Вадене на трета сливица във Варна

• 168 213
  • 662
  •   1
Отговори
# 135
Ако е Папурков,не съм го чувала.Папуров обаче ми извади останалите две.Даже настоя.
Все пак всичко е индивидуално.А  аз боледувам значително по малко и по леко изкарвам възпъленията.То тез сливици като се задръстиха с гной,гнойни тапи неможех да дишам.
Вземете най-правилното решение Peace

Точно за Папуров става въпрос... Грешката е моя. Той каза, че трябва да се извади само третата сливица (останалите не било необходимо да се вадят)

# 136
В понеделник извадихме третата сливица на малката в Майчин Дом при Д-р Войчева. Много съм доволна от отношението и въобще от всичко.  Peace Сега малката е много по-добре. Спокойно диша през носа (това през последните няколко месеца не се е случвало)...

# 137
Вчера извадиха всички 3 сливици на племенничката ми. Тя е на 3 години и 2 месеца. Д-р Войчева я оперира в Майчин дом. Интервенцията мина успешно Simple Smile Аз не я познавам лично докторката, но племенничката ми много я харесва, казва й каката-мадама и с голям кеф ходи при нея Simple Smile И мисля, че това е много, много важно, за да не се стресира едно дете. Днес беше на преглед. За сега всичко е ОК Simple Smile

Д-р Войчева работи и в двора на Окръжна болница. Работи по здравна каса. Ако не е по здравната каса такава манипулация струва 400-500 лв. Иначе чрез ЗК се плаща само за упойката - 130лв в Майчин дом и 120лв в Окръжна  Peace

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 14:37 от MMka

# 138
  • Варна
На мен пари за упойка никой не ми е искал newsm78

# 139
И на мен не са ми искали пари за упойката, всичко мина през ЗК в ОБ  Peace

Само на мен ли ми прави впечатление, че д-р Войчева, доста често препоръчва ваденето и на 3-те сливици  Thinking

# 140
Ми не знам за упойката... Четох и други мнения, че също са им взимали по 120лв. Може би зависи каква е била - местна или пълна, знам ли?  Rolling Eyes

# 141
Миналата седмица вадихме трета сливица в Окръжна болница при д-р Габровски Hug, страхотен доктор. Пари за упойка никой не ни е искал всичко мина по ЗК.

# 142
Здравейте!
Вчера бяхме на преглед при специалист УНГ. Оказа се че имаме огромна трета сливица и на пролет е задължително да я извадим/дъщеря ми е на 3г./. Много съм притеснена. Доктора каза че има усложнения. Изписа ни сироп Еуреспал и 4 инжекцииСолу-Медрол. Като прочетох страничните му ефекти свят ми се зави. Затова искам да направя консултация поне с още един лекар. Прочетох доста мнения във форума. Някой знае ли кога и къде преглежда д-р Мутафова, някакъв телефон за връзка с нея или с д-р Габровски. Искам да я заведа възможно най-скоро. Предварително благодаря.

# 143
Здравейте!
Вчера бяхме на преглед при специалист УНГ. Оказа се че имаме огромна трета сливица и на пролет е задължително да я извадим/дъщеря ми е на 3г./. Много съм притеснена. Доктора каза че има усложнения. Изписа ни сироп Еуреспал и 4 инжекцииСолу-Медрол. Като прочетох страничните му ефекти свят ми се зави. Затова искам да направя консултация поне с още един лекар. Прочетох доста мнения във форума. Някой знае ли кога и къде преглежда д-р Мутафова, някакъв телефон за връзка с нея или с д-р Габровски. Искам да я заведа възможно най-скоро. Предварително благодаря.
Имам координатите на Д-р Габровски : 0888327387  Peace Преди 4 месеца вади и трите сливици на синът ми . Останахме много доволни  Hug Успех ви желая   bouquet

# 144
Бяхме при  доктор Папуров...Откакто е роден Дани диша само  от устата...вечер не спи спокойно ,хърка и имаме стафилокок в носа...Той ни препоръча операция и заради слуха едното му ухо  е засегнало слуха му.Третата сливица е 3 степен незнам какво значат степените....Дани е на 2 години и 5 месеца...Какво да правя????Не е ли малък за операция

# 145
Ами... не знам какво да те посъветвам  Confused Поне на 3г. да беше... Защото при Тея дишаше само през устата, много често боледуваше, сливиците й бяха големи и имаха гнойни пъпки и накрая  махната и 3те сливици, но беше на 3г. и 2м . Отидете и при друг лекар да се посъветвате и питайте дали е спешно и наложително да се оперира или може да се изчака да порасне още малко детенцето. УСпех!!!  Hug

# 146
Бяхме при  доктор Папуров...Откакто е роден Дани диша само  от устата...вечер не спи спокойно ,хърка и имаме стафилокок в носа...Той ни препоръча операция и заради слуха едното му ухо  е засегнало слуха му.Третата сливица е 3 степен незнам какво значат степените....Дани е на 2 години и 5 месеца...Какво да правя????Не е ли малък за операция
Нас миналата година ни посъветваха същото ...друг лекар. Дъщеря ми можете да видите на колко е години в подписа.
Все още не сме правилиоперация, детето не боледува. Спис с отворена уста, похърква и има намален слух, който се оправя през летните месеци, когато спрат и секретите (те не текат от носа, а са накъде назад). Засега не смятаме да оперираме, борим се по други начини.
Това е споделяне на личен опит, не е съвет за решение, защото последното го взимаш ти.
И все пак, детенцето е много малко, според мен.

# 147
  • Варна
Някой знае ли кога и къде преглежда д-р Мутафова, някакъв телефон за връзка с нея или с д-р Габровски. Искам да я заведа възможно най-скоро. Предварително благодаря.
Мутафова: 0888 537 271
Мисля, че преглежда в Терапията.
Прегледа е 20лв.

# 148
Нас миналата година ни посъветваха същото ...друг лекар. Дъщеря ми можете да видите на колко е години в подписа.
Все още не сме правилиоперация, детето не боледува. Спис с отворена уста, похърква и има намален слух, който се оправя през летните месеци, когато спрат и секретите (те не текат от носа, а са накъде назад). Засега не смятаме да оперираме, борим се по други начини.
Това е споделяне на личен опит, не е съвет за решение, защото последното го взимаш ти.
И все пак, детенцето е много малко, според мен.

Благодаря ви dolly и Доня Туфиня!!!И аз така смятам много е малък пък и не ми се разболява чак толкова много...да чукна на дърво.Смятам да поизчакам и наесен ще отида на консулт при друг лекар.... Hug

# 149
записвам се и аз .....имам съмнения за 3-та сливица
днес бяхме при Папуров, има колебания дали е алергия или 3-та сливица, изписа ни коларголови капки за 7 дена и след 10 пак ни вика да я измери......
не знам кое е по-малкото зло - сливиците или алергията  Thinking

Успех на всички на които им предстои операция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт