Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 87 114
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 45
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа, съобщават от МОН във Фейсбук страницата си.

Нищо подобно не виждам на Фейсбук страницата им.

# 46
Времето за чакане стигна 12 минути...😂
Определено създадоха доста съспенс с това мълчание. Можеха по-рано да дадат поне някакви индикации...

# 47
Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас ще бъде обявено днес след 14 часа, съобщават от МОН във Фейсбук страницата си.

Аз не виждам такова съобщение на страницата на МОН.

# 48
Вие на коя страница на Фейсбук гледате? Аз не виждам никакво съобщение от 11.7. насам в тяхната страница.

# 49
Аз такова нещо на страницата им не намерих..
Само това, което е от 2021

https://danybon.com/obrazovanie/purvo-klasirane-sled-14-chasa/

# 50
И аз не виждам нищо на фейсбук страницата им, последното качено е от 3 дни...

# 51
И в новината от линка също не го пише Simple Smile или са го изтрили като се осъзнали, че е било от миналата година

# 52
  • София
За новините в 12:00 ще са готови 😁

Аз изобщо не влизам да проверявам. Чакам инфо от темата и тогава.

# 53
НГДЕК вече има класиране 🍀

# 54
Миналата година имаше подобно съобщение, че резултатите се очакват след 14ч., но за тази година категорично не намирам подобно съобщение в нито един от официалните им канали

# 55
Времето за чакане в сайта на МОН непрекъснато се увеличава. Последно ми дава 16 минути

# 56
Благодаря за новата тема! Успех на всички в класирането!
Аз съм на работа, явно за да тормозя колегите:))
Дано излезе преди 14ч.

# 57
  • София
За нас едното главоболие приключи Simple Smile
Приет е в НГДЕК ♥️
Все пак чакаме и МОН ...

# 58
Времето за чакане в сайта на МОН непрекъснато се увеличава. Последно ми дава 16 минути
Дано не стигне само до 48 часа. Joy

# 59
Аз изобщо не влизам да проверявам. Чакам инфо от темата и тогава.
То и без това не може да се влезе никъде...Виртуални опашки, време за чакане за уж по-добро онлайн преживяване и накрая пак нищо не се отваря...😂

Общи условия

Активация на акаунт