Вадене на трета сливица във Варна

• 168 222
  • 662
  •   1
Отговори
# 150
При малки деца ако са с тонзилит освен двете сливици задължително се маха и третата, в противен случай ТЯ се разраства! Затова на някои дечица са махнали и трите.
Да, на възраст две години, две и нещо се маха трета сливица, ако знаете кви месища са, кво чудо сами ще искате да я махнете... ooooh!
Солумедрола е Урбазон. Добре са ви го дали.
Честито на всички дето са оперирани!

# 151
Много се чудих дали да публикувама тази статия, но накрая се реших...все пак си мисля, че трябва да сме информирани..... предварително се извинявам, ако разсроя някоя мама с предстояща операция....
МОЛЯ СЕ НА НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЛУЧВА  Praynig Praynig Praynig

http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1277618

# 152
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376180.0;topicseen
Тук вече има доста възмутени.
Мир на душицата му Cry

# 153
А ние онзи ден бяхме на преглед точно при този лекар Sad

# 154
Здравейте, мами! Имам син на 5 години. Миналата година извадихме 3-тата сливица при д-р Кристоф в злополучния медицински център Варна. Всичко мина добре, но проблемите ни със задната хрема и ангините не спряха. В момента, след поредният антибиотик, сливиците на сина ми останаха огромни и мнението и на д-р Милков, и на д-р Габровски е че са за операция. От това което прочетох във форума разбрах, че при вадене на две сливици, някои са останали в болницата за няколко дена. Моля ви кажете ми при операция в Майчин дом например, ако се наложи може ли да се остане - ще има ли кой да наблюдава детето. При всички, които са вадили и другите сливици ли се е наложило оставане в болничното заведение? До момента не си бях давала сметка за това и започвам да се притеснявам. При ваденето само на трета сливица ние си тръгнахме три часа след операцията и всичко приключи до обеда на другия ден, когато синът ми пожела и си хапна филия с пастет. А някой чувал ли е отзиви за д-р Стойкова от Окръжна болница? Благодаря ви предварително.

# 155
мами аз съм от пловдив и се налага да извадя сливиците на моето момченце,защото прекара много остър отит на ушенцето и се лекувахме при доктор Асенов в окръжна болница моля ако някой знае нещо за него имам предвид професионално нека ми отговори

# 156
записвам се и аз .....имам съмнения за 3-та сливица
днес бяхме при Папуров, има колебания дали е алергия или 3-та сливица, изписа ни коларголови капки за 7 дена и след 10 пак ни вика да я измери......
не знам кое е по-малкото зло - сливиците или алергията  Thinking

llina, искам да те попитам как ми на прегледа при Папуров? Как измери сливицата (ако го е направил) и дали ви е казал как точно ще я измери след 10 дни?
Наистина ми е много интересно, защото преди две години той преглежда дъщеря ми и използва невероятно архаичня метод за установяване на трета сливица- бъркане в гърлото с пръст! Shocked При все наличната му велика техника. Та затова искам да се осведомя, дали са се променили нещата. Иначе на нас тогава също изписа коларгол  Crazy Явно са му любими  Wink

еле, кой е МЦ "Варна"? Този на ъгъла на Битоля и ...още някоя улица? И още нещо искам да питам - Габровски къде преглежда?
Мерси!

# 157
  • Варна
Доня Туфиня, не съм llina, но да кажа, че и преди 4ри месеца Папуров измери сливицата на сина ми по начина, който ти описваш. Не вярвам сега нещата да са се променили Wink.
Не е изписвал нищо на детето, но той беше здрав като го заведох.

# 158
Още не сме ходили да ни я измерят...не ми каза как ще го направи  Confused И мисля, че ще ни се отложи ходенето, малкия днес вдигна температура и сопола му тръгна....
И ние бяхме здрави като отидохме на пегледа, но той ни ги предписа коларголовите капки за да му се изчисти секрета (според него), който е задържал в носоглъдката и след това да отидем да ни я измери  Thinking
като се върнем от прегледа задължително ще пиша  Peace

# 159
МЦ Варна  беше някъде между ХЕИ и II-ро Районно - нова сграда - поне преди една година беше такава. Габровски преглежда в Окръжна болница в УНГ отделение /намира се в сградата на кожното на последния етаж/ можеш да го намериш на тел. 69 26 569 Взе ми 25,00 лева за прегледа-силно казано прегледа на детенце - по-скоро за консултацията. Също и в Майчин дом 33-11-44 или 33-20-00 прегледа е 30 лева, но там не съм ходила. И на двете места не преглежда по здравна каса.

# 160
Д-р Юри Русев е Велик лекар. Спаси ухото ми от углушаване. 20 дни не чувах и не можех да спя. ОПрави го за няколко дни със процедури , които ми каза да правя. Мисля, че трета сливица е нещто познато за него. Преподавател е в МА. Специализирал е в Швейцария.
Друг прекрасен лекар е д-р Чармолийски. Оперира сина ми от трета сливица, абсолютно успешно, ... безпогрешен е.

# 161
Мисля, че и преди съм писала, но да си го кажа и сега!
Д-р Мутафова, където и да е, освен , че е специалист е и човек, нещо което трудно можем да открием в днешно време........... Peace

# 162
Здравейте, мами! Имам син на 5 години. Миналата година извадихме 3-тата сливица при д-р Кристоф в злополучния медицински център Варна. Всичко мина добре, но проблемите ни със задната хрема и ангините не спряха. В момента, след поредният антибиотик, сливиците на сина ми останаха огромни и мнението и на д-р Милков, и на д-р Габровски е че са за операция. От това което прочетох във форума разбрах, че при вадене на две сливици, някои са останали в болницата за няколко дена. Моля ви кажете ми при операция в Майчин дом например, ако се наложи може ли да се остане - ще има ли кой да наблюдава детето. При всички, които са вадили и другите сливици ли се е наложило оставане в болничното заведение? До момента не си бях давала сметка за това и започвам да се притеснявам. При ваденето само на трета сливица ние си тръгнахме три часа след операцията и всичко приключи до обеда на другия ден, когато синът ми пожела и си хапна филия с пастет. А някой чувал ли е отзиви за д-р Стойкова от Окръжна болница? Благодаря ви предварително.
На нас ни махнаха и трите,трагнахме си веерта без проблем,а операцията ни беше по обяд.

# 163
Д-р Мутафова, където и да е, освен , че е специалист е и човек, нещо което трудно можем да открием в днешно време........... Peace

Може ли някакви кординати.Искам да открия място във Варна,където да мерят 3-тата сливица без да бъркат на детето ми в устата с цяла ръка,на голямата Папуров си вкара цялата ръка,сега малката май има 3-та,но не искам да я подлагам пак на съ6тото

# 164

Може ли някакви координати.Искам да открия място във Варна,където да мерят 3-тата сливица без да бъркат на детето ми в устата с цяла ръка,на голямата Папуров си вкара цялата ръка,сега малката май има 3-та,но не искам да я подлагам пак на съ6тото
Сетих на Крис  как я излъга с шоколадов бонбон.Тя вярно си отвори устата много, ама ми падна ченето като го видях как си пъхна ръката! ooooh! Не бърка в устата Мутафова, свети с лампичката.Иначе за мерене, не са ни мерили третата, тя просто беше толкова голяма, че запушваше нослето й отвътре.. Sad..затова и я махнахме).
Мутафова на ДМЦ на Гурко.Иначе за операция избираш с направление в Терапията или си плащаш "Майчин дом"!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт