Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 87 208
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 60
Спокойно! Ако не успеят в рамките на деня, ще спрат часовника на 12:00 часа или може би на 17:30 часа.

# 61
  • София
И в София си се преписваше. Квесторите бяха от съседното училище.

# 62
И в нашето училище е имало преписване (София). Така дете със знания за 5 точки изкарва 50. Те сами се хвалят тези деца.
Имало е и дете, което си е водило записки на текста за преразказ. Взели са листа, ама все пак ми се струва, че това разсейва и създава напрежение...

# 63
  • София
И в нашето едно момче са го хванали. Било е в стаята на сина ми. Анулирали са му работата и са го помолили да напусне.

# 64
  • В кошера...
Ей, колко майки сме неадекватни днес на работа!
Разсеяна съм и вече се изнервих и аз от това...
Мисля, че най-удачно е да се фиксират освен дни и часове за тези неща!

# 65
Живея в малък областен град. Тук в по-добрите училища резултатите са реални. Очевадно обаче са помагали в училищата с предимно и изцяло ромски ученици. Иначе нямат обяснение средни резултати по математика по-добри от на децата, които поне могат да четат. И въпреки че те нямат амбиции да ходят в т.нар. по-добри училища, (елитни вече не бих ги нарекла), пак смятам, че е грозен опит да се замаже безпомощността на системата да се справи с тези деца и техните родители.

# 66
Аз бях през уикенда на работа и днес почивам. Предпочитам да съм на работа, отколкото цял ден да чета в бг мама или да рефрешвам сайта за прием.

# 67
Не мога да ви следя. На работа съм първи ден след отпуска.

Късмет ...

# 68
Да изгонят преписвач или да вземат листа, където са водени записки е честно и спрямо правилата. Грешното е другото - да ги оставят съзнателно да преписват. Защото това не е за цялата стая, а са един двама тарикати. Останалите работят съвестно.

# 69
Благодаря за темата.Добре,че е понеделник ,че и поработвам, че иначе само рефреш.Не ,че не натиснах и сега няколко пъти,но по-добре да гледам тук Simple Smile

# 70
А те как преписват тези деца.. От други ли, от какво...

# 71
На страницата на инфоприем пише , след 16ч ще се обявят класиранията

# 72
  • София
Преписващото дете е помолило да отиде до тоалетна. Квесторът го е придружил. В тоалетна е било оставено нещо като тефтерче, детето го е взело, но квесторът е видял.

# 73
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ееее, ако може в 23.59, за да са в срок!

# 74
Като влезете в системата има голямо съобщение с червени букви, че класирането ще бъде обявено след 16.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт