За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 347
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • пустинен пъпеш
Избрах си няколко от изброените очаквани днес/утре нови сериали(един от тях е този с Шики) и освен Ashes of Love,който гледам с промеждутъци между сериите(променливо настроение какво да се прави), текущия Beyond the Bar,Чикагската пишеща машина,започнах и Tower of Babel(2019), засега на 2 еп. и доста ме поувлече,та сигурно първо него ще изгледам.

# 391
Ние нямаме ли си ден за снимки на азиатци с котки?
Аз мислех,че всеки ден е ден за котки ☺️

# 392
# 393
  • София
Grinning Аз предлагах да лансираме котки...мъжете да са просто бонус към тях.

След тези видеа от victoria определено ще си сложа посещение на клуб в Китай в списъка. Heart Eyes

# 394
Ами тогава ето Гон Ю два пъти с котки

и веднъж с куче

Ако бъда честна тази с кучето много ме разсмя.
Прекрасна вечер ви желая!

# 395
Grinning Аз предлагах да лансираме котки...мъжете да са просто бонус към тях.
Важното е да има котки.🦊🐯🐱

И за любителите на кучета🐶
Скрит текст:

Опитах се да намеря за Enisa60 Mackenyu +куче и взеха,че ми предложиха Roronoa Zoro (Mackenyu го играе в игралната версия на One Piece) + куче.
Скрит текст:
ама го има и с котка 🤣
Скрит текст:
Затварям зоопарка 🤣

Ето го Mackenyu- Roronoa Zoro

И по без тениска....защото събота е като петък.
Скрит текст:

# 396
Мерси съм, ама само последното. Нещо не ме накефиха кучета и котки, ни нарисувани, ни снимани.

# 397
  • пустинен пъпеш
Докато гледам потресаващото превъплъщение на завършилия психология  Kim Ji Hoon  в ролята на вманиачен психопат в Tower of Babel(2019) и ми се иска да го видя и в роля на нормален човек.Доста тежък сериал единствено крими нишката ме подтиква(все още съм в началните серии).И още един образ ,този на актьора Park Si Hoo интригува с мотивите и действията си.Тъжно елегичните инструментали подсилват въздействието .

# 398
rududu, щом ти се гледа Ким Джи Хун да не е психар, мога да ти предложа да погледнеш Love & Marriage, Stars Falling From the Sky, Goddess of Marriage, Love to Hate You, но като изключим последния, другите са все по-старички.

А Пак Ши Ху е чудесен в много сериали, но и те са по-стари. Като почнеш с Илджиме, The Princess' Man, Cheongdamdong Alice, Queen of Reversals, Prosecutor Princess.

# 399
Започнах с Бон Апети, Ваше величество! Има динамика, но малко са пренавити. Например, опитен готвач, който познава химичните реакции, няма да мие старинна книга с вода. Предполага се,  че знае, че има реставратори. Ама нейсе. Дано е забавно.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 10:15 от victoria vassileva

# 400
  • пак на Рив Гош
Аз пък искрено се забавлявах с първия епизод на Bon Appétit Your Majesty - разведриха ми деня в 6ч сутринта Joy.
Като започнеш от реакцията на Майар, минеш през кулинарното състезание, спечелено от Тя (познавам много добре формата, от който сценаристите са се вдъхновили) и невиждания досега начин на готвене, разбил парадигмите на съвременната кулинария (тук ми липсва табелка "сарказъм" Wink ). Без да забравяме след това невероятното стечение на обстоятелствата, позволилили ѝ да се върне във времето напук на всички теории на квантовата физика и да разкаже играта на един Крал... просто си умрях да се хиля като зелка със сутрешното Coffee.
Ако продължават така, ще им вдигна крайната оценка с 0,5* само защото са ми удължили живота с няколко минути (навремето имаше една теория, че искренният смях удължавал живота... не знам дали е вярно, но не пречи да опитам Joy). Но пък и аз съм добра публика и в този тип сюжети не очаквам нищо повече от добро настроение.

Вчера в Airplane към къщи изгледах японския филм Fukushima 50, посветен на екипа на място по време на аварията след цунамито през 2011та. Хем знам историята и как завърши, пак хипервентилирах почти през цялото време. Добре беше направен, хареса ми.

bb6, онзи ден, докато пишех за Designated Survivor: 60 Days, забравих да пусна нещо, дето ми излезе при едно допълнително ровичкане - потъването на кораба Cheonan близо до остров Baengnyeong. Можи бе това да е инцидентът, за който говореха в сериала, в който беше участвал депутатът О:
https://en.wikipedia.org/wiki/ROKS_Cheonan_sinking

Любимата ни госпожица Oh Eun Seo ще участва в новия сериал на Ким Да Ми, A Hundred Memories, който започва след 2 седмици - тук.
Ох, и септември ми се запълни със сериали Scream.

Дисни+ още не са ми пуснали първия епизод на Twelve, но те обикновено бавят ден-два (или така ми се струва, заради часовата разлика). Имам надежди за довечера.

Сеул май си има втори мост с фонтан - Gyeongchun Railroad bridgе върху потока Jungnangcheon - доколкото разбрах, една стара железопътна линия в северозападната част на Сеул, Gyeongchun Line, преди няколко години са я трансформирали в парк за разходка сред зеленина и покрай река. Наскоро са построили и мост, свързващ двата бряга, чието откриване е било прези няколко дни с водно, светлинно и музикално шоу с музика от филма K-Pop Demon Hunters в част от спектакъла:

Само все още не съм разбрала дали водното и светлинно шоу ще продължи и след откриването и ще има редовни часове, като това на моста Banpo.

П.П. Сега видях, че наистина ще има спектакъл от май до октомври два пъти на ден.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 14:04 от Роца

# 401
  • София
На какво попаднах преди малко. Но предупреждавам, че не е за хора със слаби сърца (или свикнали да гледат красиви азиатци). Joy

https://www.instagram.com/reel/DNrFtdj5rVL/?utm_source=ig_web_copy_link

# 402
Elza, киното е прекрасна илюзия, съвременните технически средства позволяват тази илюзия да надмине фантазиите ни. Хубавото е, че като българи си имаме пословицата "Око да види, ръка да пипне". Но, ако сме честни и ние в сърцата си оставаме на 18 години- здрави, силни и устремени. Нека всеки живее с мечтите си. Тази картина ми попадна днес и ме възхити със съвършенството си.

# 403
  • София
Grinning victoria, то лошото е, че тези мъже от клипчето са си били хубави преди да се отпуснат от връзката. И по нашите ширини го има - някак изведнъж стават "чичковци".

А картината е прекрасна!

# 404
Вероятно все някъде е петък 🤣🤣🤣
Пинтерест ми е пълен с китайци гушкащи кучета 🐶
Обаче как да не го покажа,макар да не съм сигурна дали кучето е истинско

ElzaFB поне знаем,че не са савършенни.
Много мразя когато в сериалите станат и имат перфектен вид. Може някак да приема грима (перманентен грим и алабала),но изрядната прическа. 😱
Хубаво е да знам,че и те се събуждат така
Скрит текст:
а не така
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт