🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 916
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аз някакси не гледам на него ,като мъж,а по-скоро като актьор.Като мъж не мога да отрека очевидните му предимства,като харизмата,като привлекателността му,но всичко останало,което е мъжа Чаатай е само доловимо,по-скоро като усещане,отколкото,като нещо сигурно.Едва доловимо през различните му роли.Макар,че много добре чета по снимки и в огромна част от пътите ,които съм го правила съм уцелвала поне 80-90% истината за човека,който гледам,Чаатай е хамелеон а и има твърде малко снимки,които са лични,тоест в които не се е снимал във филм,реклама,с фен или като модел,а той отлично влиза в ролята си.Може би вие ,които сте го виждали на живо имате повече впечатление от мъжа Чаатай,но моето впечатление се дължи най-вече на актьора Чаатай.

# 511
Цвети, уникална си! Такова настоени ми вкара, благодаря ти! Музиката и цветята са ми душата.

Бофче, Чаатай и в реалния живот е изключителен, не можеш да не се впечетлиш от топлия му поглед и тембъра на гласа - приятелски и земен.
Това което забелязах, като го видях, че е майстор на мигове. Всичко което може да се случи между две съседни секунди.
Видяхме го на живо с Нези и Гери - Очарователен е! Две мнения, тука няма!
А, като говориш с него колко обикновен човек е, гласчето му ми е още в ушите.
Пожелала съм си да го срещна един ден случайно - случайна среща. //Само дано не откача😀

# 512
bof4eto, аз също гледам на него като на актьор, но от време на време се проявява и любопитството ми към човека Чаатай Улусой.
Човека Чаатай е по-сложно да бъде обрисуван, защото той е сравнително дискретен отвъд екраните, макар да е в центъра на вниманието.
Нашите лични наблюдения са много повърхностни, нама как да опознаеш един човек за толкова кратко време.
Моите впечатления са по-скоро от интервюта, срещи с фенове, това, което другите казват за него. Според представата, която съм си изградила, той е човеке, който цени професионализма, проявява умерена публичност и дискретност.
Избягва прекалените светски изяви,  предпочита баланса между личния и обществен живот.
Усилието му в спорта и изкуството отразява неговия  стремеж към пълноценност и самоизразяване.
Като личност мисля,че е дружелюбен, но резервиран. Уважаван и от почитатели, и от колеги.
Продължава да учи, да развива актьорското си майсторство и да се стреми към израстване. Поставя си нови предизвикателства.
В общи линии Чаатай Улусой е човек с широк спектър на таланти- спорт, музика, фотография и актьорство. Публичен, но със силно изградено чувство за лично пространство. Неподправено скромен, работлив и отдаден на професията си, въпреки светкавичния успех, с който кариерата му започва.
Снимал се е само в една единствена реклама, което показва,че не иска да бъде "лицето на всичко".
Избягва комерсиални ангажименти, които биха размили актьорския му образ и иска да запази артистичния си  имидж, вместо да стане просто известно лице от реклама.
Той изглежда не използва славата си за бърза комерсиална печалба.(дори собственият си чай не рекламира)
Инвестира времето си в роли, които изискват дълбочина, трансформация и актьорско майсторство.
Това го различава от много популярни лица, които превръщат влиянието си в маркетингов инструмент и са буквално навсякъде.
Бях сигурна, че Демет няма да успее да го въвлече в своите изяви в социалните мрежи.
Като цяло човека Чаатай ми е много интересен, защото показва зрялост, която не е толкова присъща за младите хора.
Например, той не иска да бъде просто "знаменитост", а уважаван актьор.
 Изгражда образи, в който съдържанието е по-важно от шума, и вероятно това е причината да има такава стабилна и уважавана кариера, въпреки че стои настрана от рекламната и социалната сфера.

И да викажа, че чайчетата вече са при мен.
Поръчах различни видове, за да ги опитаме.

Така че, като се прибера, може да се срещнем на по чай. Wink

# 513
bof4eto, аз също гледам на него като на актьор, но от време на време се проявява и любопитството ми към човека Чаатай Улусой.
Човека Чаатай е по-сложно да бъде обрисуван, защото той е сравнително дискретен отвъд екраните, макар да е в центъра на вниманието.
Нашите лични наблюдения са много повърхностни, нама как да опознаеш един човек за толкова кратко време.
Моите впечатления са по-скоро от интервюта, срещи с фенове, това, което другите казват за него. Според представата, която съм си изградила, той е човеке, който цени професионализма, проявява умерена публичност и дискретност.
Избягва прекалените светски изяви,  предпочита баланса между личния и обществен живот.
Усилието му в спорта и изкуството отразява неговия  стремеж към пълноценност и самоизразяване.
Като личност мисля,че е дружелюбен, но резервиран. Уважаван и от почитатели, и от колеги.
Продължава да учи, да развива актьорското си майсторство и да се стреми към израстване. Поставя си нови предизвикателства.
В общи линии Чаатай Улусой е човек с широк спектър на таланти- спорт, музика, фотография и актьорство. Публичен, но със силно изградено чувство за лично пространство. Неподправено скромен, работлив и отдаден на професията си, въпреки светкавичния успех, с който кариерата му започва.
Снимал се е само в една единствена реклама, което показва,че не иска да бъде "лицето на всичко".
Избягва комерсиални ангажименти, които биха размили актьорския му образ и иска да запази артистичния си  имидж, вместо да стане просто известно лице от реклама.
Той изглежда не използва славата си за бърза комерсиална печалба.(дори собственият си чай не рекламира)
Инвестира времето си в роли, които изискват дълбочина, трансформация и актьорско майсторство.
Това го различава от много популярни лица, които превръщат влиянието си в маркетингов инструмент и са буквално навсякъде.
Бях сигурна, че Демет няма да успее да го въвлече в своите изяви в социалните мрежи.
Като цяло човека Чаатай ми е много интересен, защото показва зрялост, която не е толкова присъща за младите хора.
Например, той не иска да бъде просто "знаменитост", а уважаван актьор.
 Изгражда образи, в който съдържанието е по-важно от шума, и вероятно това е причината да има такава стабилна и уважавана кариера, въпреки че стои настрана от рекламната и социалната сфера.

И да викажа, че чайчетата вече са при мен.
Поръчах различни видове, за да ги опитаме.

Така че, като се прибера, може да се срещнем на по чай. Wink
Нези, много мило от твоя страна!
Жалко, че вече не съм си в България, да опитам от  чая на Чаатай.

# 514
Нези, с нетърпение чакам деня, в който ще се съберм на по чай!
Ели, ще ти го опишем вкуса така, сякаш го опитваш!

# 515
Много съжалявам, Ели! Но не се знае, може да имаме и друга възможност. Kissing Heart

Есреф Руя се завръща на снимачната площадка за 20 aвrycт.
В новия сезон:
НОВО
Сюжетът ще започне със скок във времето и ще продължи със сцената, в която Есреф напуска затвора. Гюрдал, Фарук и Мюслюм ще го чакат. Животът на  всички ще се промени. Чийдем  ще получи желаното повишение. Нисан най-вероятно, ще се появи в образа на известна певица. Тя никога не е посещавала Ешреф в затвора през цялото време.
Кадир ще се заеме със семейни дела и ще промени установения от Ешреф ред.
В новия сезон ще видим сътрудничеството на Чийдем и Ешреф. Сердар вече ще бъде на страната на Ешреф. Сериалът ще добави нови актьори.

# 516
Нези, благодаря!
Интересен сюжет!
Нисан да не му стане враг?
В началото на сериала, нямаше ли такава заявка?

# 517
Нези , Ели Благодаря ви момичета за споделените впечатления  Sparkling Heart

Оооо ще ми бъде повече от интересно да наблюдавам динамиката Чийдем - Ешреф.
Все пак нека не забравяме,че условието на Чийдем беше Ешреф да изхвърли от живота си Нисан,ако тя е около Ешреф под някаква форма на сътрудничество,то тогава ще може да контролира и по някакъв начин да държи под око дали той има някакво вземане-даване с Нисан. И тук предположението на Жаки изглежда логично.Нисан мрази Чийдем и ако вижда Чийдем до Ешреф ,а тя няма тази възможност,възможно е и тя да започне да ги върти някакви .Любопитно ми е що за "семейни дела" ще се занимава Кадир .

Допълвам се,току-що приключих Пътя на Емир,наистина свършва в нищото.Не можаха ли да измислят някакъв читав финал ? Останаха толкова въпросителни . Дали Санем умря,дали Явуз ще чуе Емир ? Дали Емир ще му каже за предложението на Санем ? За изнудването на Енгин ? Но след като вече Енгин държи доказателства срещу Явуз,дори и да изслуша и повярва на Емир-дали ще може да направи нещо ? Охххх много е гадно така,като няма читав финал.И "Любов на инат" с Джан Яман свърши така в нищото.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 03:22 от bof4eto

# 518
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви ден, изпълнен с радост, нови преживявания и малки изненади,
които да ви накарат да се усмихвате през целия ден.

Отборът, отново заедно го чакам с нетърпение!

Хубав ден!

# 519
Здравейте!

От мен сутрешния поздрав, за добро настроение.

"Последвай слънцето"

Аз съм проходилка с дънкова риза
Продължавам по пътя си, гонейки слънцето
Вървя нагоре по реката срещу течението
Никой не ме спира, гоня слънцето

Срещу течението
И дори ако бурята падне
Никога не губя сили
Това е моето място
Преследвайки слънцето

# 520
Добро утро!
Обещайте си време и тръгнете към своето днес с усмивка,с надежда и с вяра,че това което си пожелахте,ще превърнете в реално сбъдната мечта!
Чудесен сюжет,нямам търпение да започва вече.

# 521
Още 3 нови имена се появиха в актьорски състав на филма “Uykucu”!

Али Юджел се присъединява към актьорски състав във филма “Uykucu”!

Ахмет Зеки Актюрк се присъединява към актьорски състав във филма “Uykucu”!

Мобина Фатхайлян се присъединява към актьорски състав във филма “Uykucu”!

# 522
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено!
Аз също се надявам във втория сезон да има повече партньорство между Ешреф/Чаатай и Чийдем/Бюшра.
bof4eto, много тъпо свърши Пътят на Емир. А според мен имаше потенциал. Но турския зрител не е позволил да се разгърне. Wink
След вчерашното включване на Цвети, ми дойде идея за днешното предизвикателство.
 "Опиши Чаатай Улусой с песен"
Изберете една песен, която според вас най-точно описва Чаатай Улусой-  актьора или човека зад кадър. Може да е по текст, емоция, атмосфера, послание или дори по темпото и.
Ако искате опишете с няколко изречения защо точно тази песен.
Как тя отразява личността му- като характер, присъствие, енергия или вътрешен свят.
Може и да направите паралел с негова роля, ако намирате връзка.
Ако пък една песен не ви е достатъчна, да създадете пълен портрет на Чаатай Улусой, направите го чрез три песни - всяка да  показва различен пласт от него.

Желая ви прекрасен ден!  Hug

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 11:11 от NeZ_9

# 523
Ох,  Нези, какво зарибяващо предизвикателство.
Аз имам много любими певци, един от тях е Гару. До този момент музиката  му като усещане най ми  е подхождала за  двойката  Ебру-Биркан от Чудото,  но много отива и на Чаатай. А клипа предава всичко, което смятам за  силни черти в Чачо, като музикалност, свобода, изтънченост и една необятна шир в актьорството.

# 524
Привет ,момичета Sparkling Heart

Нези чудесно предизвикателство ♥

Първата песен е на моят любим испански певец Пабло Алборан

Животът се върти като виенско колело,
Губя се във всеки ъгъл,
Пея към небето и не ме интересува,
Смехът е моята нова религия.

Животът се върти, върти като водовъртеж
и въпреки че има спирки преди крайната ми цел,
пътят ми е ясен и вятърът е постоянен
и не забравям корените си.

Просто живея, живея, живея,
Не позволявам на никого да слага етикет на стъпките ми,
Аз съм кормчията на собствения си кораб.

Просто живея, живея, живея,
без да очаквам нищо в замяна,
Не губя време да седя и да те чакам и танцувам.

Животът продължава без мое разрешение,
ако се влюбя, винаги го правя неочаквано,
има сбогувания, които никога не си позволявам,
запради страха от любовта аз съм беглец.

Животът продължава, той продължава да дава уроци
и така се научих понякога да обичам себе си,
всичко се движи и нищо не е напразно,
сърцето ми никога няма да бъде в календара.

Няколко неща ме карат да се сещам за Чаатай,когато чуя тази песен,първото са барабаните в началото и може би най силно ми е тази част от текста на песента Не позволявам на никого да слага етикет на стъпките ми,
Аз съм кормчията на собствения си кораб
- защото смятам,че той е такъв.Със сигурност е имало ,има и ще има много хора,които са му казвали,казват и ще му казват как да живее живота си,как да извлече максимума от славата,как да монетизира името си,но той очевидно не го прави и както каза Нези вчера:

Избягва комерсиални ангажименти, които биха размили актьорския му образ и иска да запази артистичния си  имидж, вместо да стане просто известно лице от реклама.

Ще допълвам после с останалото,че ще стане много дълго ♥

Общи условия

Активация на акаунт