Овча купел-перспективен квартал или...

• 32 658
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
  • София
аха значи елеитно е там, където много се строи ехх село село град не видело  Laughing

Joy

еййй, много се дразня някой като пише само с една иконка, ама кво да направя като само това ми идва в момента

# 76
  • Sofia
Лозенец Миленче е перфектен за офис близко е до центъра, комуникативен, но за живеене аз лично предпочитам да съм някъде на село в балкана да гледам природата и да си поливам китките

# 77
Лозенец Миленче е перфектен за офис близко е до центъра, комуникативен, но за живеене аз лично предпочитам да съм някъде на село в балкана да гледам природата и да си поливам китките

И това е така, съгласна съм. Ами какво ще кажеш за инфраструктура, за сигурност на електричеството и водата, за вероятност от природни бедствия, за близост до болници и здравни учреждения? И аз искам да живея на връх Мусала, но е твърде опасно, а и едва ли ще ми идват на гости приятелките - едно е Мусала, а друго е Лозенец. Ниските коли са за центъра, не всяка има джип.

# 78
  • Sofia
Кара -вара все около колите се въртиш. Аз най- много съм била в турция и искам да ти кажа, че истински богатите хора живетя на 100км от Истанбул. Как се оправят с б-ците с гоститата ами не знам може би си имат частни лекари и много богати приятели за които 200кв с частния им самолет не е проблем.  Такива хора и тук в бг ги има даже има цели затоврени селища с акционери на банки, но странно защо не живеят в Лозенец или в който и да е квартал нали ужа са големци, а големците са в Лозенец?! Как така са се минали  Rolling Eyes

# 79
ако лозенец е елитен квартал аз съм трамвай - имам апартамент там и от 7 години го даваме под наем, еми какво да ви кажа освен студенти други него щат \например някое семейство\ , на сме на Круп Попов, на 2ри етаж и апартамента е тристаен с 2 тераси - какво повече искат тези хора незнам. Уж зор да живеят в центъра а когато им се предлага възможност  - ами ние , такова-онакова...... И наема не е много - 450 лева

# 80
ако лозенец е елитен квартал аз съм трамвай - имам апартамент там и от 7 години го даваме под наем, еми какво да ви кажа освен студенти други него щат \например някое семейство\ , на сме на Круп Попов, на 2ри етаж и апартамента е тристаен с 2 тераси - какво повече искат тези хора незнам. Уж зор да живеят в центъра а когато им се предлага възможност  - ами ние , такова-онакова...... И наема не е много - 450 лева

Тристаен апартамент на Крум Попов за 450 лева наем?! Имам чувството, че 7те години си ги прекарала досущ като сърбите във филма 'Ъндърграунд' - в подземието Laughing

# 81
  • София /Абсурдистан

Именно! Лозенец е елитен квартал и в него не живеят случайни хора.

Joy
Я кажи къде ще паркираш в Лозенец  Mr. Green

# 82

Именно! Лозенец е елитен квартал и в него не живеят случайни хора.

Joy
Я кажи къде ще паркираш в Лозенец  Mr. Green

Повечето блокове си имат гаражи. Освен това в Лозенец има доста пространство - в района на Японския например.

# 83
дааааааа,страшно елитен е Лозенец---няма що,,,като си излезешна терасата и гледаш съседите как вечерят,,а детето като тръгнеш да извеждаш с количка,,само можеш да прехвърчаш Joy,,,пък да не говорим че като ти порасне малко детето и иска само да излезе няма къде да иде,,--личен опит--ама карай всеки си има мнение---

# 84

Тристаен апартамент на Крум Попов за 450 лева наем?! Имам чувството, че 7те години си ги прекарала досущ като сърбите във филма 'Ъндърграунд' - в подземието Laughing
няма представа какво искаш да кажеш с това твое изказване - филма не съм го гледала и си нямам представа за какво иде реч. Ако имаш нещо да казваш го казвай направо, а не с примери от разни загулени филми
много мряза когато някой се изразява така , а в същото време си няма представа какво означава, тук във форума всички сме еднакви и равни.
ще ти дам един пример - имам една позната която е с много големи претенции за всичко и се мисли за много интелигентна, а в същото време има натрупани сметки към блока с години и пазарува от магазина на вересия просто едвам смогва, но самочувстивето и е све едно че притежава света
давам ти този пример закото и тя много обича да изпоузва заучени фрази от филми или чути някъде по ТВ и дава точно същите примери като теб
Както искаш така го разбирай!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 09:32 от ice

# 85
  • Sofia
Темата се превърна на "За" и "против " Лозенец, а не трябваше. Квартала си е хубав просто с тези строежи го развалиха на всичкото отгоре и небостъргач ще строят, а едно време хората са си живуркали много спокойно. Нямам нищо против кварталите като Лозенец, Иван Вазов ( скоро може и южния парк да го застроят), Борово, но много интимни си ставаме със съседите. Вече няма нужда да си ходим на гости, защото ние се виждаме и чуваме през терасите. Аз лично като се преместих в Борово близо 1 година бях параноясала, защото все имах чувството, че някой ме гледа. съседния блок беше буквално на метри, но след време свикнах даже ги поопознах, научих навиците им - кога си лягат, кога се гримират, вечерят, какви цветя обичат. Моите приятелки умираха от смях с мен, често им разказвах за съседката , която гледаше над 200 кактуса и как ги полива и подрежда по височина  Grinning

# 86
Живея в Овча купел 2. Като всяко място има и плюсове и минуси. Като го сравнявам с Борово, където съм живяла преди това и с Дианабад, където живеех още преди това мога да кажа, че:
Предимства:
- чист въздух
- много зелени площи между блоковете и игрища за децата
- голямо разстояние между блоковете

Недостатъци:
- навсякъде наоколо панели (не е много естетично, не се свиква)
- не е близо до центъра, но ако си с кола, а не с градски транспорт до центъра е 30-40мин в натоварено време и 20мин. в ненатоварено време.

В срвнение с Борово, където си изкарах майчинството тук е много чисто и просторно, а не строителна площадка, цигания и прахуляк.
Естествено, не е перфектното място (ако мепитате бих живяла в Иван Вазов - на тоха уличка на 5мин от Южния парк и 10мин. от НДК), но като гледаме и фактора пари за мен Овча купел се оказа идеалното решение да имам имам за не много пари жилище на тихо и чисто място, с пространство, където да играе детето ми и чист въздух.

# 87

няма представа какво искаш да кажеш с това твое изказване - филма не съм го гледала и си нямам представа за какво иде реч. Ако имаш нещо да казваш го казвай направо, а не с примери от разни загулени филми
много мряза когато някой се изразява така , а в същото време си няма представа какво означава, тук във форума всички сме еднакви и равни.
ще ти дам един пример - имам една позната която е с много големи претенции за всичко и се мисли за много интелигентна, а в същото време има натрупани сметки към блока с години и пазарува от магазина на вересия просто едвам смогва, но самочувстивето и е све едно че притежава света
давам ти този пример закото и тя много обича да изпоузва заучени фрази от филми или чути някъде по ТВ и дава точно същите примери като теб
Както искаш така го разбирай!

Мнението ми беше шега, защо сте толкова агресивна?! Извинявам се ако с нещо съм нарушила спокойствието ви.
Намеквате, че дължа пари. Искам да ви кажа, че имам карта Дайнърс Клъб откакто фирмата е в България. Това е само пример, разбира се.

# 88
  • Sofia
Искам да ви кажа, че имам карта Дайнърс Клъб откакто фирмата е в България. Това е само пример, разбира се.
smile3507 Кому е нужно да знае това?

Днес, като оставяхме детето в яслата, се сетих и друго нещо за старата ОК - стопани, които разхождат кучетата си по уличките без каишки, а породите, които съм виждала - боксер и ротвайлер. И това в близост до яслата - оттам събирам впечатления най-вече...
Но наистина, миналото лято като водехме детето пеша, като навлезем в старата част, сякаш отиваме на село - дворчета, дървета, птички пеят... Но сега е задръстено с камиони и багери  Confused

# 89
  • София
Яяяяя, ква дискусия се е завихрила  Joy Joy Joy

Към девойката, дето ще ми е благодарна до гроб
Рожбе НЕМАШ шансове!!!  smile3521
Той си пада по МЕН  bowuu
сосе килцата ми и сосе годинките ми  Wink

Викам  hahaha да си ойдем от височайшата тема,
оти я сАм случайна,
те - не живеем у Лозенец,
леле, не моем да плюнем семки и
шлюпки у терасата на комшията,
оти он е яка мутра,
и каде ойдем,
ако не каем - я живеем у Лозенец,
напрао ме гонят и ме тепат с камАнаци  Joy Joy Joy

Направо ми е жал за девойчето,
описало за неслучайните хора  ooooh! ooooh! ooooh!

Муцко,
моят прадядо е броил жълтици за спасяването на 80 човека
и те са СПАСЕНИ!!!
Бил е побратим на Ванче Михайлов и са му давали онова случайно местенце
на площад Възраждане,
ама на някои хора самочувствието им се определя от това,
което са направили и правят!!!

ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ къде живея,
важно е да живея така, както АЗ ИСКАМ!!!

А за грозденцето и киселините,
когато имаш моите контакти - ОБАДИ МИ СЕ  Hug

Я, случайната, напущам с подвита опашка  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт