Тренировки в домашни условия - 124

• 31 752
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Обикновено тичам, вкарвам йога, но в Турция и Полша ни беше много набита програмата. В Испания през май тичах 3 пъти.

# 331
Принципът е ако баба ти би  го разпознала като храна-яж го ...

# 332
  • Bristol
Аз продължавам през просото да го давам и с храната и с упражненията. Нещо ми е трудно да вляза пак в ритъм, но уикенда винаги успявам да изляза с колелото. В неделята уж ръмя дъждец, но за изненада и през дъждеца слънцето пак ме хванало. Личи си до къде са ми били клинчето и тениската 😁
Днес много ме изкефи metabolic training на Хедър. Всички наредени гирички ползвах, плюс новата, с която се наградих за РД! 😊 Като си спомня, че 2020 година започнах само с две гири от по 3кг, сините на снимката 😁
Скрит текст:
Лицевите опори си ми тежат, но попаднах на интересно видео на Хедър. Предполагам, че повечето сте го виждали, за мен лично интересно откритие бяха "негативните" лицеви опори, които показа

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 00:48 от Merry

# 333
  • на острова на мечтите
Merry, моите са същите- 3кг.синички.
Лицеви не мога. Но пък plank  станах много добра, според моите стандарти на начинаещ имам предвид.
Вие се радвате на палми, аз ще тръгвам към планината да се нарадвам на истински дървета 🥰 И там ще навъртя крачки💪

# 334
Аз определено виждам логика в идеята на Нейви, чела съм за това, но ми се струва, че в държава, като нашата, с няколко сезона, това хранене се случва естествено. Лятото обикновено повечето хора несъзнателно вдигат въглехидратите от свежи плодове и зеленчуци, докато зимата минаваме на повече протеини и ферментирали храни, като туршии, кореноплодни и по-мазни меса.
И според мен въпросите пак опират до баланс и количество. Майка ми е доста възрастна, родена на село, винаги са имали животни, но а една кокошка са се готвили 5 манджи. С кило олио се готвеше боба и ориза, а дядо ми ходеше овчар с варени яйца, хляб и сирене. Закусваше попара от прясно мляко, бял хляб и един тон захар или пържен соц.салам и яйца. Та така за традицията, региона и сезона.

Днес ше тренирам и евентуално ще направя спа. Ще споделя тази така жизнено важна информация по късно

# 335
Аз гледам да се храня с локални храни, от гледна точка, че са по-пресни, пък и по-поносими за джоба. Като съм си вкъщи в УК закуската ми е главно шотландска сьомга, котидж, яйца от близката ферма. Ям много телешки стек, също агнешко и пиле, то пилешкото май няма регион или сезон. Сега в България наблягам на скумрия, сирене, извара, плодове и зеленчуци. Няколко пъти свинско във формата на пъстърма и луканка/суджук. Не бих си и помислила да ям телешко или сьомга.
Меричестити bowflex.
За днес ден 1 от calatenics series - leg day. Псувах малко Sweat Smile

# 336
Отчитам две тренировки с Каролин. Малко като отвързана, но кой знае кога ще ми се случи пак да съм без деца цели два часа Grinning

# 337
Днес лежерни 9км навън, с пулс под 145bpm.
Пиша го акгивна почивка.
Утре крака.

# 338
При мен нещата започват да се нормализират и ще се завръщам към старите си навици. Тази вечер направих ден 10 от Epic 2. Душата ми ликува, че я завърших с нормално темпо и без усилия. Дали ще съм робокоп утре? Simple Smile
За кратко имах болка по продължението на дясната ръка. Отдавам го на дългите часове навън с домашния любимец през цели 3 последователни дни.

# 339
Днес, освен, че си направих 10000крачки, плувах 1час и вкъщи тренирах с гирички.

В момента съм на легло, заради травма на крака

Впечатляващо!
Не ви дължа обяснения,но въпреки това ще поясня за вас: в момента на писането на публикацията визирам състоянието си.
Плуването и крачките са част от кинезитерапевтично, физиотерапевтично и ЛФК-програмата, която стриктно спазвам.
Плуването правя посредством специални плавници, които имат аеродинамична шина, чиято цел е да обезболи засегнатия крайник.
Работата с гири вкъщи мога да я правя дори и седнала, тъй като ръцете ми са в цветущо здраве.
Крачките мога и клинкайки да ги направя, но няма да се предам, защото не е в мой стил!
За човек, който е свикнал да спортува ,и ежедневието му е физически активно, прави всичко, което му е позволено и предписано-съобразно състоянието му.
Не съм прекъснала дори и народните танци. Може темпото ми да не е както , когато съм в най-добрата си форма, но вървя към подобрение, и скоро пак ще бъда!
Ако имате някакви допълнителни въпроси и коментари, насреща съм да ви отговоря, но не тук, а на лично съобщение.
Все пак не е хубаво да спамим, нали така?  Идеята на темата са тренировките, а във вашето мнение не видях нищо, допринасящо към темата.😉

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 23:57 от The Queen1

# 340
Здравейте, днес мислех да мина само с ходене, защото се чувствах доста уморена от вчера. Разходка направихме с количката и 600 калории изгорих. Нещо програмата се обърка следобед, голямото дете заспа, малкото не, мъжът отиде на фитнес, а аз се озовавах пред залата за зумба. И влязох. Барабар с бебето. И почнах, викам си, почвам пък каквото стане и до където изкарам. Звъннах на таткото, като свърши с фитнеса отнесе бебето и аз довърших тренировката. Та и там едни 350 калории хвърлих и съм доволна много:)

# 341
Яка кардио тренировка за краци днес с Каролин! Heart
Нямаше БГ клек, затова започнах с 4х15 с 1х8кг гира, и продължих с нея.

Страничните напади ги правих много внимателно и със собствено тегло. Хвана ли гира, нещо се кривя, и не е добре така. Постепенно ще наслагвам.
Иначе с 2х10кг за клековете с 2 крака.
Ще разтягам сега кротко с Ванините извращения. Joy За днес стига.
Снимах се малко, да видя колко време ще трябва да вляза във форма. Очаквам визуална разлика след 8 седмици.

......................................

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 18:33 от Dez

# 342
Дез знам че не се харесваш в момента, но да ти кажа, че изглеждаш чудесно Grinning Плосък корем, хубав оформен бедър и релефни ръце. Hands Muscle
Дух браво, човек като има деца и трябва да импровизира. Ако чакаш перфектни условия за трениране, може и да не тренираш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 343
Плуване един час и 40 мин ходене в гората ,ще разтегна сега преди лягане .

Ехееее... Дез кви неща можеш...браво!

# 344
Ехааааа, Дез
какви неща правиш, Уау

Вчера 5 км ходене из града и час и 1/2 вечерна тренировка с прилепи, комари, таралежи и котки за компания

за храненето и диетата по региони
Скрит текст:
стана ми интересно, повода е че пролетта в Археологическия музей в София имаше за могила и гробни съоръжения в Провадийско, датировката е 4-5 хиляди години назад, менюто им е било месо, високи хора по 1.80 м, търгували са със Средиземноморието.

Общи условия

Активация на акаунт