Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 87 189
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 15
Реших и аз да видя в сайта. Няма още класиране. За резултатите във Вайбър написаха щом излязоха, не знаех, че друг път е имало забавяне.

# 16
Здравейте, дано всички деца са приети в най-желаната паралелка.
Аз имам въпрос относно провеждането на НВО. Квесторите външни ли бяха, или учители от училището?

# 17
  • София
Страницата крашна. А аз видях, че за едната паралелка имаме точно максимален бал и сега ще изгриза масата.

# 18
Аз имам въпрос относно провеждането на НВО. Квесторите външни ли бяха, или учители от училището?
В нашето квартално софийско училище бяха външни.

# 19
Квесторите по време на изпитите са от други училища.

# 20
Външни бяха в Пловдив.

# 21
В страницата на МОН пуснали някакъв еврокалкулатор, а отдолу в коментарите виждам:

# 22
Външни квестори.
Собствено училище.
Лично аз бих предпочела изпитът след 7.клас да протича като матурите в 12. клас - външни квестори и училище, избрано на случаен принцип.

# 23
В страницата на МОН пуснали някакъв еврокалкулатор, а отдолу в коментарите виждам:

Ей, вярно! Хайде да ги спамим и във Вайбър с призиви за 7 клас Simple Smile и по Фейсбук. Масирана аката може да помогне. Или поне за вентилиране на нашите нерви, ако не за друго

# 24
  • София
Страницата проработи, но новости няма.

# 25
7 минути от моето върхово онлайн преживяване.

# 26
  • Бургас
При нас квесторите бяха един от училището ни и един от училището, с което делим една сграда. Имаше деца, които преписваха от другарчето, казвала съм тук.

# 27
И будалетата дават да приписват от тях.. Ама не е поредното контролно, а тука са в директна конкуренция.

# 28
Предполагам класирането ще е до 12.30ч., за да могат след обед да минат официарните информации он МОН.

# 29
При нас изцяло външни бяха квесторите. Никой учител нямаше право да е в сградата на училището.
А може и първо да обядват и тогава класиране.🤭

Общи условия

Активация на акаунт