За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 201
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Някой може ли да ми каже този IN Blossom дали е с хепиенд? От толкова цъфтежи и цветчета се обърка и гугъл, обърках се и аз. https://mydramalist.com/749641-in-blossom
Да, има хепи енд, китайските сценаристи не ги умориха, този път Wink

# 571
  • Русе
Unicorn88, Дани ме е изпреварила, но явно и на мен ми е харесал, щом съм му дала оценка 9. И все пак мисля, че е под възможностите на  Лю Сюей ( ГГ-ой).
Датите за сериалите са плаващи и непотвърдени от МДЛ. И аз се ядосвам...ама чакам . Simple Smile

# 572
Знаехте ли значението на ръкавите в китайските костюмни драми. 

https://www.youtube.com/shorts/Aqjgixptvuc

# 573
Данфин, Уинона, благодаря! Значи ще се гледа.

Нещо интересно, на което попаднах днес:

https://www.facebook.com/DragonBoatFestivalBG

Фестивал Драконови лодки. Място - град Русе. Дата - 27 – 28 септември 2025. Много интересно звучи:

Драконови лодки – станете част от зрелищните състезания, или опитайте сами гребането в легендарните лодки.
🎎 Азиатска култура – от традиционни занаяти до съвременна поп култура, като аниме, манга, к-поп, гейминг и косплей.
🎨 Работилници – оригами, киние, пиксел арт, калиграфия, корейски пискюли нориге и рисуване на чанти на корейски.
🛍️ Арт базар – среща с творци и занаятчии, които ще ви изненадат с уникални находки.
🍣 Храна и напитки – вкусна спирка за любителите на кулинарни изкушения.
🎶 Сцена с музикална и танцова програма, която ще ви държи в настроение през целия ден.
🚗 Изложение на китайски автомобили Dongfeng.

Много съм далече от Русе и няма никакъв начин да стигна до там. Ако някой може да отиде, мисля, че ще супер преживяване. А аз ще завиждам отдалеч.

# 574
  • Русе
Unicorn88, благодаря за инфото! Аз съм от и в Русе. Blush Ура! По китайски обичай ще имаме заря...която обикновено липсва на националните ни празници! И, да, аз ще посетя всичко, което ми е възможно в тези дни. Smile
Prinx, да, аз съм се чудила, признавам! Така красиво е обяснението?!

# 575
Уинона, завиждам ти! Да пратиш снимки после. Пожелавам ви да стане ежегоден този фестивал Simple Smile

# 576
Unicorn88, благодаря за инфото! Аз съм от и в Русе. Blush Ура! По китайски обичай ще имаме заря...която обикновено липсва на националните ни празници! И, да, аз ще посетя всичко, което ми е възможно в тези дни. Smile
Prinx, да, аз съм се чудила, признавам! Така красиво е обяснението?!
И аз завиждам и ще чакам снимки. Да си прекараш чудесно!

# 577
  • София
Видях и аз за този фестивал и чакам снимки! В София правят пролетта на Панчарево, но все още не съм отишла, все ме няма тогава.

И за ръкавите беше много интересно!

Xu Kai са го подхванали сериозно. Сега пък скандал, че имал зависимост към залагания. Даже са го сменили в един бъдещ проект.

# 578
  • Русе
....................

Xu Kai са го подхванали сериозно. Сега пък скандал, че имал зависимост към залагания. Даже са го сменили в един бъдещ проект.
Не "имал", аз чета, че е частен организатор! Съсипват и това момче...Cry

# 579
Привет, някакво мнение за See you in my 19th life? Започнах втори  епизод,  още му се чудя,  ГГ визуално не ми харесва,  това с прераждането ... та има ли смисъл или да търся нещо друго.

# 580
  • България
Много ми хареса, въпреки че въобще не харесвам актрисата в главната роля.
Сериалът е 23-и в корейския ми списък.

# 581
Значи продължавам. При толкова много красавици, тип порцеланова кукла,  от къде я изкопаха тая кака,  думи нямам.

# 582
  • пак на Рив Гош
Аз пък в този сериал не харесвам Ан Бо Хюн (Главният) и го гледах основно заради Шин Хе Сун (Главната). Да, не е стандартната красавица, но аз лично много я харесвам и е на високо място сред любимките ми Grinning
И самият сериал е интересен, на мен ми хареса.

За Сю Кай и аз тия дни четох, че са го погнали за организиране на незаконни залагания в неговия дом. И май агенцията му не е отрекла. Да видим какво ще излезе и там.

Аз тия дни си наваксвах с текущите романси, след малко ще видя какво става и в Twelve.

# 583
  • Русе
А аз харесвам и двамата Главни в "19-ия ми живот". Joy Ето, колко е важно сам да провериш какво и колко ще получиш от едно ерго/филм/сериал?! Понякога ти действа дори настройката или момента...Ениса, не се отказвай!
Докато чакам руски превод на Tempest, аз леко си припомням Куннин палас. Innocent

# 584
Днес не било петък 😱 Аз си мислех,че е петък и утре е събота 😱
Приемете го като подготовка за утре.
Това е момиче,което бяга от асансьор пълен с хора по без тениски.
https://www.youtube.com/shorts/beUQgzuJh-s

Общи условия

Активация на акаунт