За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
https://www.facebook.com/watch?v=749644134595670
Подготовка на Уна за "Бон апетит"

# 421
Kim Ji-Hoon ще ни приготви закуската днес WinkSunglasses
https://www.facebook.com/share/v/16apBqbvoj/
И няколко заглавия за септември

# 422
  • България
След като дългите сериали ми омръзват, реших че може да харесам по-кратките.
ElzaFB беше споменала Blazing Elegance.
Тя с хубаво, а аз да си кажа, че такива мелодрами не са за мен.
Както почти винаги всичко е топ, декори, актьори, униформи/без униформи, обаче твърде много мъка, раздели за години и т.н.
Изгледах четири епизода, последния и дотам.
Който търси по-горещи сцени може и да е доволен, поне в началото имаше.

# 423
  • София
Дам, аз не я усетих толкова раздялата, защото беше кратък сериала, а и явно съм им свикнала. Единствено не разбрах защо краят трябваше да бъде такъв:

Скрит текст:
Според мен тя го измъчи повече отколкото той заслужаваше. То и той колко я обичаше и колко просто беше вманиачен по нея е отделен въпрос. И защо трябваше да убиват сержанта му в края - не разбрах! Важното беше пак да има смърт, че иначе много щастлив край.

# 424
Скрит текст:
Според мен тя го измъчи повече отколкото той заслужаваше. То и той колко я обичаше и колко просто беше вманиачен по нея е отделен въпрос. И защо трябваше да убиват сержанта му в края - не разбрах! Важното беше пак да има смърт, че иначе много щастлив край.
Гледам нещо подобно. Героите се измъчват и страдат,а аз плача заради тях 😭 сърцето ми се къса на хиляди малки парченца,а ако само бяха седнали да поговорят.
Нещо от типа на"Аз те харесвам от гимназия"
"И аз те харесвам от гимназията"
Хепи енд.
А аз гледам някакви трагедии,че и дете има замесено 😭😭😭😭😭
Само се надявам секретаря да не свърши като сержанта, че няма да им простя.

# 425
  • София
Tuon, и аз се мъча с една двойка така. Не знам защо не се научават да говорят тия хора още като деца! Можеха да спестят толкова мъки на целокупния народ, който гледа сериали. 😆
И защото ти съчувствам, а и ти каза, че е петък няма да си в темата, а пък сряда все пак е малкият петък, ето една петъчна снимка за успокоение (П.С.: няма котки на нея):

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:41 от ElzaFB

# 426
Привет, дами!
Давам линк към едно видео (на руски език), от което свят ми се изви. Започва да ми изгежда като много отровно общество. Как изобщо имат воля актьорите да се снимат? Сега ги разбирам, че предпочитат да останат свободни от връзки. Какъв натиск е на всяка стъпка милиони очи да те оценяват и коментират....
https://youtu.be/jPWVr48mSsI?si=qfwptFboWCkuw4zW

# 427
  • София
Привет, дами!
Давам линк към едно видео (на руски език), от което свят ми се изви. Започва да ми изгежда като много отровно общество. Как изобщо имат воля актьорите да се снимат? Сега ги разбирам, че предпочитат да останат свободни от връзки. Какъв натиск е на всяка стъпка милиони очи да те оценяват и коментират....
https://youtu.be/jPWVr48mSsI?si=qfwptFboWCkuw4zW

Ужас! Не е като да не го знаехме, но пак е ужасно. И в Китай са същите, както виждаме.

# 428
  • пак на Рив Гош
Tuon, и аз се мъча с една двойка така. Не знам защо не се научават да говорят тия хора още като деца! Можеха да спестят толкова мъки на целокупния народ, който гледа сериали. 😆
Миииии, то ако знаеха как да си общуват сериалите щяха да са с по 5 епизода, а не с по 24-36-40 в два сезона Joy

Kim Ji-Hoon ще ни приготви закуската днес WinkSunglasses
--------------------
И няколко заглавия за септември
Както гледам, направо е готов за работа в EGGDROP 😂
От новите заглавия съм си харесала поне 3, ще се моля старческото безсъние да не ме напуска 😅

От сферата на клюките: Кроуонсан-чо ще влезе в казармата на активна служба на 12 октомври, видях, че агенцията му е потвърдила. И молят феновете да се въздържат от идване на място и разни други събития. Дано феновете послушат!
Ще ни липсва! Може ли междувременно да направи още една фотосесия за Калвин, да ни топли за година и половина 😇

# 429
  • вятърничава
Аз съм възмутена, как можаха така да окапазанят кроасанчо, не само мръсен , а и брадат.  Rage
Скрит текст:
Той под мърлявия ханбок (мъжката рокля пак ханбок ли се казваше) е с бельо на Кевин Клайн.
После ще стане рекламно лице за самобръсначки.

Роца, туй journey не се оказа много lovely за нас. Много срамежлив тоя режисьор, изнервих се, а еднорозите съвсем заспаха. И Тя какво се прави на ударена, не усеща ли сигналите, има ли по-красив около нея? Много красива и симпатична усмихната двойка биха били, много потенциал, малко действие, много драми, малко пътувания, много излъгани надежди и малко трудно ще го запомня тоя сериал.

# 430
Аз съм възмутена, как можаха така да окапазанят кроасанчо, не само мръсен , а и брадат.  Rage
Скрит текст:
Той под мърлявия ханбок (мъжката рокля пак ханбок ли се казваше) е с бельо на Кевин Клайн.
После ще стане рекламно лице за самобръсначки.
Отричам да изглежда по този начин. Нали го къпах и поливах с Диор 😵‍💫
Той е чист,спретнат и приет да служи на родината си.
И не знам за какви рокли говорите. Облечен е в костюм и с бяла риза.
За бельото не знам.Ако някоя се интересува да провери и каже.

П.П. ръкавите на ризата са навити до лактите,защото е горещо,а мъжките ризи с къс ръкав са УЖАСНИ.

# 431
Здравейте отново!
Бяхме на море, после и в Павел баня, но аз съм вече заклет фен на азиатското кино. Изгледах "Погребани сърца" - страхотен! След това "Доктори в криза", който също е много сладък. После "Саундтрак 1" - гледа се на един дъх. Сега следя " Дванадесет". И между другото убивам свободното време на работа с клипчета от Хуаранг Simple Smile Купих си японски цитрусов ликьор, който ми допада много! Въобще ...все едно се пренасям в друг свят! Точно от това имах нужда Simple Smile Записвам си за гледане по - нататък от тук.

# 432
  • вятърничава
Яснооо, паднала си си по Пак Хьонг Шик(Шики). Знаеш ли, че те са си приятелчета с Пак Со Джун. Имат едни документални филчета за пътувания в приятелски кръг In The Soop: Friendcation (2022).

Наскоро се снимаха в реклама за Дубай

Гледала ли си "Какво не е наред със секретар Ким" (2018)?

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 17:44 от bb6

# 433
Shadow Love ме издразни още в 1ви еп: сцените сред природата ги снимали в студио!
Затова минах на When the Destiny Brings the Demon - тук поне имаме анимация!

# 434
Яснооо, паднала си си по Пак Хьонг Шик(Шики). ................
Щом Шики е замесен значи трябва да види и Strong Girl Bong-Soon, High Society, Suits.

Общи условия

Активация на акаунт