Тренировки в домашни условия - 124

• 27 980
  • 664
  •   2
Отговори
# 660
Осъзнато готвене?

# 661
Основно - контрол на използваната мазнина, използване сурови зеленчуци, примерно настърган домат, вместо готов доматен сос, по-леки и чисти меса. От години не пържа, гледам, че и детето не яде пържено, с изключение на вездесъщите пържени картофи, когато ядем някъде навън.
Общо взето - неща, които ми е лесно да поддържам в ежедневието.

ПС: Да живеят зелето и морковите!

ППС: За да не е съвсем не по темата, тази вечер - интервално бягане половин час.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 19:59 от Фея Таралежка

# 662
Разбрах! Мерси!

Аз неосъзнато готвене не практикувам. Неосъзнатото е за тийнове и мъже в средна възраст, за които е спорт да се противопоставят всяка моя дума. Което доведе до това, че им се наложи да се научат да си готвят - и тримата - кеф им осъзнато, кеф им съвсем неосъзнато!

Проблемът е, че дори да е напълно осъзнато и праведно и чисто и качествено мога да изям 3-йно на това, което e нужно да ям Grinning

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 21:07 от Agent Provocateur

# 663
Фея Таралежка, поздравления за резултатите! Винаги много мотивират.

Днес преди обяд тичах навън 10км, току що си направих тренировката с Каролин- страхотна! Heart Ето на това казвам тренировка за цяло тяло, и е подходяща за мен (и за тичащи, защото няма много крака тук).
Ползвах пудовки от 8 и 12кг.
Много съм горда с Турското ставане, и страшно се радвам на себе си.
Утре ще си го тренирам самостоятелно.
Спазих почивките фанатично, само прибавих накрая от себе си 2х10 снач на всяка страна, и още 2х20 суинга с две ръце. Много яко!

Едит: дадох максимума от себе си, и се чувствам заредена, не изцедена, което е страхотно.
Ще вкарам кетълбел/пудовка 3хседмично. Heart

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 18:26 от Dez

# 664
Здравейте! За последните 10 дена се записвам с 6 тренировки общо - 3 на пилона, две за гъвкавост и една Пилатес за upper body and core.

Качвам едно селфи от четвъртък 😊, ще го изтрия после, моля не ме цитирайте.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:26 от MagiB

Общи условия

Активация на акаунт