За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Ами като не показвате японци...вие формирахте тоя ми вкус.

# 376
Хубав и японец/японка е оксиморон. Докато бях на японска вълна, си гледах само аниметата, само като видех снимка на актьор или скрийншот от някоя адаптация, и ми ставаше лошо. Един вече беше толкова абсурден, че се чудех дали да не гледам филма само за да се хиля, но накрая реших, че не мога да си го причиня.

Следите ли скандала със Сю Кай и актрисата Сю Лишъ? За няма и два дни нещата се развиха толкова бързо, че вече имат адвокати и ще ходят на съд. Не знам дали е допустимо да го обсъждаме в темата, но дотук е по-интересно от всеки криминален сериал/роман.

# 377
  • пак на Рив Гош
А, има и хубави японци (добре де, такива, които ми харесват 😉 )

Абе, реших да проверя все пак Touch Five. Цените са доста добри. ВИП място на първи ред е 130 лв.
Аз пък от любопитство реших да проверя откъде се купуват билети ... и само като видях клипчето в рубриката "какво да очакваме" и стана тя айййгууууууу! Joy
https://www.klook.com/activity/133623-show-musical-touch-five-ticket-in-seoul/

Скандалът със Сю Кай едва днес ми привлече погледа и попрочетох отгоре-отгоре за какво става дума. Но не съм следила подробностите.

Designated Survivoir: 60 Days - довършен! Държаха ме в напрежение до края (макар че в последните епизоди започвах да се усещам накъде духа вятърът). Чудесен каст, и главните, и поддържащите роли. По принцип не гледам политически трилъри, но този го изгледах с удоволствие.
Скрит текст:
Секретар Ча и Секретарка Чонг така и не изпиха тая прословутата бира на Гуанхамун, но пък компенсираха с краткия път на рамьона Joy

# 378
Не съм съгласна за оценката на хубостта на други нации- обикновено сме силно пристрастни и предубедени. Но никога не бих казала, че хубостта им е оксиморон.  За много от японците повечето от нас също са много грозни, но въздишат по сумо борците. Но повечето от тях, с които съм се срещала и работила, са добри хора и това е най-важното. Но да - много сме различни.
За Сю Кай в скрития текст:
Скрит текст:
Сюй Лиша твърди, че е била в романтични отношения със Сюй Кай до края на 2022 г. Според нея, актьорът е прекарал време с актрисата Чжао Цин, което било документирано от папараци. Тя публикува снимки и чатове, които, по нейни думи, доказват връзката им. Тя също така сподели, че продуцентът на Сюй Кай, Юй Чжън, бил наясно с отношенията им.
Реакция на Сюй Кай и неговия екип
Продуцентът Юй Чжън категорично отрече твърденията на Сюй Лиша, наричайки ги опит за публичност. Той заяви, че Сюй Кай и Чжао Цин никога не са били във връзка и че техните срещи били свързани само със съвместна работа. Юй Чжън също така обяви, че случаят е предаден на полицията.
Скептицизъм и обществено мнение
Много потребители на социалните медии изразиха съмнения относно автентичността на публикуваните материали, като посочват, че те лесно могат да бъдат манипулирани. Някои отбелязаха, че разкритията идват в момент, когато Сюй Кай участва в нова дорама, което може да е опит за привличане на внимание.
Въпреки различията в мненията, случаят остава неразрешен, като се очаква допълнително разследване от страна на властите.
https://www.yesasia.ru/article/1729224

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 21:11 от victoria vassileva

# 379
  • София
Роца, ако решиш да ходиш, после чакаме материал. 🤣 Аз го намерих в get your guide, но има време за мен. Мислех, че ще е нещо като Crazy Horse при тебе, но май е още по-интересно.

Моят Уейбо е нападнат от материали за скандала. Прочетох отгоре-отгоре, общо взето Сю Кай ще я съди, тя ще го контра-съди (или както там е терминът). Някои казват, че тя търси популярност, други, че е нещо покрай сериала му. Като цяло пак се подхванаха лудите китайци с неща, които не би трябвало да ги интересуват, ама нали са много морални и дори да има изневяра, тя трябва да бъде публично осъдена и разкостена.

Вече почнах да рабирам ЛуСи, че избухна и си изтри и Уейбо акаунта.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 17:22 от ElzaFB

# 380
Ами като не показвате японци...вие формирахте тоя ми вкус.
Ти кажи да дадем и хубави японци. Все ще намерим нещо,което да ти хареса. Там са около 124 милиона все някой трябва да ти допадне 🤣

# 381
  • пак на Рив Гош
Роца, аз решиш да ходиш, после чакаме материал. 🤣 Аз го намерих в get your guide, но има време за мен. Мислех, че ще е нещо като Crazy Horse при тебе, но май е още по-интересно.
Еlza, да ида, ама дали ще успея да се оправя с указателните табелки в сеулското метро? Joy
https://www.instagram.com/p/DNmhrmxv2Vs/?igsh=MW1lZTZ4NnVwdGVtbw==

(в живота си не съм ходила в кабаре, ама си мисля, че дори и Crazy Horse, което е най-олé-олé от парижките кабарета, не може да стъпи на малкото пръстче на тез младежи Joy)

# 382
  • София
🤣🤣🤣 Добре, че са го сложили и на латиница, за да е по-лесно. Малко прилича на пътен знак в Унгария.
Аз съм гуру на оправянето в метро в Азия. Сложила съм си златна звездичка, защото не се загубих нито веднъж в Китай, че и в Япония. Трябва да се тествам и в Корея.

😄 Гледала записи на Crazy Horse (около мен имаше фенове, които ходиха), но не ми е много интересно… за разлика от тези младежи. Tuon май ми заръча миналата седмица да проверя дали в клубовете в Китай са истина клипчетата от  ИГ, така че трябва и това в Корея да се прегледа… с проучвателна цел, не за друго.

# 383
ама дали ще успея да се оправя с указателните табелки в сеулското метро? Joy
А в парижкото метро табелите са само на френски. Кой знае колко корейци са се губили там.

Tuon май ми заръча миналата седмица да проверя дали в клубовете в Китай са истина клипчетата от  ИГ, така че трябва и това в Корея да се прегледа… с проучвателна цел, не за друго.
И също да направиш снимки за доказателствен материал.Това е важно и не го пропускай.

# 384
  • Русе
Ако някой има интерес към  "Bon appetit, Your Majesty"  и  "Twelve"    от корейските предложения, те започват днес.
"Shadow love" с Райън Ченг - утре

# 385
Ако някой има интерес към  "Bon appetit, Your Majesty"  и  "Twelve"   от корейските предложения, те започват днес.
Аз смятам да пробвам Twelve, звучи много като за мен 😃

И Kill to Love, който също съм си набелязала почва утре.

а тайския MuTeLuv за герои със свръх способности започва в понеделник.

# 386
  • пак на Рив Гош
А в парижкото метро табелите са само на френски. Кой знае колко корейци са се губили там.
🤣🤣🤣
Аааааа, за Олимпиадата вложиха усилия и сложиха тук-таме и табелки на английски. С дребен шрифт 😂

Ако някой има интерес към  "Bon appetit, Your Majesty"  и  "Twelve"    от корейските предложения, те започват днес.
И двата са ми в списъка, та ще им дам шанс.
Нещо много уикенд сериали ми се събраха, а уикендът е само два дни! 😱

Вчера гледах новото видео на един корейски младеж, когото следя в Ютуб за рецепти. Отваря си той едно чекмедже в кухнята да извади пакетче ядки и какво да видя - в чекмеджето се намираше и любимият ни главен герой от всички сериали:
Скрит текст:

# 387
  • Русе
"The Seven Relics of Ill Omen " със Сон Уейлон е минал през лятото. Някой да го е гледал? Или някакво мнение?

# 388
аз нали днес само имитирам работа
Ета така
Скрит текст:
Но и се рова в снимки на котки

и за сериали,които бих могла да гледам и се реших да видя Moonlit Reunion

# 389
  • София
И аз съм го сложила в списъка. Ще го почвам другата седмица, дано нещо не решат да го спират заради скандала със Сю Кай.

Ние нямаме ли си ден за снимки на азиатци с котки? Трябва да си направим. Аз обещавам да не пускам само Сяо Джан с котки, въпреки че имам стотици. 🤣
Ето една неутрална:

Общи условия

Активация на акаунт