СПГЕ Джон Атанасов София

• 3 906
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,
Има ли някакво място в училището, където се предават/намират забравени вещи?  Нашият човек откри сезона преди седмица - забравил си е някъде/ не помни къде/ якето за дъжд.  Чак днес след много напомняне го е потърсил в един от кабинетите, в които са били последния ден, когато е бил с него  - безрезултатно.

# 61
  • София
Здравейте,
Има ли някакво място в училището, където се предават/намират забравени вещи?  Нашият човек откри сезона преди седмица - забравил си е някъде/ не помни къде/ якето за дъжд.  Чак днес след много напомняне го е потърсил в един от кабинетите, в които са били последния ден, когато е бил с него  - безрезултатно.

И наборът затри вече 1 яке. Въпреки че се сети на края на деня, никъде не го откри. Дано няма големи, които да се забавляват с криене на забравени вещи...

# 62
  • София
И наборът затри вече 1 яке. Въпреки че се сети на края на деня, никъде не го откри. Дано няма големи, които да се забавляват с криене на забравени вещи...
Ясно, трябва да внимават. За нашият загубанко това е третото яке за календарната година /първото за сеззона/. Четем чу конско, обещава да внимава и пак, и пак ...

# 63
  • София
Здравейте, знам че е рано но може да е интересно за вас и децата, събитието е днес в Гранд  хотел Милениум София, безплатно е
https://www.world-education.eu/?fbclid=IwT01FWANNiUNleHRuA2FlbQI … XAlrjM4xTZIbo4L0w
Искаше ми се да отидем днес,но за съжаление пътуваме.
Имате ли вече впечатления за учебния процес, дисциплина т.н. Децата регулираха ли си режима, храна т.н Ще ни е интересно да четем. Приятна почивка

# 64
Моят младеж започна със счупване на глезена на третия учебен ден и до началото на ноември /надявам се да проходи бързо/ ще е вкъщи ☹…
Но пък искам да споделя страхотни впечатления от преподавателите -стремят се да не губи материал и го занимават добре онлайн, за което съм много благодарна ❤

# 65
Здравейте, детето ми е в 8 клас в Джон Атанасов и още нямам много впечатления от училището. Пиша да споделя възмущението си, тъй като вчера наши приятели се изказаха много негативно - че сме били похабили потенциала на детето там и че било по-добре да го запишем другаде, щом не му е стигнал бала за ТУЕС Sad Моля ви, споделете какви са вашите наблюдения от нивото там!

# 66
Аз съм много доволна от училището на този етап, детето ми също е в 8ми клас, чувства се спокойно и на място. За какво похабяване на бала говорим? Училища с подобна насоченост няма много в София. Не се оставяйте странични хора да ви разколебават и да ви карат да се съмнявате в собствения си избор, това не са добронамерени хора. Ако нещо конкретно Ви притеснява, споделяйте и ще обсъждаме. Simple Smile

# 67
  • София
Здравейте, детето ми е в 8 клас в Джон Атанасов и още нямам много впечатления от училището. Пиша да споделя възмущението си, тъй като вчера наши приятели се изказаха много негативно - че сме били похабили потенциала на детето там и че било по-добре да го запишем другаде, щом не му е стигнал бала за ТУЕС Sad Моля ви, споделете какви са вашите наблюдения от нивото там!
И аз мисля, че ако детето се чувства добре, не трябва да се тревожите.  Винаги има упреци за похабен бал, при нас каката е в ТУЕС и пак ни съжаляват. Младежът сам си подбра училището и специалността, след като стана ясно, че няма бал за ТУЕС. Вкъщи имахме други виждания, но ...  Сега изглежда спокоен. За местене - кой знае как би се отразило?  Мир и здраве да има само, всичко друго е преодолимо.

# 68
  • София
Аз съм майка на осмокласник с "похабен" бал. Той сам се отказа от ТУЕС, писала съм из форума. СПГЕ за него е 3то училище, а класът е 4ти. За първи път ходи с желание, има мотивация да учи, намери съученици със сходни интереси за нула време. Гарантирам, че написаното от мен НЕ е общовалидно, споделям личен опит.

# 69
Моят син също е осмокласник и съм на мнение, че се чувства много добре в СПГЕ. Категорично не съжалявам за избора ни на гимназия. Детето още опознава учителите с различните им изисквания, но аз съм много приятно изненадана от обстановката и средата, в която учи. Класната му е много земен и приятен за общуване човек, със супер готино чувство за хумор, възхитена съм от нея. Чакам с нетърпение и следващата родителска среща, за да видя и останалите преподаватели.

# 70
  • София
Здравейте. Искам да помоля родители на ученици в 9-10 клас да споделят колко често имат часове до 15.05 или до по-късно?

# 71
Здравейте на всички!
Пиша, за да поискам някое и друго мнение относно училището. Сина ми иска да кандидатства в Джон Атанасов догодина.
По това което чета все още май е "мъжко" училище или има момичешки проблясъци?
Насочили сме се към дуална паралелка / приложно програмиране. Ако може пък и мнение за тази конкретно също ще съм благодарна?
Правилно ли съм разбрала, че се гледа бала от НВО е ясно, но и физика?
Гледам програмата за осмите класове и деветите и нещо ми липсват предмети - физика, география, из из, музика... Вярно че последните 2 не са от голямо значение в конкретния случай, но ми стана странно...

Общи условия

Активация на акаунт