Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 87 114
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 1 455
Ако успеят и днес да счупят системата, ще ги призная... Вероятно чакаме онова РУО, което не беше качило желания...
Още не са качени...

# 1 456
В очакване на чичото зад вълшебния бутон да се събуди  и да го натисне Grinning
Е, може и да е някой симпатичен младеж, в зората на чичовството…🤣

# 1 457
Стискам палци на всички днес!
Убедена съм, че тези, които не са си свършили работата в петък, са спали съвсем спокойно 3 нощи и дори днес не бързат да си оправят бакиите. Пък вие будувайте и се вълнувайте. Това е същото като с темата за единството - мен щом ми е добре, няма да мисля за другите.

# 1 458
Успех на всички днес!

# 1 459
Убедена съм, че тези, които не са си свършили работата в петък, са спали съвсем спокойно 3 нощи и дори днес не бързат...
Даже може да е отишъл до морето оня, който не е прехвърлил табличките в Шумен, защото му е на една ръка разтояние. Идея си няма колко хора се терзаят и чакат класиране. Пък и нали срокът е днес...

Успех и още малко търпение на всички, чакащи второ класиране!

# 1 460
И от мен успех на децата, наоколо имам поне десетина познати дечица, които чакат с нетърпение второ класиране (майките повече, ама както и да е).

Нова тема може ли да пусне някой?!

# 1 461
Успех на всички на второ класиране! Направо нямам нерви и концентрация за работа. През 5 мин. проверявам, но виждам, че след 14 ч. са обявени миналата година, така че чакаме.

# 1 462
Часът е 9.45 и желания за втори етап не са качени. Това е абсурд.

# 1 463
  • София
Звънни им.

# 1 464
Часът е 9.45 и желания за втори етап не са качени. Това е абсурд.
При мен на втори етап излизат всички желания от първи етап т.е няма корекция. Това нормално ли е?

# 1 465
  • Пловдив
Не би трябвало да има промяна, защото не се правят корекции между първо и второ класиране

# 1 466
  • София
Ох да го пускат вече ,че ми се е свил корема.Въпреки ,че шансовете на девойката за класиране в желаното училище са много малки.

# 1 467
Точно слязох от колата и им намерих телефонен номер, проверих и какво да видя - появиха се в 9.55. Има надежда. Стискам палци за моето и всички останали деца.

# 1 468
Успех на всички деца, които разчитат на този ден !

# 1 469
Уф, и на мен ми се е свило нещо, при все, че както и да е класиран все ще ни е ОК. Ама пуста неизвестност...
Късметлийско да им на дечицата Wink

Общи условия

Активация на акаунт