СПГЕ Джон Атанасов София

• 3 920
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Момче, специалност Програмиране на роботи. Има ли вече някаква информация за паралелки, класни ръководители, откриване на учебната година? В сайта не откривам никаква информация…

PS Успях да вляза в Школо. Има програма. Роботите са В паралелка

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 13:49 от Iv4eto2320

# 16
  • София
Вижте в школо, там има информация за класен ръководител. За начало на учебната година казаха, че ще има информация на сайта, ако не - би трябвало поне съобщение в школо, така мисля.

# 17
Вижте в школо, там има информация за класен ръководител. За начало на учебната година казаха, че ще има информация на сайта, ако не - би трябвало поне съобщение в школо, така мисля.
За регистрация като родител в Школо изисква да посоча коя паралелка е младежът,  а не успявам да се ориентирам. Миналата година роботите са били “г” паралелка, но дали и тази година ще е така…

# 18
В Школо вече има качена информация. Моят син е в "Д" клас. Компютърни мрежи Simple Smile Има разписание за часовете, бройка на класа, учители....

# 19
  • София
При нас (младеж приложно програмиране) школо си е на старото училище и на моя, и на неговия профил 🤭. Ако се появи съобщение, което да засяга всички, моля да споделите 😉

# 20
При мен в Школо е новият профил на детето в Джон Атанасов КМ - 8 Е, но сега пък не виждам профила на другото дете в друго училище хм Sad

# 21
  • София
И при мен е така, не виждам профила на четвъртокласничката.

# 22
И при мен се вижда вече профила на детето в училището, заедно със съучениците му и програмата. Часовете са на модули, но имат доста часове на ден.
Поздрави на всички и успешна учебна година! Simple Smile

# 23
Здравейте,
И моето дете е прието в Джон Атанасов в 8 клас. Моля ви ака имате информация и подробности за 1-вия учебен ден! Все още не виждам публикувано актуално инфо на официалната страница на училището.

# 24
  • София
Здравейте,
И моето дете е прието в Джон Атанасов в 8 клас. Моля ви ака имате информация и подробности за 1-вия учебен ден! Все още не виждам публикувано актуално инфо на официалната страница на училището.

Вече има информация на сайта и за 15.09, и за РС 🙂

# 25
Синът ми е КМ 8 клас тази година. Информация има публикувана с графика и информация за откриването в раздел “Новини” на сайта на училището. Информация коя паралелка е има в Shkolo.

# 26
  • София
Успех в новото училище на всички деца ! Ще чакаме отзиви и съвети. Синът ми ще кандидатства тази година,още не знае дали иска да става инженер ,програмист или робот но се е стреснал вече за НВО-то и реди сборници

# 27
Успех в новото училище на всички деца ! Ще чакаме отзиви и съвети. Синът ми ще кандидатства тази година,още не знае дали иска да става инженер ,програмист или робот но се е стреснал вече за НВО-то и реди сборници
Стискаме палци, дано подготовката мине леко и без стрес, има време да реши какво иска най-много, моят син до последно се луташе какво иска. В деня, в който подавахме заявлението , рече и отсече, че иска програмиране на роботи и му беше на късмет 😊

# 28
  • София
Дано да изучат и постигнат каквото им е мерак, да не им тежи работата после и да постигат всичко с лекота и удоволствие

# 29
Синът ми е КМ 8 клас тази година. Информация има публикувана с графика и информация за откриването в раздел “Новини” на сайта на училището. Информация коя паралелка е има в Shkolo.

Вие успявате ли да отворите тези новини от сайта на училището? Аз виждам само заглавието, но когато се опитам да отворя линка, се тегли файл, който след това ми казва, че е повреден 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт