Име за момиче

• 3 707
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Ами реално й предлагате други имена. Все едно аз да кажа, че никое от имената не ми допада, но аз например много харесвам Полина и да го обмисли и това име. Laughing

# 46
Ето го поста ми: https://www.bg-mamma.com/?topic=1795534.msg49983368#msg49983368.

Преди този пост бях писала, че само Андрея не харесвам.

Ако нямате какво да правите, намерете си друго занимание. Не сте коректив на хората!

# 47
Нямам никакви претенции да съм коректив на когото и да било. Гледам да се придържам към темите просто и да не давам непоискани мнения. Не е лично към теб, имаше много предложения извън четирите имена, което за мен си е чист спам.

# 48
Харесвам Аделина и Антония. Извън тях мога да предложа и Анелия - не е популярно напоследък, но е все още познато и добре прието име. Има си и варианти за галено име. Лека бременност и раждане!

# 49
Хормоните често водят до странни решения, които често се и променят през бременността.
Мерси от това уважение да не кажем, че идеите за име не са чак толкова добри.
Това, което  се казва тук, се казва и реалния живот, но какво пък.

# 50
Хормоните на бременна майка я правят по- малко компетентна да избере име на детето си от някой който пише по темата в някакъв чат? 🙄

Въпросът е да покажете УВАЖЕНИЕ към избора на жената и толкова.

Вашите идеи могат да се определят като глупави, измислени, зле звучащи.. колко простовати и глупави имена има в БГ, просто е смешно, но пак си говорим за уважение... който каквото сметне за добре, без вашето мнение.
Вие не съдете което не ви засяга и вашия избор ще е уважен.

# 51
  • Далечният изток
Извинявай, ама това е форум. Авторът може да прочете всякакви отговори, на всеки според личното му и субективно мнение.
Не вярвам авторката да си е помислила, че някой не уважава нейния избор, когато пише личното си мнение.
Хайде малко по-кротко и без крещене ако може!

# 52
То детето сред хора ще живее, не сред уважението към майка му.
И да, определено в избора на имена, хормоните са били здраво намесени.
Доста са примерите.

# 53
  • на последния етаж
Адриана.

# 54
Антония е моя фаворит.  След това Аделина.

# 55
Антония! Любимото ми име. Другото, което много харесвам е Аделина. Heart

# 56
Антония

# 57
Аз предлагам име, което ми е любимо, може да се изпише по различен начин, срещам го във всякакви националности: Анна, Ана, Ани.

# 58
Адриана е прекрасно име!
На второ място - Антония - на галено Тони, единствената причина да е на второ място е, защото не ми допада особено галеното име.

Ако приемате още предложения - Амелия.

# 59
Харесвам и четирите.

Бих ги подредила:

1 - Адриана,
2 -  Антония
3 - Аделина
4 - Андрея

Общи условия

Активация на акаунт