Instant Pot - тема 6 - мнения, рецепти и съвети

• 14 450
  • 309
  •   2
Отговори
# 300
  • Бургас
Някой правил ли е свински език? ИИ ми казва 40-50 минути на високо налягане. Толкова много ли е наистина?

# 301
  • София
За 30 е готов.

# 302
Телешки голям език съм варила за около 50 мин. Свинските са много по-- малки и за около 30 мин ще са готови.

# 303
Аз  варя свинския език за 35 мин под високо налягане и понеже винаги сме огладнели докато го чакаме, изпускам налягането, не го чакакам да спадне самО.

# 304
  • Бургас
На 40 мин пуснах 2 езика и после го изпуснах ръчно. Станаха много крехки. След това ги минах през тиган за малко, но май се сбиха. ММ ще ги яде, да видим какво ще каже.

Мисля, че и за по-кратко, както сте ми отговорили, ще стане със същия ефект.

# 305
Аз 4 бр езика варя винаги. За по-малко бройки не ми се вади пота. И после докато е топъл го нарязвам, слагам  малко масло, няколко лъжици от горещия бульон, черен пипер и лимон и разбърквам. Много ми е вкусен така, дори и на другия ден, когато е престоял в хладилника.

# 306
И за 20-25 минути с естествено освобождаване се сваряват свинските. Студени наистина са по-вкусни даже.

# 307
  • 1st floor
Откъде ги купувате тия езици? Simple Smile Месарски имам само един около мен, ама гаден. Във веригите има ли?

# 308
Метро имат хубава стока на щанд.

# 309
  • Бургас
В тази връзка да попитам....знаете ли откъде е месото на щанда в Метро?

Никога не съм купувал от тяхната месарница, защото винаги съм си мислел, че е по-скоро охладен внос, но е напълно възможно и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт