Осмокласници 2024/2025 - тема 10 - лято, море и още нещо...

• 28 448
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Само две неща да не променя: хората по физическо и екскурзиите.
Да добави и проекти по Еразъм, както и прозрачен и общодостъпен обмен. И като цяло, ясно да се комуникират възможностите в гимназията, а не всичко да е под сурдинка. Дано сте случили вече на директор.

# 676
  • Пловдив
Ех, sanaca, обичам такива утринни новини да чета, да те усмихнат, да ти стане готино на душичката. Всичко да е наред с бремеността и колко бело ще изпием на финала... Тъкмо наборът ще изкласи от МОН, глътка въздух и хайде наново среща с мончовците. Все в този водовъртеж - "Дай, Боже, всекиму".

# 677
Санака, честито! Наистина страхотна новина! Много здраве на младата бъдеща майка и безпроблемно раждане.

Покрай бялото и темата тук, тази година децата ми ще се сдобият с невиждани количества тетрадки. Вчера майка ми ме помоли пътьом да взема една бутилка, влязох в ХИТ и какво да видя - тетрадки , голям формат. Имаше по 1,99 до 3.99. Тези със спирала бяха малко по-скъпи.

# 678
Еха! Викам си какво става с толкова нови отговори..
Санака, страхотна новина!! Живи и здрави, лека бременност на щерката и накрая здраво бебче!
И малко по-късно - баба Санака ще прави класация и на яслите 🤭 все пак да са обхванати всички степени на образователната лудост 😀

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 11:22 от second

# 679
Аа, баби казваме само на нашите баби. Тука други баби няма 😘

# 680
  • София
Мерси за пожеланията, момичета!

Аз затова съм се закахърила за всичките Вълчеви промени. Няма МНО-ска глупост, която да ме пропусне просто. Joy

# 681
Санака, честита ви радост. Лека бременност и раждане, здраво и спокойно бебче.
Честито и на тези, което стартират с нови директори. Дано са успешни.

# 682
  • София
Темата се оживи
със прекрасни новини.
Млада баба тук ще има
да налага дисциплина.
Да не мислим за учебни часове,
а за студено бяло и розе.

# 683
И аз много се надявам новата директорка да издигне гимназията там, където трябва да бъде. Особено административно нещата сега са зле. Има училища, които от месеци си знаят предмети, учители, всичко. Нашата информация се появява в школо след като вече е започнала учебната година. Не знаем ще им се сменя ли класната няма ли, кой ще им преподава по основния език, нищо! От самото начало на годината стана ясно, че двамата учители по математика не са за там, но отново нищо не се случи. Може пък и да не е имало официални оплаквания, и директорката да не е разбрала, но все си мисля, че всеобщото недоволство беше с такива размери, че няма как да я е подминало. Та, големи надежди възлагам на новата ни директорка аз лично.

# 684
О, каква хубава новина, Sanaka! Честита радост!
  Аз отказвам да приема че 15 септември наближава, но купих тетрадки оттук-оттам и подвързах учебниците. Сега ще запазвам часове за очен лекар и ще звъня на ЛЛ. Ще проверя и в дигиталната раница каква е хавата.

# 685
  • Пловдив
Еха, sanaka, прекрасна новина!
Лека и безпроблемна бременност на дъщеря ти!

За мен учебната година започна и децата са много щастливи (на 300 километра)Joy Наборът днес се прибира от морето, сестра му ще го чака, че баща им е в къщата на село - от вчера там сме без покрив Rolling Eyes От една страна се радвам, че не съм там, но от друга ми е малко притеснително, че като ме няма на място, да контролирам майсторите... Ако всичко е наред и в петък се прибера, заминавам в събота, да видя какво да ги свършили!
И при нас няма дигитална раница - от бившето училище на набора (и настоящо на сестра му) не са ни давали пасове. По Ковида ползваха Класрум там, и в УКТЦ-то сега също, когато се наложи.
Няма още програма качена, ама моята си ми е достатъчна, та който учи - даде оправя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
  • София
Влизам и какво да видя, вече мамите ще стават баби! Gift Heart Честито, Санака! Kiss Лека бременност на щерката и здраво и прекрасно бебе на финала! Ribbon

# 687
  • Пловдив
Ехаа! Санака, чудесна новина! Желая всичко да е леко и безпроблемно !

Наборът ваканцува с пълна сила. Дигитална раница няма да гледам,  тетрадки също още не мисля да купувам.  Само дадох учебниците за машинно подвързване и купихме един униформен суичер. А той започна да чете немската книга за ваканцията и да прави задачите към нея. След като 2 месеца не беше пипал немския, в началото преживя малък шок, че нищо не помни, но се окопити и вече напредва. Другите книги по БЕЛ даже не знае кои са...голям е да се оправя.

# 688

И при нас няма дигитална раница - от бившето училище на набора (и настоящо на сестра му) не са ни давали пасове. По Ковида ползваха Класрум там, и в УКТЦ-то сега също, когато се наложи.
Няма още програма качена, ама моята си ми е достатъчна, та който учи - даде оправя Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно е, че успявам да вляза в профила на наборката от нейния компютър с нейната парола (вътре е празно за сега де), а когато аз си влизам с моя родителски профил, виждам само малката. Явно от училището не са ме добавили като родител на голямата и не са ни свързани профилите. Знам ли.

# 689
Нали не всички училища ползват дигиталната раница?

Общи условия

Активация на акаунт