Осмокласници 2024/2025 - тема 10 - лято, море и още нещо...

• 28 461
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Красива новина!
Като чета sali, няма раздяла с МОН.

# 661
  • Варна
Ехааа, Санчо, живи и здрави да сте! Всичко безпроблемно да мине!

# 662
Усмихна ми вечерта с новината, Санака Heart Eyes "Ега си яката баба" ще има внучето Grinning Спокойна и безпроблемна бременност на щерката и прекрасно бебче (бебчета)  на финала!

# 663
  • София
Sali, скоро и аз ще се сдобия с твоята титла. Чакаме внуче. Heart Eyes

Еее, Санчо, честито! Чудесна новина!
Аз влизам в дигиталната раница с мейла си и паролата от Школо.

# 664
  • София
Еха, млада баба в темата. Simple Smile Всичко най-хубаво на бъдещата майка.

Божке, не мога да повярвам какви количества храна се поглъщат от децата. То вярно, че морето и слънцето изтощават, ама ‘се пак - къде го побират, не е ясно. Добре, че имам само 1 бройка младеж, че той е най-плашещ.
Дръпнал с още с 2см нагоре и личи. От сега ми призлява от мисълта за обикалянето за нови дрехи и обувки.

# 665
Ехаа, чудесна новина, Санака! Heart Eyes
Лека и безпроблемна бременност на бъдещата мама, а за бабата - само радостни вълнения!

# 666
  • София
sanaka, да мине безпроблемно бременността на щерка ти и да си гушкаш здраво внуче на финала! Яко, мама - sanaka се трансформира в баба - sanaka Kissing Heart

# 667
Каква хубава новина!
Безпроблемна и спокойна бременност на дъщерята и хиляди прекрасни моменти заедно, sanaka.

# 668
  • Sofia
Sanaka, страхотна новина!!! Супер яка баба ще си има това мушмулче. Гледай да оправиш системата докато стане ученик/чка Laughing Много лека и безпроблемна бременност пожелавам на дъщеря ти. Revolving Hearts

# 669
Чудесна новина !
Ами ето, тъкмо ще изкласят децата, ще дойдат внуците и тъй ще си пишем и обсъждаме образователната система заедно Laughing

# 670
Еха, Санака! Още не си изкласила децата и направо ще минеш към внуците Simple Smile Няма излизане от системата за теб. Ние чакаме всеки момент племеницата да роди и всички ме бъзикат, че ще ставам баба, ама ще имат да вземат! Само моите деца могат да ме направят баба Wink

# 671
  • София
Ихааа, Санака! Каква прекрасна новина! Желая много щастие на теб, дъщеря ти и всички около вас!

# 672
Еха, Санака, каква хубава новина! Всичко да е наред!

# 673
  • София
Санака, прекрасна новина! Пожелавам на дъщеря ти лека и безпроблемна бременност!

Аз попитах за тетрадки. Тя каза, че ще има грижата. Възползвах се от желанието й да има грижата и й казах са мине и през личния лекар. Мисля, че съм готова за началото на учебната година. Чакам с интерес да видя ще има ли някаква промяна покрай новата директорка. Защото като смениха директора на 105то и веднага се усети свеж полъх. Дано и тук да е така. Само две неща да не променя: хората по физическо и екскурзиите.

# 674
Честито, sanaka, лека и безпроблемна бременност на майката! Ти изпълни житейския план, можещ да си пиеш бЕлото 😀❤❤

Общи условия

Активация на акаунт