🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 690
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Нези, влизам в темата да видя какво  се е случило. Радвам се че всичко е минало и че сте добре.
Видях, че Нани пита по-рано, но не знаех за какво. И поглеждам да видя кога ще пишеш.В първия момент си помислих за вятъра, викам си дали не е връхлетяла няква буря, но прекарах през акъла и земетресение.
Господ да ни пази, където и да сме!🙏

# 646
За съжаление е поредното тежко земетресение в Турция...
Дано няма много жертви!
И нещо хубаво преди сън

По отношението на човек към децата може да се каже много за неговия характер.
Вижте как грее лицето на Чаатай. Heart Eyes
Лека нощ! Hug

# 647
Влизам в темата и виждам,че е имало земетресение,Нези много се радвам,че сте добре.Надявам се да няма жертви.И силно е било ,усетило се е и тук,макар и аз да не съм го усетила.
Много хубави снимки си ни донесла,явно са седнали да починат  и нещо са работили, че скъсаната тениска доста ми прилича на работна Smile
Събитие е ,когато си дойде Чачо, близките идват да го видят. Обичан е ♥

# 648
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Леле, пак ли е имало земетресение?
Дано да няма жертви и бързо да се съвземат! Турция стана като Япония, там земетресенията нямат край.

Това дали е двора на Чачо или е прескочил до комшиите?
Много мила снимка!

Желая ви хубава седмица, момичета!

# 649
Добро утро,
Един чудесен ден  ви желая,
Прекрасен е Чачи с децата, още една любима снимка Simple Smile истинска усмивка грее на лицето му 😉

# 650
Здравейте,

Нези предизвика съдбата с тези изненадващи сторите и те не спряха. Не ги е пуснал той тези снимки, но поне не е отказал.
Аз залагам да са роднини дошли да го видят. Пред него няма нищо за почерпка, а пред господина в ляво има някакъв десерт и локум. Пред Чаатай и другия има кафе.

В Х коментират скъсаната му тениска. Аз мисля, че това е такъв модел. Нали бяха модерни по едно време. Някой беше написал, че това е тениска на Яман. Помнел я. Sweat Smile

Аз се надявах да ги махне тези мустаци след филма, но той или си ги харесва, или чака да се изравнят с брадата.
Ама е голям сладур с децата.

Ааа. Измислих. Бил е да покани роднините за сватбата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 651
Добро утро, момичета!

Тези снимки носят много топла, естествена енергия. Чаатай изглежда напълно непринуден, без позиране, с широка, искрена усмивка и онзи блясък в очите, който идва, когато човек е на място, където се чувства „у дома“.
Леко влажната, рошава коса, слънцето, което пада върху рамото му, и обикновената тениска създават усещане за близост, далеч от прожекторите и официалните събития.(които изобщо не обича)
Фонът с бялата къща, синята портичка допълва картината на един спокоен, личен момент, който носи много носталгия и уют.
Мисля, че това е двора на родителите му.
Имам спомен от други снимки с тази асма и кошницата за щипки, която виси.
Изобщо всичко е толкова нормално, човешко и обикновено,  никакъв намек за лукс, Чаатай не изглежда като знаменитост, а просто човек у дома.Само двор, слънце и човек, който се усмихва от сърце.
В тази снимка има такъв чар, който идва от липсата на поза и от това, че е просто човек в своята среда, а не „звезда на показ“.
Затова го харесвам! Heart

Ако сте в настроение за предизвикателство, направете едно
Интервю от двора“ по тази снимка- като малък импровизиран скеч. Wink

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:01 от NeZ_9

# 652
Аз мисля, че тази тениска си е такава .... не е стара, не е оръфана около врата, цвета е наситен, в смисъл не е стара, Simple Smile
Поне това което видях Simple Smile
Нали знаете "живота" на една тениска  как се описва.... за навън, за вкъщи, за пижама,  за парцал 😉
И аз се надявах да махне мустака....

# 653
Здравейте!

Много слънчев Чачо.
Хайде сега след джанките на дървото да го видим как бере гроздето  от асмата.
В очакване  на клипче съм.

Нези, земетресението снощи  май  не  е било  много далеко  от теб.  Аз  го  усетих, но  съм  на висок етаж.

# 654
Добро утро!
Много е хубав Чачо с детето, ще си позволя да го ре-постна.
Душичката му грее!

Тениската, такъв е модела😉
Това му харесвам, Себе си е!
У тях си е момчето, както иска така ще ходи.

Къщата ми изглежда да е мобилна във вилна зона, щорите ми са познати.

Хубав ден и спорна нова седмица!

# 655
Ето го и моето импровизирано интервю
Репортер: Добре дошли в специалното издание на „Интервю на двора". Днес сме в Чанаккале, където Чаатай посреща свои близки.

Репортер: Чаатай, кажете, какво е първото нещо, което правите, когато ви дойдат роднини?
Чаатай: Първо кафе, после нещо сладко… и накрая- снимка за доказателство, че наистина са били тук. Grinning

Репортер: Млади господине в синьото, какво е най-хубавото в гостуването при Чаатай?
Малкият: Подаръците! И че ми дава да опитам кафето му, без мама да знае.

Репортер: А вие, старшия в отбора, какво ще запомните от това посещение?
Възрастният роднина: Че Чаатай прави най-доброто кафе в Чанаккале… и че лозата му дава страхотно грозде.

Финални кадри: всички се смеят, масата е пълна, а слънцето грее.

# 656
Мойто интервю ще е нещо такова, аз толкова директна.
Р: Здравейте, момчета! Как се чувствате в компанията на най-известния турски актьор?
Гостите: Удоволствие е за нас да споделим  кафето си с Чаатай! И да си побъбрим.
Р: Добър събеседник ли е, Чаатай?
Г: О, да! Р: За какво ще си говорите днес?
Г: За да добрите стари времена и за времето, как бързо минава "времето лети".
Р: Какъв домакин е Чаатай?
Г: Най-добрият, поднесе ни най-ароматното турско кафе.
Р: Чаатай, обичате ли гости?
Ч: Смее се, ...Да! В Чанаккале да заповядат винаги имам време за всеки. В Истанбул съм адски зает и не съм много ОК с неканени гости.

# 657
Последeн ден от снимките на UYKUCU

Ако не друго, поне с екипа и техническата част ни запознаха. Grinning

# 658
Здравейте!
Ето едно предполагаемо интервю от мен.... Много се радвам на прекрасните ви предизвикателства и доброто настроение в темата. Жалко, че нямам време да съм активна като преди...

Аз (репортерът): Здравей, Чаатай! Дворът днес е твоята сцена. Как се чувстваш – актьор сред цветя?
Чаатай (усмихва се леко): Честно… по-лесно е от актьор сред камери. Цветята не дават „втори дубъл“.
Аз: А какво би избрал – аплодисменти от фенове или песен на птица над главата ти?
Чаатай (замисля се): Ако птицата пее фалшиво… може би феновете. Но и двете са вид признание, нали.
(в този момент в кадър влиза котка и сяда до него)
Аз: Я виж! Имаме и специален гост.
Чаатай (галейки котката): Ето това е истинската звезда. Аз само й държа мястото в кадъра.
Аз: И последен въпрос – ако дворът ти беше филм, какво щеше да е заглавието?
Чаатай: „Чай в ръка, светът в краката.“

(камерата се отдръпва, котката се протяга, Чаатай отпива от чая и ни праща леко намигване

Успешна седмица!

# 659
Нинче,  страхотно интервю!
С котката - страхотна фантазия имаш!

Общи условия

Активация на акаунт