Име за момиче

• 3 703
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Което и да изберете от четирите имена няма да сбъркате, много са хубави.
Моята подредба е:
1. Адриана
2. Андрея
3. Антония
4. Аделина

# 61
Аделина.

💕

# 62
Аделина.
На галено може да бъде Ади, Адел/а, Лина

# 63
Здравейте, аз съм Антония и от опит Ви казвам, че е супер, а и имате даже минимум 3 галени имена (производни от самото име). Желая Ви леко раждане. Много спокойствие и незабравим момент  при срещата с мъничето. ❤️

# 64
  • Някъде по Дунава
Ангелина.

# 65
На мен ми е остаряло и грубо.

# 66
Здравейте,
Аз като една Андрея мога да дам реален опит и да кажа, гореспоменатите притеснения не оказват влияние в живота. Асоциацията с фолк звезди беше вървежна около втори клас, но все пак и самата дама тогава беше вървежна. Днешните деца са далеч от тази асоциация. Намирала съм и друго значение за името си, " Мъдър/Мъдра Силен/Силна". Има много възможности и за галено име, Ади, Анди, Дрея, Ани. Все примери от ежедневието ми.
Нека предложа и една хипотеза. За мен основното значение идва от буквалния превод от английски ( Man->Мъж). Но аз смятам че тук може и превода (Man->Човек/ Човечество). Та спокойно си става и със значение "Човечна". Друга интересна връзка е с името Александър/ Александра. Те по значение са Protector of the Mankind/Defending Man, тоест Пазител на човечеството/ хората. Най-близкият ми приятел носи това име и ми е мило да знам че имаме и такава връзка.
Ще се радвам бъдещата мама да сподели на какво се е спряла. Кураж и леко раждане!❤️

# 67
Кръстих дъщеря си Адриана. Не е нужно да казвам май кое име ми харесва най-много. Joy
Не съм съжалила нито за миг,че така я кръстих. Не е кръстена на никой,макар че и моето име започва с А( двете произлизат от различни езици и имат различни значения).
От другите имена май ми харесва най-много Андрея.

# 68
  • SF
И четирите имена са много хубави.
Лично аз харесвам най-много Аделина.

# 69
Това бебе сигурно вече е на около 2месеца 😊

Общи условия

Активация на акаунт