🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 707
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Не, Ели, не съм. В тоя вятър не бих си причинила пътуването с ферибота,  ако нямам 100% гаранция, че ще видя Чачо. Wink
Ето моите отговори на въпросите от днешното предизвикателство:
1.Вечерята на мечтите
"Ако бяхте на тази маса, за какво щяхте да говорите с Чаатай?“

За филмите, които още не е снимал, но мечтае да направи.

Щях да го попитам какво му носи най-много щастие извън актьорството.

За морето и дали има място, където винаги се връща.

2.Зад кадър
"Какво ли се е случило 5 минути преди тази снимка?“

Някой е разказал шега и всички още се смеят. 😄

3.Менюто
„Като гледате снимката, какво мислите, че е било най-вкусното ястие на тази вечеря?“

Със сигурност рибата и другите морски дарове, салатата, ракия(макар че, не е любимото ми питие) и плодове (диня) за десерт.

4. Мястото на масата
 „Къде бихте седнали, ако ви поканят на такава вечеря- до кого и защо?“

Разбира се, до Чаатай, за да го питам за всяка негова роля.
А, ако е с лице към гледката, за да мога да снимам залеза, би било прекрасно.

5.Енергията на снимката
„Какво ви харесва най-много в тази снимка- атмосферата, гледката или хората?“

Комбинацията от всичко, все едно си част от история.
Също топлината между хората, усмивките са истински.
Морската гледка, тя винаги добавя магия.
Чувството, че всички са на едно място, без бързане.

# 631

1.Вечерята на мечтите

2.Зад кадър

3.Менюто
„Като гледате снимката, какво мислите, че е било най-вкусното ястие на тази вечеря?“

4. Мястото на масата

5.Енергията на снимката

1.Ако бях на тази маса щях да си глътна граматиката.
2 Радвали са се на Чачо
3 Някоя риба сигурно
4 Някъде по-далеч, за да го наблюдавам
5 Ами атмотсфера, гледка и хора, всичко ми харесва!

# 632
Ако бяхте на тази маса, щях да го питам още:
 Коя роля го е научила най-много за живота?

Дали вярва, че всичко се случва с причина?

Коя книга има на нощното си шкафче?

Дали би участвал в театрална постановка?

Какви са тайните му кулинарни умения?

Коя би била следващата му роля, ако можеше сам да я избере?

И накря-може ли да ми препоръча сериал, в който не участва, но обича?

Ох, направо се размечтах за такава възможност! Smile
Разбира се, това е от позицията ми на фен. Интересно ми е какви разговори води с хората,  за които е просто Чаатай.

# 633
Последен ден на дрона

# 634
Момичета ,привет Sparkling Heart

Много нови снимки на Чачо сте донесли,благодаря ♥

Личи си ,че всички там са му близки,отпуснат,спокоен,уморен определено,но сега ще отмори.Ще презареди батериите,както с обичанито от него хора,така и с любимото си занимание.По нищо не личи,че Аслъхан е с него,може би е заета в театъра или просто е решил да се разходи сам да види близките и семеството си.

1.Вечерята на мечтите

2.Зад кадър

3.Менюто

4. Мястото на масата

5.Енергията на снимката

1- Ако бях на тази маса нямаше да го питам абсолютно нищо свързано с работата му.На тази маса,с тези хора,той е Чаатай,бих го оставила да попие атмосферата и любовта на обичаните от него хора.Да се наслади на присъствието и обичта им,да си зададе въпросите на близките си,да разбере как са,да изслуша споделянията на семейството,да се успокои ,че всичко е наред.Ако го питам нещо,то ще е по-скоро нещо шеговито,закачливо за да се посмеем.

2 - Споделяне,радост,спокойствие,смях.

3 - Всичко

4 - Срещу Чаатай.Ще ме радва да го наблюдавам такъв спокоен,лежерен,без маска.Просто Чаатай.

5 - Сплотеност,обич,радост,споделяне.Това е семейна снимка.Но семейство ,което се обича,а не такова седнало по задължение заедно.

Високите скули често визуално правят бузите големи-аз съм същата.Трябва много да сваля,като килограми за да ми се поскрият бузите,но винаги са там.

Скрит текст:
Аз лично отследвах Джан,много ме отблъснаха злобните,заядливи и дори обидни коментари към феновете му.Той е там ,където е заради феновете си,те гледат проектите му,те гласуват за тях и да се държиш ,като разглезено хлапе,което се дразни,обижда,блокира всички,които не са на едно мнение с него не само,че е незряло ,но и арогантно.Хората имат право на мнение,както и той също.В една зряла комуникация всеки човек има своята истина,не е нужно истините ни да се бият ! Приемаш ,че човека е на различно мнение и това е.Той е на светлинни години от там.Разбира се ,уважавам всеки един ,който в негово лице вижда нещо,което му допада.Аз нищо такова вече не виждам в негово лице

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 16:55 от bof4eto

# 635
bof4eto, точно това си помислих и аз, че ще се държа като фен и ще искам да задоволя любопитството си за някои неща, които ме интересуват.
А за хората на масата той е просто Чаатай, който не си идва често и се радват да го видят.
Но се чудя, питат ли го за нещата от кухнята. Например- какво е да се целуваш с ....?
Или нещо друго по-така. Grinning

# 636
1.Вечерята на мечтите
Да предположим, че не си глътна езика. Щях да говоря с него за храна, за шапката. Нея не я помня. Да го питам защо в тази жега винаги е с риза или нещо отгоре. Не ми пречи, че ризата е тамачкана. Прилича ми на ленена риза. Само бих я съчетала с други ленени дрехи. Отново намачкани.
Бих искала да опозная и родителите му.

2.Зад кадър
5 мин. преди тази снимка някой от роднините е казал да се съберат всички за снимка, защото бабата ще иска да ги види. И много ще се зарадва. И ще се нареждат за снимка няколко минути, защото трябва да се виждат всички. Ще повторят снимката, защото Айлин Баба не се вижда.

3.Менюто
Аз бих яла риба. Там сигурно има много такава. А и с рибари съм седнала на масата. Срам асо няма. Ама те май ядат кебап или там както се казваше онова тънко нарязано месо с много масло отгоре залято. И салата. А аз ще искам и от салатата. Дано никой не гледа аз как ям риба. Ама риба с ръце може. Не и с нож.

4. Мястото на масата
 Аз и да искам да седна до него, където техните ме сложат там ще седя.

5.Енергията на снимката
Енергията им е много топла. Виждам ги щастливи, че са заедно. И усещам много гордост от всички. Чаатай си ни е скромен, не му се снима, но не може да откаже на никого. Той на нас не отказа, та на семейство и приятели ли…

# 637
Гери- Hug
Като споменаваш за срещата ни, аз вече имам чувството, че е било преди цяла вечност...
На 15.08 излиза новата песен на ММК

Дали ще имаме трето дуетно изпълнение?
Днес Танер Олмез е рождения.

Да е жив и здрав, има прекрасно семейство!

# 638
Нези оооо със сигурност го питат и съм сигурна,че им отговаря.И как ще свърши сериала,ако сценарият до края е готов вече и какви са другите актьори около него.Всеки един от седящите на масата си има предпочитания,нормално е да го питат,но си го представям нещо от сорта на " Я кажи сега,кажи Неджип верно ли е такъв забавен и скица ? " Но когато близките те питат не тежи,когато обаче непознати те засипят с такъв род въпроси - тежи.Още повече ,че трябва да си мериш всяка дума,ако изтърсиш спойлер пред близките няма проблем,но ако е пред фен,целият интернет ще гръмне...със сигурност има и подигравки-доброжелателни и закачки,подмятания.
Присъствала съм на такива събирания,понякога близките приятели са като конски мухи в опита си да измъкнат повече информация от "жертвата".

# 639
Eşref Rüya на платформата Shahid днес, на 10 август, на 2-ро място в общото класиране, в топ 10 от 19 държави, в три държави на 1-во място, в Египет и Саудитска Арабия в топ 10 на две платформи, Shahid и Amazone prime.

Скрит текст:
Бофче, аз не мога да го отследвам, много ми е на сърце, въпреки глупостите, които сътвори, нямам в предвид постовете срещу тези, които не спряха да го тормозят толкова години.
Аз не я харесвам изгората му, но не бих го заляла с толкова негативизъм, с който си позволиха неговите така наречени фенове. Така помежду си мога да изкоментирам, но в негов профил не бих си позволила, това все пак си е негов живот, не мой. Постовете му бяха към тях и аз го оправдавам. В крайна сметка всичко е въпрос на виждане и усещане. При мен, още не е дошъл този момент

# 640
Това момиченце стоеше в края на масата, но ето, че и тя е успяла да се снима с него. Heart Eyes

# 641
Направо сме заковани на това 2-ро място,но все пак е лято,а ние държим позиции,което е супер.
Впрочем преди малко забравих да вметна,че нали за "Сънливеца" трябваше да тренира разни боеве,така че е нормално да е поналял малко покрай тренировките,няма как иначе,трябва протеин и стабилно хапване за интензивни тренировки,напълно е възможно сега да му се наложи отново да мине на режим или пък току-виж един по-налят Ешреф,все пак в затвора не е лежал само нали ? Smiley

Скрит текст:
Жаки това си е до усещане,както ти самата каза ♥

Аз съм особена порода човек,заобикалям се с хора,които ме вдъхновяват,в които виждам мъдрост,щедрост,добрина,които чрез думите си ме карат да се замисля,които ми пълнят Душата - с 2 думи.Преди,когато имаше фондация,когато обикаляше страната и правеше подаръци на болниците беше вдъхновяващ,сега......... пурата,пиячката,бара,грубостта,арогантността ,мога да изброявам още,но ще спра до тук,той има правото да бъде какъвто пожелае,аз имам правото да си тръгна и да приключа с него,щом вече съм спряла да виждам ценност в него.

# 642
Напоследък много ми харесват предизвиквата (после ще се върна да ви изчета).
Нези, благодаря!
1. Всъщност незман, какво ще говоря. Аз съм Емоция и никога не мога да предвидя себе си - спонтанна и непредвидима! Никога не си правя планове. Когато си навия на пръста да съм кротка и тиха или най-малкото кратка, то обратното се получава. И затова се оставям на момента. Иначе ако заговоря от "тема в тема" съм и говоря бързо. Но, определено ще се включа в разговора на масата.
Бих го питала например : Кариерата приоритет ли ти/ви е? Или : С какво ви впечетлява една жена?-  първото нещо, с което  Ви впечетлява? Смирен или модерен човек сте? , отговора го знам, но ще ми е интересно той като какъв се определя и неговата теза,...нещо такова, но никога не бих го питала за лични неща. В това съм сигурена.
2. Е, то е ясно всички са му казали : "Hoş geldin" Чаатай и със всички се е здрависъл с усмивка на лице.
3. РИБАТА, (огледах чиниите снощи ), може и десерта (турците са майстори на баклавички, сюфлаж, кюнефе).
4. Определено ще седна срещу него да го гледам право в очите (топлите му очи), пък и ще ми е за прицел на всичко. Уж, го давам разсеяна, но точно тогава улавям и невъзможното.
5. В тази снимка ми харесва абсолютно всичко - семейството на едно място, приятелската атмосфера, гледката. Щастието е "Щастие" когато е споделено!

Допълвам се. Изчетох ви.
Гери, разсмя ме!
Да, и на мен ще ми е любопитно да видя Чаатай като човек, а не като актьор, какво си говори с приятели. Сега се замечтах за такава ситуация.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 21:52 от eliet

# 643
Здравейте момичета,
Нези,
Добре ли сте? Всичко наред ли е? Усетихте ли го?
Извинявам се, но като прочетох и веднага за Нези си помислих 🫠

Ох, днес и аз съм на тема Риба
Simple Smile
Ето,
подарък....и то ...2 броя

Невероятно вкусна, Simple Smile

Не публикува Чачи днес Риба, затова го отменям
Прясно уловена близо до Благоевград Simple Smile
Вярвайте ми ...доста трудно се чисти и разфасова...но си заслужава Simple Smile

# 644
Да, Nanni, добре сме. Благодаря,че питаш.
Усетихме го, силно беше. Но ние все пак сме в каравана.
Четох,че по-близо до епицентъра има и разрушения.
Усетило се е и в Истанбул, Чанаккале,  даже и на някои места в България.
Тук някои хора получиха съобщение от bg alert.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 08:39 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт