Осмокласници 2024/2025 - тема 10 - лято, море и още нещо...

• 28 462
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
От мон-ските им мейли от времето на ковида

# 646
  • София
Ама ние и такъв нямаме. Joy Частно училище, по принцип нищо МОНско не ползват.

# 647
Аз имам, но виждам само за малката в началното училище. Според инструкциите, ако искам да видя и за другото си дете, би трябвало при вход в системата, да избера за кое дете искам да видя. Обаче няма такова нещо, все едно наборката не съществува. А влизам като родител, с мой си профил. Ако някой е по-наясно как работи, ще съм благодарна на инструкции.

# 648
Nelika трябва да имаш код за двете деца и съответно да имаш избор кое дете да виждаш, с падащо меню беше доколкото помня че вече от година съм с едно в училищна възраст. Много рано са ви качени преподавателите в раницата.

# 649
Аз изобщо нямам никакви данни и не знам дори откъде да започна. Но ще минем и без нея, де. Баба им все дигитална раница е ползвала. Joy
Тази за MS teams би трябвало да е. Аз с нея влизам .

Нашите преподаватели също са качени в раницата. Започват първа смяна.
По история сме с 2 преподавателя...

# 650
  • София
Еми, то с толкоз много история не може да се справи само един преподавател. Joy

Не сме ползвали teams.

# 651
  • София
Нашите са качени отдавна в раницата. По този повод не е доволна, че смениха учителката по математика. Ама каквото - такова. Сега дебна на малкия дали са сменили тази по френски. Ама само по френски няма изписан преподавател.

# 652
  • European Union
Аз имам отделни регистрации за двете деца, с различни пощи. Още не съм готова психически да вляза там. Изобщо не разбрах къде отиде това лято.

# 653
А къде ги гледате учителите? Аз виждам само старата програма, това сигурно значи, че не са качили новата ?

# 654
Плами, на "Предмети".

# 655
  • София
Аз изобщо нямам никакви данни и не знам дори откъде да започна. Но ще минем и без нея, де. Баба им все дигитална раница е ползвала. Joy
Бабата на нашия набор също не е ползвала дигитална раница Joy
Любопитствах веднъж да видя какво е, но и двете деца нямат  регистрации.

# 656
  • София
Sali, скоро и аз ще се сдобия с твоята титла. Чакаме внуче. Heart Eyes

# 657
A, какви приятни новини въртите Simple Smile
Да са ви здрави и спокойни внучета и майки до финала Heart

# 658
  • София
Sali, скоро и аз ще се сдобия с твоята титла. Чакаме внуче. Heart Eyes
Е-ха, супер! Ще видиш какво щастие  е да си баба!
П.П. Има да ме гониш. Това детска градина, първи, втори клас, дорде го добуташ до НВО и се запише във  2 АЕГ Joy

# 659
Баба им все дигитална раница е ползвала. Joy
След новината на sanaka, изразът след някоя-друга година вече няма да е валиден. Вече има баби, дето и киноа са яли Simple Smile
Живи и здрави всички от фамилията и най-вече здрави мама и бебе на финала!

Общи условия

Активация на акаунт