Ново строителство последен етаж

• 5 387
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
Отговори си честно на въпроса "мога ли финансово да поема ремонта на покрива и балкона?", ако отговора е Да - купувай, кеф цена няма.

# 31
Отговори си честно на въпроса "мога ли финансово да поема ремонта на покрива и балкона?", ако отговора е Да - купувай, кеф цена няма.
точно, ама много точно.
Който е тръгнал да купува апартамент на последен етаж, просто трябва да приеме, че ще си плаща сам ремонта на покрива. В масовия случай в България, никой не дава пари за покрива и този, който е на последен етаж си го прави сам. Живял съм на различни места последен етаж и навсякъде хората не искаха да дават пари.
Ако сте живеели на последния етаж, знаете че лятото е яко жега, а зимата по студено.
Тези апартаменти не са за всеки човек. Апартамент на последния етаж е за хора, които са осъзнали какво ги чака след покупката и са приели всички негативи, а има много много негативи. Повече се купуват от хора, които искат да не им тропат отгоре и да им е по-спокойно и са склонни да "преглътнат" всички негативи като повече пари, които ще дават.

# 32
  • Пловдив
Цитат
Който е тръгнал да купува апартамент на последен етаж, просто трябва да приеме, че ще си плаща сам ремонта на покрива. В масовия случай в България, никой не дава пари за покрива и този, който е на последен етаж си го прави сам. Живял съм на различни места последен етаж и навсякъде хората не искаха да дават пари.

Не съм сигурен,че с професионалните домоуправители има възможност за шикалкаване.

Иначе 8 годишна кооперация.Покрив бетон и битумни керемиди още проблем с него съм нямал.Изложение запад,
За толкова време не съм усетил някаква драматична разлика , колко по топло или по студено е. Така или иначе в Пловдив , лятото си умрял без климатик , без значение на кой етаж си. Да може би зимата е 1 идея по хладно  сравнено с по долен етаж , но като съм сравнявал сметките ми за ток зимата са идентични с приятели по други етажи (климатика се държи на 25).

Предимства .........чувствам се високо , за мен е важно. Никой не ме вижда от никъде .

Недостатъци ........Велукс прозорците , много е романтично , но трябва да се инвестира в система за автоматично затваряне. По около 1000 лв на прозорец. Определно е по тъмен апартамент , но се повтараям ........в Пловдив  това слънце като блесне лятото и всичо живо така или иначе спуска щорите .....та не знам колко е недостатък.

Общи условия

Активация на акаунт