Тренировки в домашни условия - 124

• 28 661
  • 677
  •   1
Отговори
# 645
Движа се с една тренировка минус тази седмица, много ми е натоварена програмата.
Сутрешната гимнастика не я пропускам, тя си е част от мен вече

# 646

Dez, какво представляват ATG нападите?

Ето това са:

Започнах деня с 1 час йога на покрива. Следобед- силова и тичане навън.

# 647
Iron pro -цяло тяло + 20 мин гребане. Страхотна тренировка стана ...

# 648
Днес беше ред Iron Pro ден 5 - Гръб и бицепси. Много съм доволна. При едностранното гребане загряващата серия направих с 12.5 кг, след нея  една серия със 17,5 и се престраших за 3-та и 4-та серия да взема 20 кг. Справих се с по 6 чисти повторения всеки път, 7.мо и 8-мо бяха пародия Grinning  
Тренировките за цяло тяло от програмата оставям за уикендите. С ММ се разбрахме да тренираме заедно 4 дни през работната седмица - две тренировки за горна и две за долна част, а цялото тяло ще си правя самостоятелно.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 15:44 от Vetrena

# 649
Приключих първата седмица на Liift More. Харесва ми програмата. Тренировките са 40-45 дни. 2 за долна част и 3 за горна част. Към всяка тренировка има по 2 упражнения за корем, които се изпълняват по 45 секунди в 3 серии. Цялата програма е 8 седмици. Ще мине бързо времето, но се надявам да оправя храната, за да има някакъв видим ресултат. Апетитът ми се увеличи тази седмица. Може да е от програмата, от други месечни причини, или (най-вероятно) чиста лакомия. В неделя отивам в гората за малко зрителна наслада с есенни пейзажи.

# 650
  • София
За днес отчитам Body Revolution - J. M. Кардио 1 и йога на Травис Power Vinyasa Flow: SOLAR | Day 13 - EMPOWERED  30 + 3 часа обикаляне в мола за дрехи на малката девойка Simple Smile

# 651
Вчера направих моя тренировка с пудовки с различна тежест:
1. Суинг 10х20 (за първи път от няколко години насам правя 200 суинга)
2. Тяга 4х20 (нямам по-тежка от 24кг, но ударих добре глутеуса)
3. Гоблет клек 4х15
4. Тяга на един крак 3х12
5. Хак клек 3х12 (за първи път, слагам го в графа любими)
6. Кон 3х90сек

Днес ще е гърди и гръб с Каролин и Ден 2 от Iron, като ще прибавя 3 упражнения в самото начало- бенч преса, диамантена преса и лицеви, и ще продължа с нейната.
Предполгам, ще направя и корем.

Тази седмица ще съм с 4 силови- 2хгорна, 2хдолна, 2х10км и ежедневна мобилност и йога.
Следващата планирам 5 силови, едната ще е за цяло тяло с пудовка.

Edit:
Tренировката направена Hands Muscle
Гръб-рамо-гърди. Почивки от минута и повече, ако ми потрябваше.
Освен че започнах с 5х20 лицеви, 4х8 изтласкване от пейка (бенч прес), 4х12 диамантова преса (любима, и ми трябват по-големи гири), замених ренегатското гребане с вертолет.
Не бях правила вертолет от 100 години. В Епик 2 нямаше. Що го недолюбва Каролин?

Завърших с 200 коремни вариации и Шавасана. Чувствам се удовлетворена. Heart
Слушах Цацулин за кой ли път със сутрешното кафе, говори за почивките, и че спокооойно можем да си почиваме и по-дълго, да не претоварим нервната система. Така злостно пръсках на Каролинините 30сек, че тийновете ми се разпръсваха като пилци по стаите.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 19:57 от Dez

# 652
  • Варна
Жестоко съм ви изтървала! Връщам се да ви чета, че имам 7 страници. Но така е с прибиране часове преди първи учебен ден…
Отчета е: тръгнах с идеята поне да правя бързо ходене във фитнес залата-нищо подобно-само лежане, разходки и пълен релакс.
Равносметката +2.5кг, но след първи ден вкъщи -1.0кг, а на втори още -0.5кг. Сега продължавам и с останалия 1кг.
Какво нещо е като си влезеш в рутината.
Вече стария ритъм- хранене и тренировки.
След 10 дни пауза първите 20мин бяха голям зор, но после някак се почувствах в зоната си на комфорт и бях доволна. Следя ви за Iron pro, че преполових Епик 2 и ще умувам пак чистия Iron ли да завъртя или да пускам приложението.

# 653
IRON Pro има много интересни контрасти с тежестите Simple Smile
Сигурно си има разумна причина, все пак ирландката си е гений в това Simple Smile
Днес тренировката ме изненада с доста леки тежести за част от упражненията и доволно хубави тежести за другата част Simple Smile
Което ме навежда на мисълта, че може би имам лек дисбаланс на групите и ще трябва да поработя над това...
Въпреки всичко, Про ми харесва много повече от стандартния IRON Simple Smile
Мисля да го извъртя два пъти зимата Simple Smile

# 654
Аз тази седмица успях с 4 тренировки от Iron, една от Хедър и ходенето. Много добре се чувствам като миксирам Каролайн с Хедър и мисля така да продължавам занапред.

# 655
Navy,  кой ден те изненада така с тежестите?
Днес правих ден 4, цяло тяло.
Много ми допадна кръговият формат, съчетан с по-дълги работни серии  и
по-ниски тежести. Усеща се като силово кардио е е чудесен контрапункт на останалите 4 тренировки с тежко и бавно вдигане.

# 656
Ден 19 от IRON - цяло тяло. Вдигнах с по 1-2 повторения изпълненията на гръдна и раменна преса с тежести 7 и 6 кг, което ми беше и целта спрямо предходни изпълнения на тези упражнения. Статичните напади също бяха с по-голяма тежест - 2 х 8 кг и бяха 10 повторения. Обаче така хубаво ми натовариха квадрицепсите, че после не успях да клекна сравнително добре при гоблет клековете. Frowning Нещо ми дойде изморително и с RDL също не можах да се справя до края. За тях си взех фитили и се оказа наистина game changer. Накрая направих и Finisher с 8 кг и съм доволна - успях с тези 8 кг да направя по 2 раменни преси, ей! Satisfied

# 657
Честит празник, дами!
Искам да споделя искреното си задоволство в тази тема от постигнатите резултати от май насам.
Днес за пръв път от 7 години, кантарът показа 75.8, като успях да се смъкна до това тегло от 83 кг в рамките на четири месеца.
През този период преразгледах и промених начинът си на хранене (взех да ям толкова , колкото да не съм гладна) и увеличих общото движение за деня, независимо че структурираните тренировки никакви ги няма.

Зимата ще се върна обратно към тях,  а дотогава с малкия ще се гоним и ще караме колелета.

# 658
Поздравления!
Колкото и да не съм дама ще кажа, че този тренд в свалянето на килограми и задържане е здравословно и хубаво Simple Smile
И в духа на темата ще кажа, че тренировките осезаемо вдигат апетита Wink

# 659
Поздравления!
Колкото и да не съм дама ще кажа, че този тренд в свалянето на килограми и задържане е здравословно и хубаво Simple Smile
И в духа на темата ще кажа, че тренировките осезаемо вдигат апетита Wink
Със сигурност, особено вдигна ли тежестите, което според мен вече е наложително.
Тогава на помощ идва осъзнатото готвене Grinning

Общи условия

Активация на акаунт