Тренировки в домашни условия - 124

• 32 483
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Не е нужно, аз няколко месеца тренирах по безплатните...

А сега за приложението не съжалявам Simple Smile Всяко нещо си има времето, целите...
Все още съм в гратисен период, мога до 14 дена да се откажа, пуснал съм за цяла година, не за месец...

# 46
Vetrena, благодаря!

# 47
  • Варна
И аз се чудя какво става с темата, а то нова имало. 🙄

Събота - редовните 10+км. Този ден си ми стана четвъртата тренировка за седмицата-кардио.
Неделя-активен мързел, имахме нужда.
Вчера ден 19 и 20 iron + 20 мин Кардио на Каролин. Завърших деня добре натоварена на 900 активни калории. Доволно! Днес обаче доста работа извън града с колата и в 14ч на 177активни калории. Викам няма да стане тая работа, газ извънредно 30мин кардио пак с Каролин, точно + 200 активни калории и вече го броя за почивен ден. Ще ги докарам на 500.
Тоя кантар заби на 58 и не мърда. След iron мисля да почна epic 2, защото определено ми трябва повече кардио за сегашните цели, за да разкарам проклетите още 3килограма и с тях и целулита до доприключа.
За сега просто след двете iron вече ще правя и поне 20мин кардио. Не искам да режа от храната (1500/1700калории съм), защото вече ще стане прекалено за дългосрочен план.

Оплаках се..  сега едно кафе и събиране на сили за утрешните ден 21 и 22.

# 48
И аз да се оплача! Помните ли, че ви ревах за силно схващане/крампиране и болка в левия трапец... е, сега съм се нагласила със същото, но от дясно! Ще го моря със Аулин и конски дози магнезий и ще ме прощават всички, но като вляза някъде първата ми работа ще е да пренасоча перките на проклетите им климатици да блъскат студ към тавана, а не към моя гръб! И дори не мисля да се извинявам!

Иначе вчера приятелка ме замъкна към нейния фитнес, та се отчетхме с barre, хот йога и ужасно дълго клюкарене в сауната Simple Smile

44/99 Barre 60 min +  Hot Yoga 60 min
45/99 Elliptical 45 min

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 17:28 от Agent Provocateur

# 49
Агент, много кофти с тези климатици. Ние Фанглия такива уреди нямаме никъде Joy Но си спомням, че като живеех в Щатите ми трябваха няколко месеца да свикна и си ходех сополива и с възпалено гърло нон-стоп.
Ще отчета седмицата накуп в неделя, но минавам да ви кажа, че направих и оцелях след първата ми Каролайн тренировка с ПЛИТКИ!!! Не можех да не се похваля Stuck Out Tongue Winking Eye Направо можех да си изцедя потника след това.

# 50
Със всичко се свиква и дори на 20-22С викам "лято" и ми е хубаво и топло! Но като удари 30++С със влага 85++% и влезеш прегрял и запотен в офис/магазин/частен дом, където климатиците бичат на 16-18С кон да си ще се крампираш!

Costa, за хвалба си е! Машалла!

# 51
... но минавам да ви кажа, че направих и оцелях след първата ми Каролайн тренировка с ПЛИТКИ!!! Не можех да не се похваля Stuck Out Tongue Winking Eye Направо можех да си изцедя потника след това.

Какви са тези плитки? Като на Пипи Дългото Чорапче?

# 52
  • София
maksimka,  надявам се да си добре вече. От къде сваляш  Lift More? Четох, че е продължение на Lift 4. Аз сега съм в последната му седмица. И ми се ще да е нещо пак за 4 пъти в седмицата, за да мога да го съчетавам с тичането. Приемам предложения, ако някой има идея.Laughing

# 53
Ден 6 цяло тяло плюс малка добавка за корем

# 54
Завърших деня с 30 596 крачки! Юпии! Hands Muscle
Ден 3 от Епик 2

10км сутринта навън, и голяма разходка вечерта.
Калории 1416 П140 В 128 М30

Costa, супер!

# 55
  • Стара Загора
Нави, в дните с кардио Каролинчето е с плитки.
Райдърче, после ще дам линк за програмата.

# 56
Записвам се в темата с две тренировки в неделя и в понеделник. Следващите 1-2 дена ще почивам, защото съм в мц.

И аз не понасях силните климатици преди години, но свикнах с тях и ги предпочитам вече. При нас всичко в климатизирано, въпреки че лятото ни е прекрасно и прохладно, и реално не навсякъде има нужда от тях.

# 57
Привет отново. Пиша по повод на моите оплаквания относно дискомфорт, леки болки, тежест, опъване и пр. странни усещания в коленете. Вчера бях на ортопед-травматолог. Оказа се пренатоварване, а мускулатурата леко редуцирана. Изписа ми няколко добавки, вкл. колаген и магнезий.
Благодаря за подкрепата и съветите. Flowers Hibiscus Пожелавам на всички весело и активно лято!

# 58
... но минавам да ви кажа, че направих и оцелях след първата ми Каролайн тренировка с ПЛИТКИ!!! Не можех да не се похваля Stuck Out Tongue Winking Eye Направо можех да си изцедя потника след това.

Какви са тези плитки? Като на Пипи Дългото Чорапче?
Явно не си правил хийт с нея. То наистина в Iron няма такива тренировки. Видиш ли я с ПЛИТКИ, значи ще боли Joy А може и да припаднеш.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 11:26 от Costa

# 59
Вчера бях на ортопед-травматолог. Оказа се пренатоварване, а мускулатурата леко редуцирана. Изписа ми няколко добавки, вкл. колаген и магнезий.
Благодаря за подкрепата и съветите. Flowers Hibiscus
С какви прегледи установи това ?

Общи условия

Активация на акаунт