Пък сериалът взел награда. От изброените съм гледала Травматологията и Карма. Все си мисля,че и нещо по-добро са създали. Как ги раздават тези награди?
Нямам търпението да гледам тепърва излизащи драми и в повечето случаи си чакам да привършат, преди да се лепна за екрана.
Не знам някой от вас дали го гледа, но аз реших да го започна съвсем спонтанно, защото в момента е доста нашумял и "романтиката" (в кавички, защото е силно казано романтика) между главните ми се стори, че ще е сладка, но до момента е наистина минимална. А и да ви кажа честно, не съм особена привърженичка на шаманизмът, особено на сериали, в които до голяма степен се застъпва като тема. Но една позната ме излъга
, че той не е чак толкова очевиден и покрай другите неща, които се случват, трудно се забелязва. Ами... не! Сериалът си е 80% шамански истории, в което, естествено, няма нищо лошо, просто не е моят жанр. Все пак реших да продължа да гледам заради сладурите, които играят, и не бих казала, че драмата ми е супер интересна, но поне започна да става малко по-интригуваща. Та ето как се нахендрих да чакам следващите епизоди
Което пък ми напомня, че днес излиза девети епизод и трябва да ходя да го гледам. Ей така, от любопитство. Иначе за момента бих дала оценка на сериала 6,5/10, но ще видим... Има още време до финала. Може и да измислят нещо, което да ме впечатли.

. Защото в Our Movie, дето също го гледам, е ясно че няма да е така.
, извинявам се за нелепата грешка, заслужих си порицанието
.
.

Той хич не се дърпа, лесно се нави.

Трудно си харесвам какво да гледам и доста подбирам. Затова и съм съвсем наясно, че всеки може да има различно мнение от другия. Това съвсем не ми пречи
Харесва ми да чета различни гледни точки. Мисля, че Роца е доста права със сравненията.

Препоръчани теми