Тренировки в домашни условия - 124

• 31 816
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • на острова на мечтите
Трябва да си на пълната версия, че иначе не излизат всички опции на лентата. Уви, тогава текста ми е много дребен и рядко използвам тази форма.
Браво, майки на малки дечица👏 Никак не е лесно да се напаснат нещата. Радвам ви се!

# 16
Ех, тези деца...

Аз тренирам в детската стая, защото те, моите, са вече пораснали и си живеят с приятелите си...
Но едното много често си идва при нас, защото да не е само, когато НМ е в командировка... и ми окупира "тренировъчната зала" Simple Smile

Как могат да спят до обяд тия младежи, нееее знам Simple Smile

# 17
Благодаря за новата тема, Агент!

D_ana, много се радвам да те видя и да прочета такива хубави новини Heart Eyes
Оставам с впечатление, че се гледате привързано, сигурно носиш в слинг/раница, ето малко неочаквани бонуси за теб самата освен за бебчо, особено като пораства и вдига килограмите, няма да имаш нужда от тежка раница Simple Smile

То голямата забава с привързаното е, че тъкмо решиш, че влизаш в някакъв ритъм и хоп и той се променя.
Моят съвет е карай ден за ден, ако можеш вмъквай 5-минутни раздвижвания, когато успееш. По 2-3-4 пъти на ден, без стрес, де Simple Smile

Danilu, босите обувки може би наистина не са твоето, ако си си намерила работещ и добър вариант, не го променяй най-добре. (Старите) Травмите и без това са си достатъчно кофти.

Миналата седмица беше слаба откъм тренировки - 2 силови и 2 мобилност само.
Поне дневно имам средно 10км.
Не споменавам треньори, защото тренирам с платени абонаменти на неизвестна треньорка и йога/мобилност учителка.

Днес ходих в зала, правих
Тяга, Angled barbell press, напад назад от степенка и асистирано набиране (което само по заглавие е набиране, де Simple Smile )

# 18
Не споменавам треньори, защото тренирам с платени абонаменти на неизвестна треньорка и йога/мобилност учителка.
Ули, сподели кои са, на мен ми е любопитно!

# 19
Днес Ден 2 от Епик 2. Смля ме, потоци вода се изляха, а след душа отидох за малко довършващо кардио, въпреки 10те км сутринта. Попрекалих малко.

С храната за деня приключих отново на 1600кл и малко отгоре.П120 В171 (височки) М42
Изненадващо за мен, въпреки мусаките, американските палачинки, и не дотам изчистеното хранене, стремглаво свалих полския плюс от 2.5кг. Не ми се беше случвало да видя такива минуси при нормално хранене. Върнах се в четвъртък вечерта. За 3 дни паднаха.
Крачките са 23 268.

# 20
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета. Драго ми е да видя тук отново Духче и Дана.
Понеже кардиоологично всичко е наред (правиха ми кардиограма, ехограф, холтер, кръвни) казаха, че вероятно е на стресова основа и ми изписаха леки успокоителни.
Днес направих тренировка крака и ми остават още 11 тренировки. Миналата година преди морето 2 тренировки от програмата не можах да направя, че да я свърша и сега май пак ще е така ама здраве да е. Почивните дни гледаме да ходим насам натам.

# 21
Благодаря и аз за новата тема.
Миналата седмица 4 тренировки цяло тяло.
Днес ден 5 (за тази имам план да са 5 )
Хубава вечер на всички.

# 22
О, да, разбира се, Агент.

Силовите са с Amanda Ford (https://movementmuse.com/) . Няма много неща на сайта й за съжаление, но от туториълите може горе долу да добие представа човек за стила й.
Интересното при нея е, че всички тренировки са от 3 упражнения.
В инстаграм не е активна в момента май, но пускаше тук-там интересни неща.

Йога студиото е Heart and Bones Yoga, него май в съседната тема съм го пускала.
Те всъщност работят двете, Аманда прави силовите тренировки в него, аз така я намерих.

Двете даже и подкаст имаха, но не знам доколко би бил интересен, не мисля, че ще има някаква нова информация вътре.

Аз съм привързана и към двете, някак си ги имам като част от крехката рутина, която се опитвам да крепя.

Но покрай темата съм решила да се престраша и да пробвам КГ с Макс.

# 23
При C.G. страшното са краката Simple Smile
В ден 1 на Unleash просто се скъса от напади! В приложението чета коментарите под ден 1, всички са туше, мъже-жени всичко се жалва Simple Smile

Утре е ръце и гърди... кеф Simple Smile
Хубавото в този случай е, че всяка загрявка е целенасочено акцентирана към съответната група за деня, но засяга и цяло тяло, но не основно. Т.е. всяка тренировка си има индувидуална загрявка и много добре систематизирано интро...
И, да, тренировката е към 40 минути Simple Smile

# 24
Привет на всички спортуващи. Не съм писала тук и не следя темата, за което се извинявам. Имам следния въпрос - може ли мускулната треска да се проявява като болка, но и като тежест? При мен тези оплаквания са около коленете и под тях, както и задната част на бедрата. Правя 3 серии по 30 клека, както и стречинг, навеждане напред с длани на пода около 2 минути, планк и няколко асани, които сама си подбирам. Лошото е, че не разгрявам, веднага след сън, кафе, и започвам, понеже сутрин се чувствам най в кондиция. Забравих да пиша, че нямам никакви проблеми, когато съм легнала. Благодаря предварително!

# 25
Сутрин без хидратация, загряване и раздвижване на кръвта, която подхранва мускулите... точно така не бива да се прави Simple Smile
Мускулна треска съм имал всякаква, но като тежест не толкова, тежестта при мен е ако претренирам или не правя нещата както трябва...
Ако всичко е наред, след тренировка усещането е приятно и тонизирано, леко напомпано и стои с часове...
За моите години загрявките от програмите, които изпълнявам ги правя два пъти, т.е. 2х5 мин и тогава съм най-оптимален... влака трудно загрява и набира инерция, но като засили няма спирка Wink
И разтяганията ги удължавам, а това, което виждам, е че смесваш стречинг и силова... мисля, че не е хубаво Simple Smile

# 26
Navy, благодаря за мнението. Прав си за всичко, и за разгрявката, и за смесването на различни по вид натоварвания. При мен проблемът е вече седмица и половина и имам страшен дискомфорт при ходене. Странното е, че като слизам и качвам стълби, нямам болка или тежест. Но мускулите особено около коленете е зверска, чувствам ги тежки, от вътрешната страна. Вече обмислям посещение при травматолог, но исках и тук да попитам
.. Отново - благодаря!

# 27
Ако има микро разкъсвания на минискуси, онези съединителни тъкани, които свързват мускулите със скелета, аз съм имал такива микро разкъсвания, като играех футбол и тичах много, тогава е такава тежка и като си прав боли, но и се надува, тук таме посинява, ако е повърхностно...
Бях на физиотерапевт, пих някакви неща, пускаха ми ток за стимулация на растежа...

Ако наистина болката ти е от седмица, отиди на терапевт, тук сме форум Simple Smile

# 28
Ако има микро разкъсвания на минискуси, онези съединителни тъкани, които свързват мускулите със скелета, аз съм имал такива микро разкъсвания, като играех футбол и тичах много, тогава е такава тежка и като си прав боли, но и се надува, тук таме посинява, ако е повърхностно...
Бях на физиотерапевт, пих някакви неща, пускаха ми ток за стимулация на растежа...

Ако наистина болката ти е от седмица, отиди на терапевт, тук сме форум Simple Smile

Знам Simple Smile и все пак ми беше полезно!

# 29
След като при определени движения не усещаш нищо, явно не напрягаш проблемните мускули при тях. Не знам доколко си успяла да опишеш каквото усещаш, но аз никога не съм имала мускулна треска с тежест. Най-лошата ми мускулна треска продължи цяла седмица, през която първите 4 дена не можах да спя от болка и буквално ме болеше от допира на тялото до леглото ми, не че имах силата изобщо да правя нещо друго освен да лежа. Това след функционална тренировка 45 минути с леки свободни тежести по времето, когато си мислех, че съм във форма (и държа да отбележа правех силови с високи тежести за моето тегло), но явно просто съм имала нужда от един садист да ми дава зор, а аз глупачката да се връзвам. Нямам и много личен опит с травми, освен няколко доста специфични и естествено самопричинени, не се сещам за подобно чувство в мускулите на краката. Със сигурност отиди на лекар след като болката продължава.

Ами след като се отчитат всички, ще се отчета и аз. Средно 18к крачки на ден миналата седмица, 3 силови, един HIIT и четири пилатес тренировки. Искаше ми се малко повече, честно казано. Изказах се неотдавна как е най-удобно да се правят крачки като си хоум офис, и макар че е вярно сега ми се струпа толкова работа, че от сутринта до вечеря имах 1800 крачки днес. Разбира се, направих си там 10-те хиляди крачки (при мен за съжаление това се е превърнало в обсесия), но има страшно много енергия и дори обмислям да започна да тичам, нещо, което всъщност винаги съм мразела въпреки кратките спорадични изблици на желание в миналото. Мисля, че търся как да си изкарам фрустрацията от някакви глупости на работа и оттам този прилив на енергия. Освен това съм се притеснила и за състоянието на сърцето си и чувствам, че не правя достатъчно за него (нямам здравословни проблеми, просто съм фен на превенцията).

Общи условия

Активация на акаунт