🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 690
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Нинче, страхотно включване! Hug

# 661
Момичета, много сте добри....направо ми напълнихте душата!

При мен разговора би протекъл така:
Р: Здравейте, радвам се да ви видя!
Как сте? Ще имате ли време за почивка?
Ч: Добре съм, има време за всичко!
Р: Защо не доведе Аслъхан, да се запознаем?
Ч: Тя се подготвя за новият сезон на театър.....(еди кой си)!
Р: Значи ли това, че няма да можете да отидете някъде заедно на почивка?
Ч: Живота е пред нас, много почивки ще имаме, а и ние живеем заедно, така че всеки ден се виждаме!
Вечер като се приберем, хапваме, пускаме си някой филм и се наслаждаваме един на друг.
Р: Да очакваме ли скоро сватба?
Ч: Мммм...очаквайте!
Р: Благодаря за отзивчивостта!
Ч: Няма защо и аз благодаря!
П.П.
Р: Ама то имало и други на масата....Извинявайте, не ви видях!

# 662
Ххаха, Жаки! Как ще ги види другите, след като Чаатай е там!
Много откровено интервю! Kissing Heart
От мен още едно, този път само с Чачо:

Репортер: Добре дошли в рубриката „Под лозата с Чаатай“. Днес няма публика, само нашият гост и чаша кафе.

Репортер: Чаатай, какво е най-хубавото в това да си сам в двора?
Чаатай: Че никой не ми изяжда десерта. Grinning

Репортер: Какво правите първо, когато дойдете тук?
Чаатай: Сядам на тази маса и си казвам: „Ето, това е истинският живот.“

Репортер: Какво ви липсва, когато не сте в Чанаккале?
Чаатай: Шумът на вятъра в лозата и тишината на вечерите… и да, пак десертът. Grinning

Репортер: Последен въпрос- какво бихте казали на феновете си от този двор?
Чаатай: Намерете своето място, където да сте просто вие. И го пазете.

Кадър накрая: Чаатай отпива от кафето, усмихва се и гледа към слънцето.

Представям си го като дойде в Чанаккале, при мама,  как си хапва с апетит от нейните ястия. Като Яман, когато се прибра в стария квартал при майка си. Wink

# 663
Прекрасна химия и невероятна атмосфера обединяват Чаатай и Уур зад кулисите на нашия сериал, затова легендата настоя за участието на Уур в режисурата на екшън сцените 

# 664
Привет,момичета Sparkling Heart

Много хубави интервюта сте направили всички.
Ето и моето :

Репортер : Здравей ,Чаатай какво е усещането да си вкъщи ?
Чаатай : Няма друго ,такова усещане.Усещане на приемане и обич,спокойствие.И да -тук се чувствам вкъщи.В Истанбул работя и се налага да съм там,но тук е домът ми,тук съм себе си,тук презареждам батериите,тук се наслаждавам на живота.Винаги се връщам тук.
Р. - Опиши ми един твой примерен ден тук и в Истанбул.
Ч.- Смее се - Трудна работа ,но ще опитам.В истанбул ставам,душ,кафе и тръгвам за снимки ,работя,прибирам се ,душ ,вечеря и си лягам.
Тук - Събуждам се,излизам на двора,пия кафе с майка ми и баща ми,ако има нещо да правим ,обсъждаме какво и как да свършим през деня,вечерта сядаме заедно на масата,мама готви чудесно,оставаме до късно,като си говорим и после си лягаме.
Р. - Тук ли ще се върнеш ,когато приключиш кариерата си ?
Ч. - Тук или на друго място,но задължително сред природата и със сигурност не в Истанбул.
Р.- Тази година стана български гражданин,как реши да го направиш и защо точно сега ?
Ч.- Реших да го направя,защото това би ми отворило врати в бизнес отношение спрямо евопейският съюз.Беше практично решение.Баща ми е от България,говорил ми е много хубави неща за нея,аз самият съм я посещавал няколко пъти.Имате една приказка.Кръвта вода не става,поглеждайки историята назад,във всички турци тече българска кръв,при мен това е официално вече.
Р.- Благодаря ти за това кратко интервю.
Ч.- Преди да тръгнете опитайте от менемена на мама,ще си оближете пръстите .Smile

# 665
Браво, момичета! Страхотни сте! Kissing Heart

# 666
Страхотни момичета, смея се и ви чета!
Споделям си следобедното кафе с вас. Големи сладурки сте ми!
Всяка една различна и уникална по себе си! Направо ме изумявате с тия интервюта, де тоз късмет на една от вас.

Момченцето, май държи на Чачо кутията цигари. 🤭

Коя е къщата на родителите му? Тази зад Чаатай или тази зад госта или двете?

# 667
Нямам представа, Ели. Може да имат  две къщи в един двор.
По публична информация и интервюта, родителите на Чаатай Улусой живеят в малко селце в околностите на Чанаккале, недалеч от морето и фериботния маршрут към Гьокчеада и Бозджаада.
Мястото е известно със спокойствие, лозови масиви, маслинови горички и гледки към Дарданелите.
Често той е споделял, че именно там се връща, когато иска да се откъсне от шумния Истанбул- двор, лозница, домашна храна и семеен уют.
За съжаление в Чанаккале отново гори.
Само 3 дни след като изгасиха последния пожар...
За съжаление силния вятър само влошава нещата.
Моля се всичко да е наред! Hands Pray

# 668
Ха-ха, сценаристи между феновете, бол!
Признавам си получава им се.

Бързо да минават неприятностите на съседите!

# 669
Последен снимачен ден на UYKUCU

"Всички наши мечти могат да се сбъднат, стига да имаме смелостта да ги преследваме."

# 670
Нези, благодаря ти за отговора!
Дано да минава всичко бързо и тихо!🙏

Доколкото знам Чаатай я  купил тази къща за родителите си.
Има вкус!
Напомня ми на стихчето:"Бяла спретната къщурка... "още си ги спомням😀

Абсолютната истина,  хареса ми:
"Всички наши мечти могат да се сбъднат, стига да имаме смелостта да ги преследваме."

# 671
Трабвоше да го напиша, когато ми хрумна, ама нямах време и сега ще се пробвам да напиша по памет каквото помня.

Р.: Здравейте,  Виждаме, че сте се събрали с роднините си. Каксте? Искаме да ви питаме за вашият известен приятел певеца ММК. Той скоро ще издава нова песен. Какво мислите за нея? Чували ли сте я?
Ч.: Здравейте, Да чувал съм я, ще бъде голям хит. Желая му успех.
Р.: А какво ще кажете за отношенията с новата му приятелка?
Ч.: Всичко е наред там...
Р.: Благодаря, че ни отделихте време, оставяме Ви да се видите с роднините.

Това е препратка кам ММК, който пуска нова песен скоро и който съм сигурна, че ще питат за Чаатай като промотира песента си. Не, че не искам да знам Чаатай как е и какво прави, но това момче също има кариера, не работи приятел на Чаатай. Та да вдим колко точно пъти ще го питат за приятеля му. ММК нямам представа дали си има приятелка.

# 672
Трабвоше да го напиша, когато ми хрумна, ама нямах време и сега ще се пробвам да напиша по памет каквото помня.

Р.: Здравейте,  Виждаме, че сте се събрали с роднините си. Каксте? Искаме да ви питаме за вашият известен приятел певеца ММК. Той скоро ще издава нова песен. Какво мислите за нея? Чували ли сте я?
Ч.: Здравейте, Да чувал съм я, ще бъде голям хит. Желая му успех.
Р.: А какво ще кажете за отношенията с новата му приятелка?
Ч.: Всичко е наред там...
Р.: Благодаря, че ни отделихте време, оставяме Ви да се видите с роднините.

Това е препратка кам ММК, който пуска нова песен скоро и който съм сигурна, че ще питат за Чаатай като промотира песента си. Не, че не искам да знам Чаатай как е и какво прави, но това момче също има кариера, не работи приятел на Чаатай. Та да вдим колко точно пъти ще го питат за приятеля му. ММК нямам представа дали си има приятелка.
Няма още. Поне сериозна. Ама ще е скоро с приятелка, така като го гледам, той е много маневрен, не е искал, не е хванал. Пък и с кариера търси си нещо, не какво да е.

# 673
Тази седмица Hande Erçel се класира на 1-во място в класацията IMDb Starmetre сред турските актьори.
Kerem Bürsin се класира на 2-ро място
Сagatay Ulusoy се класира на 3-то място

# 674
Ооо, Цвети, благодаря!
Аз вече загубих тренинг да проверявам класацията им, след като близо 2 месеца липсваха, а като се завърнаха го направха платено и само до трето място пускат, а за наш късмет, вече втори път влиза в тройката в последните седмици.

И тази снимка май е нова, Габи преди половин час я е пуснала.
Вече толкова много станаха, че почвам да ги бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт