aз днес съм го подкарала на статии Stuck Out Tongue Winking Eye

Турските сериали са на дневен ред дори по време на почивките между сезоните!

Турските сериали са на дневен ред дори по време на паузата между сезоните
Синем Юнсал, която играе Аля , и Озан Акбаба, който играе Джихан , бяха много обсъждани през целия сезон заради партньорството си.
„Ешреф Руя“ с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир остава актуална тема със своята история и силен актьорски състав. Сериалът, за който все още се говори след финала на сезона, се следи с голям интерес и в чужбина.

Любовта между „Далечен град“ и „Ешреф Руя“ прекрачи границите, привличайки голямо внимание в Турция . Забележителните продукции привличат значително внимание и в чужбина. В Русия Синем Юнсал, която играе Аля в „Далечен град“, спечели титлата за „Най-добра актриса“, а Чаатай Улусой - за „Най-добър актьор“ в публично гласуване. Изпълненията на Улусой и Юнсал направиха феновете им горди. Зрителите нямат търпение да видят каква любов ще имат Аля и Джихан в новия сезон и с нетърпение очакват събирането на Ешреф с неговата Руя.

# 182

Есреф Тек: едновременно могъщ и страховит за враговете си, крехък и уязвим в емоционалната си форма, невъзмутим и лаконичен, но и носталгичен и копнеещ. Специалната интонация на гласа му е хипнотична.Чаатай Улусой го прави свой, оформя го като костюм, ушит по поръчка!
Момичета, днес, неделно сме на волна програма. Kissing Heart

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 14:27 от NeZ_9

# 183
Днешното класиране на платформата Шахид
Абонати сме на второто място и това е!

# 184
Да си припомним "сериала с мустаците" както го нарича Гери, защото скоро може да имаме и "филма с мустаците" Grinning

# 185
Привет ,момичета Heartpulse

Днес спах до 15ч следобед и още можех,отдавна се научих да слушам тялото си и да му давам нужното без значение на всичките "трябва",които умът ми е измислил.Неделна почивка.

Хареса ми въпроса дали Ешреф е добър.

Според мен - да или по-точно не се различава от абсолютно никой от нас.Всеки един от нас във всеки един момент може да стане убиец,ако посегнат на любим човек или на него самият.Да ,ние не сме въоражени с оръжия,но много често убиваме с думи.Всеки един от нас при "подходящи" обстоятелства може да извади от себе си неподозирани страни.Ешреф се занимава с хазарт и хотелите.Нищо кой знае какво.Хотелите са легален бизнес,хазарта...... в днешно време и той е легален,с каквото и ддруго да се занимават Сираците,той е избрал да не си цапа ръцете.Води се мафиот- част от организация ,обаче я сравнете Изет и Ешреф.Изет,който си гаси цитарите в телата на малолетните момичета и прави с?кс с тях може ли да се сравни с Ешреф ? Може да си в най-черната и дълбока дупка,но ти избираш дали да бъдеш или да не бъдеш част от нея.Ешреф е избрал да не бъде - затова за мен е добър.И няма значение какъв му е етиката - мафиот,убиец и т.н. ,защото е такъв по необходимост,а не по избор.

И под необходимост имам предвид - пази семейството си или някой ,когото обича.

# 186
bof4eto,  това ми хареса:
"Може да си в най-черната и дълбока дупка…
но ти избираш дали да бъдеш част от нея.“

Да, в свят, в който мнозина се оправдават с миналото си, Ешреф избира да не бъде отражение на болката, която е преживял.
Да, той е бил затворник.
Да, живее в свят на насилие и престъпления.
Но не е позволил мракът около него да стане мрак вътре в него.
Не се е отказал да обича. Не е спрял да пази. Не е спрял да вярва. Не е спрял да помага.
За мен това също го прави добър.
Не по обществените правила, а по най-важното правило, да останеш човек, когато всичко около теб те кара да не бъдеш.

# 187
И да не забравяме, че той става убиец, за да спаси невинно момиче.
Ако не беше тази случка ние не знаем как щеше да му се развие живота.
Когато взимаме спонтанно дадено решение, не знаем какво ще последва от това, защото то се взима на момента и не се обмисля какви са подследствията. За мен е добър герой!

# 188
Не знам дали е достоверно, но да го споделя

# 189
Нези, и да не е достоверно е очаквано. Вероятно сезонът ще започне с излизането на Ешреф от затвора след х време, надявам се да не е след 4 години, за да има и трети сезон. За квартирата на Нисан и Афра знаем, че няма да живеят там.

# 190
Списък с 10-те най-гледани филма от Турция в Netflix за периода януари-юни 2025 г., подредени по часове на гледане, според FlixPatrol.
Джентълмена е 3-ти

Под графиката е посочено, че между 01.07.2024 г. и 31.12.2024 г. са регистрирани 26 200 000 часа гледане.

# 191
Изненадах се като видях, че е българска страница. Много готино! 🥰

# 192
И аз мисля, че Ешреф е добър човек.
Толкова добрини направи и след всяко добро се чувстваше добре.
Той носи добро сърце, душата му е чиста, независимо, че е бил в затвора.
Всеки може да попадне в непредвидена ситуация и да действа спонтанно дори възрастен.
Безгрешни хора няма, идеални също!
Това, че е мафиот и си разчиства пътя, налага се да прибягва към такива методи. Той е видял, че животът е суров и несправедлив и това го принуждава да действа безкомпромисно.
Справедлив и добър е Ешреф. А, добрите хора страдат. Видяхме и Ешреф как страда. Видяхме как Ешреф не търси благодарност за добрините които прави. Видяхме, че е силен, защото е добър.

# 193
Хриси,  и аз ги видях, много са свежи!
Още една дестинация от "Eşref Rüya"

Когато пътуваме от Гьокчеада до Истанбул, минахме покрай Şile.
А "Uykucu" потъна в тайнственост.
Братовчедката издаде малко от външността на Чаатай, но очаквам и изненади.

# 194
От сета....
Ох помислих, че това е от Сънливеца!
Заради лошото качество на видеото се вижда само мустак, ама иначе визията си е на Ешреф

Страхотен кадър

Общи условия

Активация на акаунт