Тенджери под налягане и аз не само че мразя цял живот, ами и ако знаеш колко ме е страх от тях... Ами не е същото. Отначало добре се посмяха с мен тук, че от шубе и водният тест ми отне повече от един опит
Но си ми е голям приятел вече.
Но си ми е голям приятел вече.
Уж взех висок клас, храната ставаше добра, но си отнемаше доста време за приготвяне - например 2 х 20минути. За същото време си ги пека нещата във фурната или на грила. Да не говорим, че пушеше страшно и дори абсорбатора не успяваше да смогне - в помещението ставаше мъгла.
.
.
. И първото нещо, което мушнах, естествено са пържени картофки. Сложих повече от 500гр., може би 800-900 и пуснах допълнителни 15мин, освен стандартните 24, защото останаха леко сурови. Сега вече са екстра.