Тренировки в домашни условия - 124

• 28 316
  • 673
  •   2
Отговори
# 660
Осъзнато готвене?

# 661
Основно - контрол на използваната мазнина, използване сурови зеленчуци, примерно настърган домат, вместо готов доматен сос, по-леки и чисти меса. От години не пържа, гледам, че и детето не яде пържено, с изключение на вездесъщите пържени картофи, когато ядем някъде навън.
Общо взето - неща, които ми е лесно да поддържам в ежедневието.

ПС: Да живеят зелето и морковите!

ППС: За да не е съвсем не по темата, тази вечер - интервално бягане половин час.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 19:59 от Фея Таралежка

# 662
Разбрах! Мерси!

Аз неосъзнато готвене не практикувам. Неосъзнатото е за тийнове и мъже в средна възраст, за които е спорт да се противопоставят всяка моя дума. Което доведе до това, че им се наложи да се научат да си готвят - и тримата - кеф им осъзнато, кеф им съвсем неосъзнато!

Проблемът е, че дори да е напълно осъзнато и праведно и чисто и качествено мога да изям 3-йно на това, което e нужно да ям Grinning

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 21:07 от Agent Provocateur

# 663
Фея Таралежка, поздравления за резултатите! Винаги много мотивират.

Днес преди обяд тичах навън 10км, току що си направих тренировката с Каролин- страхотна! Heart Ето на това казвам тренировка за цяло тяло, и е подходяща за мен (и за тичащи, защото няма много крака тук).
Ползвах пудовки от 8 и 12кг.
Много съм горда с Турското ставане, и страшно се радвам на себе си.
Утре ще си го тренирам самостоятелно.
Спазих почивките фанатично, само прибавих накрая от себе си 2х10 снач на всяка страна, и още 2х20 суинга с две ръце. Много яко!

Едит: дадох максимума от себе си, и се чувствам заредена, не изцедена, което е страхотно.
Ще вкарам кетълбел/пудовка 3хседмично. Heart

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 18:26 от Dez

# 664
Здравейте! За последните 10 дена се записвам с 6 тренировки общо - 3 на пилона, две за гъвкавост и една Пилатес за upper body and core.

Качвам едно селфи от четвъртък 😊, ще го изтрия после, моля не ме цитирайте.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:26 от MagiB

# 665
Батут -10 мин ,стреч -10 мин
Iron pro -гръб ,бицепс ,корем
След работа ще направя 20-30 мин спининг.

Бях на море дългия уикенд и не съм тренирала нищо,добре си починах.

# 666
Маги супер дупе Grinning
Хедър пусна новия сайт, $119 за година или $20/месец. Аз си я харесвам, има 3 нови програми засега, та си платих за година. Януари ще има нова 12 седмична програма, главно strength. Ще си я миксирам с Каролайн Grinning

# 667

Благодаря, Costa! Чак не мога да повярвам, че изглежда така добре 😊

# 668
MagiB, браво! Чудесно изглеждаш!

Направих ранна виняса с Емили, голям съм и фен. Задължително започвам деня с някаква йога, за да проверя кое къде е. Joy Имам сериозна МТ на трицепсите, разтягането помогна.

И следобед моята тренировка за рамо и бицепс, и финиширах с 300 коремни вариации.
Днес без кардио. Лепнах вирус от тийновете и ме наболява гърлото. Ще пия Парален, и утре ще видя. Може би само глутеус, според ситуацията.
Лошото е, че съм само със 7000+ крачки днес, но това е положението.

# 669
Ще вкарам кетълбел/пудовка 3хседмично. Heart
От теб искам някога да видя график на възстановяването, а не на тренировките Hug

# 670
Еха, МагиБ, вкъщи ли имаш пилон?
Това колко е силово, не е истина, браво, искреното ми възхищение Heart Eyes

# 671
Аз продължавам с Liift More. Започнах да добявям по малко плуване и йога. Искам и още доста други неща да правя, но с 24 часа в денонощието, просто няма как.

# 672
Еха, МагиБ, вкъщи ли имаш пилон?
Това колко е силово, не е истина, браво, искреното ми възхищение Heart Eyes

Да Ули, имам пилон вкъщи и преди съм споменавала 😊. Благодаря ти. Добре, че като започнах не го знаех това. Иначе сигурно нямаше да започна изобщо 🤭.

Dez, благодаря 😊

# 673
MagiB, изпуснала съм снимката ти, но разбирам, че си имаш пилон вкъщи и се занимаваш с pole dance. Втора година е голяма страст на дъщеря ми и покрай тези ѝ завятия е направила невероятно тяло. Съчетава го с фитнес и тичане, но ефектът от пол денса е видим, особено сравнено с тренировките ѝ преди без него.

Аз подхванах Strong на фитнес блендърите, съчетавам го с мобилност и един курс за стъпала- и двете  на любимата ми Маша Блинова. При възможност излизам на разходки през деня, но за съжаление  не винаги успявам.

Общи условия

Активация на акаунт