), но и аз очаквам "кофти" край. В смисъл, няма да успеят да променят хода на историята, Кралят ще си остане с репутацията за царуването и със съдбата, която познаваме, а Тя ще се върне в наши дни да поеме тризвездния мишленски ресторант с книгата рецепти, записани от кралската ръка, като тъгата ѝ ще даде нов полет на кухнята ѝ.
.
Роца, то и на половин ден не върши работа. Трябва да е 6 месеца работа, 6 месеца почивка, иначе никакъв шанс. 

Напълно излишна беше вчерашната никаква серия, само дето ме ядоса.

Напълно излишна беше вчерашната никаква серия, само дето ме ядоса.
. Мен ме ядосаха последните 2 - 2,5 серии, защото стояха като превързани палци. Сериалът започна леко, забавно и на моменти напълно нелепо и така си карахме между потаж и самгетан, кулинарно доказване и наченки на романс, примесен с по малко дворцови интриги, докато в един момент не ни стовариха отведнъж историческата действителност и минахме от комедия на кървав екшън. Ако екшънът е бил замислен още от началото, можеха да ни го подават на час по лъжичка и да стане един плавен преход от разноцветна анимация на вкусове към мечове, обагрени в червено... и да се върнем отново към бибимбапа с бьор ноазет, като в първия епизод и цикълът да се затвори. Та това ми беше големият дерт с този сериал (изключвам кулинарните недомислици). 
Роца, то и на половин ден не върши работа. Трябва да е 6 месеца работа, 6 месеца почивка, иначе никакъв шанс. 
)

Видях, как няма да го видя! Значи съм в тренда и аз го ползвам, точно този
)
Препоръчани теми