За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ElzaFB поне знаем,че не са савършенни.
Много мразя когато в сериалите станат и имат перфектен вид. Може някак да приема грима (перманентен грим и алабала),но изрядната прическа. 😱

Grinning Винаги ми е забавно, особено в сериалите с "рокли", как си лягат с всички катове и с всички финтифлюшки и игли по косата, че и с грима, и после се събуждат с още по-загладена коса, несмачкани дрехи и неразмазан грим.
Освен всичко останало, даже не знам как не си избождат очите с тия игли...които дори в самите сериали ползват и като оръжие.

Иначе и аз се радвам като видя естествено разрошена коса от сън, например:
Скрит текст:

За любителите на корейската история, излезе ми интересно видео как са се обличали благородничките в Корея:

https://www.youtube.com/watch?v=x_3uotdXWrs&list=WL

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 14:49 от ElzaFB

# 406
Не зная дали ви е попаднало това, котколюбци Nyaight of the Living Cat Хвърлих му бързо един поглед, прекалено безумно е за мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъй като ще съм още седмица безгрижен лентяй и днес ми е много музикално да ви поздравя. 2в1 ще познае от раз парчето, пореден кавър WinkSunglasses

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 20:05 от Danifin1

# 407
  • пак на Рив Гош
Вероятно все някъде е петък 🤣🤣🤣
Сигурна съм, че поне една паралелна вселена е пълна с петъци 😂😂😂

Това за идеалния вид при ставане от сън и мен много ме забавлява - грим, прическа, бижута, дрехи, всичко е на 6, сякаш нивгаш не са си лягали.

Наваксах със седмичните епизоди на My Lovely Journey, докато чакам да излезе Twelve.
Скрит текст:
Значи, този Режисьор (Главния), много нерешителен се извъди! Кани се, кани да предприеме нещо по отношение на Тя, и даде на заден ход. А 🦄 бяха строени за парад и потропваха нетърпеливо с копитца

# 408
Вероятно все някъде е петък 🤣🤣🤣
Сигурна съм, че поне една паралелна вселена е пълна с петъци 😂😂😂
Да🤣
Като една планета Малка мечка бета (в Галактическият стопаджия на Д.Адамс ) където е постоянно събота следобед 🤣

Aма това е защото в петък няма да мога да се включа петъчно и за това наваксвам от днес.
Пък и понеделник,петък и двете започват с п 🤣

# 409
Ау, 2 епизод  Bon Appetit, Your Majesty цял урок по френска кухня - стек по френски и френския начин за омекотяване на 🥩. Ще се образоваме ,значи Wink Тази мацка ще ни учи да готвим Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 410
  • Русе
"Да оцелеш:60 дни" - приключен! И, представете си, оцелях и аз! Joy Нямам спомен американската продукция да ми е доставила подобни емоции и чувства. С чиста съвест си го оценявам с 10 ! Нямах скучен момент, превъзходна игра, сценария е нагоден за техните тревоги и наболели проблеми. Препоръчвам го!
И аз започнах "Бон апетит" - имах нужда от малко разтоварване след бойната хореография на "Жената - генерал". Чета отзиви: мрънкат, че приличал на АС, че Кралят бил прекалено млад за ролята, че не бил достатъчно изразителен като Тиранин, че костюмите били прекалено изгладени и недостоверни за епохата. Angry..Все мрън-мрън-мрън! На мен пък ми хареса! Simple Smile Като елементарен човек, който не журира в Кан или Венеция, истинска наслада ми доставиха как предават вкусовите усещания на Героите след като опитат ястията на Уна. Yum И на мен ми светват очите! А историята...е, няма да се учудя , ако вкарат Animal Unicorn , Nature Boom Smiling Imp.( ами не намерих вещицата)..стига само да има хубав финал.
.................
Връщам се само да добавя още една прилика с АС: тук Кралицата/ Гл.наложница също като Принцесата от АС - ще бъде отрицателен герой. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 23:22 от winona

# 411
  • пустинен пъпеш
Започвам ,,Бон апетит" въпреки намерението ми да го гледам към края на седмица,но не  изтърпях след примамливите ви мнения.

# 412
  • пак на Рив Гош
Ау, 2 епизод  Bon Appetit, Your Majesty цял урок по френска кухня - стек по френски и френския начин за омекотяване на 🥩. Ще се образоваме ,значи Wink
Мани, мани, френската кухня спасява животи! 😂 Но поне вече знаем как да си направим су вид с подръчни материали, ако някой ден се озовем в Чосон и ще успеем да оцелеем.👩‍🍳
Все се мисля, обаче, че ако мацката наистина беше 500 години назад във времето и си позволеше да се държи по този начин, досега да са й кръцнали главата поне няколко пъти.
rududu, почвай го, забавен е.

Понеже ми писна да чакам Twelve в Дисни+, тази сутрин се предадох и изгледах първия епизод с руски субтитри. Започва добре, с много познати лица. Ще продължа.

# 413
  • София
Bon Appetit, Your Majesty - както го описвате, много ми прилича на един китайски - Cinderella Chef.
А в нета казват, че имат чувството, че краят ще е като на Moon Lovers.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 13:49 от ElzaFB

# 414

Все се мисля, обаче, че ако мацката наистина беше 500 години назад във времето и си позволеше да се държи по този начин, досега да са й кръцнали главата поне няколко пъти.

И аз си го мисля непрекъснато- те и сега не търпят подобно отношение от жени- та си представям преди 500 години. Трябва да приемаме такива условности в името на прескачането на еднорози по полянката.
Скрит текст:
Преди много години се прибирах от бригада за няколко дни в София от малка ЖП гара покрай Плевен. Нямаше други пътнищи. Един дядо седеше с бастун на пейка пред кокетната малка сграда. Седнах до него и той ме заприказва- осъзнах, че нищо не разбирам. Знаех, че ми говори на някакъв български език, но нищо не разбирах. А сега си представете кой би ви разбрал говора преди 500 години.

Снощи реших да потърся следващата серия и се изненадах, че ще е чак следващата събота. Сега освен всичко друго ще трябва да чакам... А не съм фен на готварството.
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 09:25 от victoria vassileva

# 415
Не обичам да чета клюки, но от време на време го правя за да се убедя окончателно ,че света се е смахнал.
След Сю Кай сега погнаха и WANG HEDI , е това идиотщината само при хората може да стане.Rage
Освен готвачката и красивият дявол следя, не е лош, като за начало. Красивият дявол за сега с минимално участие ,но със светещи в червено очи Wink
Аз съм възмутена, как можаха така да окапазанят кроасанчо, не само мръсен , а и брадат.  Rage

https://www.facebook.com/share/r/1B9LzJR24N/

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 16:00 от Danifin1

# 416
  • пустинен пъпеш
Роце,започнах ,,Бон апетит",еп.1 е доста забавен и увлича.Днес ще започна и ,,Дванадесет"с двволчето Шики,Гуки и Ма Дон Сок.Покрай ,,Tower of Babel" остава наваксвам с новоизлизащите.

# 417
  • България
... сега погнаха и WANG HEDI ...
Той пък какво е "сбъркал"?
Там май, ако някой посъбере малко пари и слава все за нещо им е грешен.

# 418
  • София
Той пък какво е "сбъркал"?
Там май, ако някой посъбере малко пари и слава все за нещо им е грешен.

Уж се карал с гаджето си пред хотел.
За последните няколко седмици 3-4 актьора изгоряха със "скандали" в Уейбо, та имам теория, че отвличат вниманието от нещо в Китай, защото прилича на диверсификация.

# 419
За Дилън Уанг- пак "буря в чаша вода"-
В последните дни в китайските социални медии, особено в Weibo, се разпространява аудиозапис, на който се чува Дилън Уанг (王鹤棣) да се кара с предполагаемата си приятелка в хотел. Записът е неясен, но предизвика голям интерес сред феновете и медиите. Някои коментатори изразяват съчувствие към Уанг, докато други го критикуват за поведението му.

https://youtu.be/oMpYIJvip2E?t=31

В отговор на тези слухове, студиото на Дилън Уанг публикува официално изявление, в което заявява, че аудиозаписът е изтекъл незаконно от "сасаен" (фен, който нарушава личното пространство на знаменитостите), и че ще предприемат правни действия срещу нарушителя.

Тази ситуация предизвика широк обществен интерес в Китай, като темата стана една от най-обсъжданите в социалните медии. Мненията на потребителите са разделени, като някои изразяват подкрепа към Уанг, докато други го критикуват за поведението му.

Общи условия

Активация на акаунт