Добри сладкарници в София

• 1 737
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Не мога да си редактирам последното мнение, но имам още една прясна препоръка - сладкарница Cremeux, на Патриарха.

# 16
И от мен глас за Cake Collection.

Бримекс преди години, като имаха два обекта на кръст, бяха чудесни. Сега нещо станаха много известни и тортите са ужасни. Над 10 години съм им редовен клиент на обекта в Борово, обаче последните две торти много ме разочароваха.

# 17
  • sofia
Сладкарници Костис ми харесаха.

# 18
Мами, доволни ли сте от детските торти в сладкарници Марти? Струват ми се високи и се чудя дали няма да са сухи?

# 19
  • Melmak
Тортите на Марти са ниско качество като цяло. Вижте Чочко, на кръщелницата бяха взели такава и беше вкусна.

# 20
  • София
Мами, доволни ли сте от детските торти в сладкарници Марти? Струват ми се високи и се чудя дали няма да са сухи?
Не са сухи, но са зле като цяло. Всичките им високи торти вътре са едно и също - сиропирани дебели блатове и нещо като сметанов крем. Само украсата се различава.

# 21
  • Melmak
Може би само червеното кадифе е нормална.

Другите наистина са едни и същи вътре, отвън различни на вид. Кремовете са едни мазни, като от преди 30 години. Последният път, в които бяха взели такава торта и хапнах беше буквално само да си взема една розичка от крем от украсата. Скъсах се от киселини, а аз почти никога нямам киселини! Качеството е никакво Sad

Общи условия

Активация на акаунт