За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 118
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • България
Както го описвате, не бих сметнала финала за щастлив.
Това щастие после си е за после.
Започнах нещо китайско и доста тъпо, но пък ако няма драми ще го похваля.

# 721
  • гр. София
Моарейн, ако говориш за финала на Бон Апети, краят определено беше щастлив. Останаха ми някои въпроси, от типа как стана това и т.н., но е щастлив. Живи са и са заедно Simple Smile

# 722
  • България
Доколкото прочетох
Скрит текст:
в следващия живот/бъдещето. Не са си изживели онзи в миналото, тя е умряла?

# 723
  • пак на Рив Гош
Моарейн,
Скрит текст:
Тя по принцип не искаше да остане в миналото, търсеше книгата, която я прехвърли там. После, се поразколеба, ама намери книгата и се наложи да поумре, за да се върне в настоящето. Тъй или иначе, в миналото нямаше как да заживеят щастливо да края на дните си. Затова Той успя да се превхърли в настоящето, и се намериха, още в същия живот, познаха се, не се бяха забравили, цАлунаха се, а даже и май и се употребиха по предназначение, ако съдим по това, че на следващия ден Той й приготвяше бибимбап за закуска. Grinning Та, краят си е съвсем щастлив... поне за мен, понеже броя връщането в миналото като свърване от посоката на "нормалния" таймлайн. Не е като да са се намерили в един живот, да не са успяли да си изживеят изживяването и след това да се намерят в следващия след 10 хиляди години, или Тя да се прероди в дърво, а Той да седи отстрани и да й се радва Grinning

Останаха ми някои въпроси, от типа как стана това и т.н.
Този въпрос, мисля, си го задаваме всички, ама както казаха и в сериала, "тайна, майна" Joy

Значи като го гледам как си кара колело из Париж и си мисля, че каквато съм блейка и някой, който познавам да се блъсне в мен с колелото, няма да се сетя кой е.
Абсолютно същото е и при мен! Може би бих познала само Любимия Ю... ама и за него не съм съвсем сигурна Joy
Но в Париж на всеки ъгъл някой нещо си снима (включително и аз, нали се пиша инфлуенсърка в свободното си от сериали време 😂), та изобщо не обръщам внимание кой какво прави и с кого се разминавам. А колелата ги поглеждам, колкото да съм сигурна, че няма да ме отнесат някъде по пътя 😁.

# 724
  • гр. София
Роца е обяснила Simple Smile , но все пак и аз да кажа:)
Скрит текст:
Фактически все едно не е умирала, защото тя изчезна в миналото, но се появи в своето време в болницата.Това също остана неизяснено как тя се е озовала там, като знаем, че тя изчезна в тоалетната на самолета.  Да, как кралят дойде в бъдещето остана тайна, но  важното е, че са заедно в настоящето - живи, здрави и заедно Grinning
По едно време имах опасение, че ще ни оставят в нищото, има толкова примери...но за щастие не го направиха Grinning
Скрит текст:

# 725
  • София
Не ти завиждам. Всяка седмица следиш някакви концерти. 🤣
Joy Не ми е лесно, сега ще имам две седмици почивка и после пак ще следя концерти.

Цитат
Ето,избери си кой се справя най-добре
Joy Не разбирам защо от вчера съм подложена на такъв тормоз в темата! Как да избера, а?! Ти душа имаш ли?

Понеже сме накрая на темата... Наближава Празникa на средата на есента в Китай и по този повод ми пристигнаха лунните кейкове. Интересното е, че класическият е вътре с твърдо сварен жълтък, който изобобразява пълната луна по време на фестивала. Тази година имам и такъв и вижте как изглежда наистина като е разрязан:

# 726
Не ти завиждам. Всяка седмица следиш някакви концерти. 🤣
Joy Не ми е лесно, сега ще имам две седмици почивка и после пак ще следя концерти.
Ама каква почивка от концерти. Я, виж само едни от К- групите, които харесвам и Джеки
Само давам идея Wink пак Smile

# 727
Joy Не разбирам защо от вчера съм подложена на такъв тормоз в темата! Как да избера, а?! Ти душа имаш ли?
🤗
Погледни от хубавата страна....темата свършва🤣
Принципно трябва да имам душа,но .... няма значение. Аз обаче знам,че ти знаеш,че аз знам ... кой пее най-хубаво 🤣

Някой дали си е отбелязал  Genie, Make a Wish за гледане? Някой освен мен?

# 728
  • гр. София
Ще ви помоля да ми препоръчате корейски исторически сериал, който сте харесали. На който краят е щастлив- задължително условие Simple Smile
Да е сравнително нов, че много от по- старите съм ги гледала Simple Smile
Ще го погледна този сериал с Джина. Нетфликс ме информира за него. Не знам дали искам да го следя.

# 729
  • София
Grinning Дани, ама те концертите са по ТВ, не са наживо.

Джеки Чан много го харесвам иначе. (Има и песен със Сяо Джан, така че аз съм щастлива).

Tuon, мисля, че и аз знам, че ти знаеш кой пее най-хубаво, но пак съм раздвоена. Smiling ImpAnimal Rabbit

# 730
Olia T, един "исторически" ще започне в края на октомври - Moon River/The Moon Flows In This River.

В последните години трудно откривам "исторически" сериал, който да мога да препоръчам от раз.
Ето няколко заглавия, които не сме споменавали често пък, дано не си ги гледала всичките и да успееш да си харесаш нещо.
The Queen's Umbrella (2022)
The Tale of Lady Ok (2024)
Knight Flower (2024)
The Story of Park's Marriage Contract (2023) - пътуване във времето
Romantic Guest House (2023)
The Forbidden Marriage (2022-2023)
Rookie Historian Goo Hae Ryung (2019)
My Only Love Song (2017) - пътуване във времето
The Three Musketeers (2014)

# 731
Tuon, мисля, че и аз знам, че ти знаеш кой пее най-хубаво, но пак съм раздвоена. Smiling ImpAnimal Rabbit
Предлагам да изчакаме до октомври, за да сме съвсем сигурни.🐰

# 732
  • гр. София
Благодаря! Simple Smile Този нов сериал започва на 31 октомври, а от другите само My only lovе song съм гледала и то донякъде, по някаква причина го изоставих. Ще си избера от тях Simple Smile

# 733
  • вятърничава
Аз обаче знам,че ти знаеш,че аз знам ... кой пее най-хубаво
Всички знаем Joy Джеф Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой дали си е отбелязал  Genie, Make a Wish за гледане? Някой освен мен?
С две думи, готова съм за Сузи и Джин У Бин в петък.

Egg И аз да докладвам,че довърших готвачката и краля, благодарение на вас , иначе щях да го позабавя за през седмицата. И пак благодарение на вас бях спокойна,че Animal UnicornAnimal Unicorn са си легнали щастливи и спокойни снощи.
Скрит текст:
Сигурно затова не ме подразниха дворцовите истории и метежи, беше заложено още в началото с избора на времето и краля, който да забъркат в историята. Тези сюжети с паднала от облаците в Чосон, изплувала от езерото в банята на принцовете в Корьо (тази имаше повече късмет в началото), партигърл с коктейлите, която завъртя главата на принц Дука ...винаги минават през предателства, метежи, борба за трона. Не може един принц, крал, смел войн да не покаже мъжество и умело боравене с меча, не може да не накаже предателите, то и без това готвачката го направи един Пухчо и Мекушко сладък. Да благодарим на сценаристите, че този път не ги оставиха в Чосон, че там е доста несигурно, а също и двамата се върнаха в настоящ Сеул, за разлика от четвъртия принц, който така е не успя май.Не ги разделиха за повече от 1 месец, а не 300г да се скитат из снежните полета ... Къщата на готвачката е в стар стил за по-мек преход от минало в настояще. Защо по ImpImp шута не го прехвърлиха и него, а братовчеда пак с измамите.
Актьорът в ролята на краля имаше голям късмет ,че титулярът за ролята се издъни и избраха него. Юна не ми е първа любимка,но се справя прилично добре във всякакви роли. Дано Джуно не ревнува от младия колега.
A Hundred Memories еп. 3  забавляват ме срещите на младежите. Интересно ми е как ще се комплектоват в крайна сметка.  Засега е забавно, но знам какво целят коварните сценаристи - първо сладост,ще ни вадят душичките с памук и после сълзи. Мръсници!
На Kim Da Mi и отива и тази роля, добре си ги подбира. [urlhttps://mydramalist.com/people/48303-lee-won-jung]Lee Won Jung[/url] в роля копие на ролята му в My Perfect Stranger. Той е по-малък от "съученикът" си Heo Nam Jun с 8г и си личи. Радвам се Kim Jung Hyun да ми краси екрана пак с чар Heart Eyes ,но най-неустоим и чаровен е Lee Jae Won Joy и сладката принцеса Сери.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 17:30 от bb6

# 734
  • гр. София
Bb6, кой артист е бил титуляр за ролята на Краля?

Общи условия

Активация на акаунт