Вадене на трета сливица във Варна

• 168 235
  • 662
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Д-р Юри Русев е Велик лекар. Спаси ухото ми от углушаване. 20 дни не чувах и не можех да спя. ОПрави го за няколко дни със процедури , които ми каза да правя. Мисля, че трета сливица е нещто познато за него. Преподавател е в МА. Специализирал е в Швейцария.
Друг прекрасен лекар е д-р Чармолийски. Оперира сина ми от трета сливица, абсолютно успешно, ... безпогрешен е.
При Юри Русев ще заведа отново детето, само ако е последния УНГлекар останал във Варна. Според мен, когато един лекар не ти обърне никакво внимание и не направи добър преглед въобще няма значение къде е учил, колко практикувал и колко знае.Може би имаше значение, че сме с направление, не знам. Вместо да ме изслуша за състоянието на детето, което вече година с педиатърката ми лекувахме от хрема неуспешно, ме засипа с празни приказки за климата във Варна и тем подобни. Нямам представа дали състояние на 3-та сливица може да се установи с преглед за 10 секунди с едни метални неща като фунийки, но на мен не ми се стори никак сериозно. Предписа абсолютно същото, което даваше педиатърката и заяви че детето е абсолютно здраво ( в момента за късмет  Mr. Green Mr. Green хремата беше почти спряла), пък кашлянето и сополите... еее и той кашлял бе. Това е моето впечатление.
п.п. Нещо, което не знам колко е важно, но на мен ми прави впечатление относно кабинета му. Долу където чакахме и имаше 3-4 стари копирни машини беше мръсно и прашно, а прозорците беха непрозрачни от прах и..

# 166
Здравейте!
И на нас ни предстои премахване на третата сливица при д-р Мутафова в понеделник в терапията...Та искам да попитам как е обстановката там,защото попаднах на доста потресаващи снимки от детското отделение,та се чудя дали още е така #Crazy
Ще съм благодарна ако някой се включи с инфо  bouquet

# 167
  • Варна
shankulova моля те пиши как е минала операцията, защото и на нас ни предстой същото.За сега ходим при д-р Мутафова на прегледи, мисля да се консултирам и с  друг специалист, д-р Габровски напр.Малкия постоянно е болен.Не съм и предполагала какъв кошмар е тази трета сливица.Хрема, кашлица, хъркане, бронхити, температура ooooh!
Тя ни обясни, че обикновено изчаква поне до три години и половина, но при нас ще се наложи по-бързо да я махне.

# 168
Горещо ви препоръчвам д-р Мутафова , преглежда в терапията

# 169
Здравей Louvre! Малко късно се включвам с отговор,но все пак да кажа и как беше при нас...
Изключително много съм доволна от д-р Мутафова...невероятен подход има към децата. Мисля че можеш напълно да и се довериш Peace Условията в терапията наистина са ужасни,но пък и престоя там беше много малко(слава богу) Късмет

# 170
  • Варна
Нашата операция ще е в края на месеца.Притеснявам се ужасно много, но се надявам, че всичко ще мине добре.
Как е при вашите деца?Виждате ли промяна в здравословното им състояние след премахването на сливицата.Намаляват ли тези постоянни боледувания?

# 171
Всичко ще мине добре! И детето ще се чувства по-добре след това Peace След операцията малката не е боледувала,но пък беше лято...ще видим как ще сме сега като позастудее Peace Иначе има много по-голям апетит от преди и спи много спокойно

# 172
  • Варна
Може ли някоя мама да ми даде координати на д-р Габровски?Къде преглежда и телефони за връзка Praynig

# 173
Здравейте мамчета! Нещата доста ми се изясниха относно нашите чести боледувания.Имам само едно запитване от всички лекари които споменавате кой работи по здравна каса освен
д-р Папуров Thinking. Благодаря   bouquet

# 174
СПЕШНО! Моля ви дайте мнения за вадене на сливици при д-р Войчева в Майчин дом- Варна. На 14. октомври ще вадят и трите сливици на сина ми там. Чакам с нетърпение вашите отзиви.

# 175
  • Варна
За д-р Войчева съм чувала само добри отзиви. Мисля че няма да имате никакви проблеми с операцията. Аз имам лични впечатления от нея, спаси ме два пъти от пиенето на антибиотици откакто съм забременяла. Много мил и отзивчив човек е. Успех на операцията на сина ти, сигурна съм че всичко ще бъде наред  Peace
Von74, трятата сливица на сина ми я махна д-р Габровски. Самият преглед беше платен, но операцията беше по здравна каса.

# 176
Сърдечни благодарности, Rosi79.

# 177
bobbi, не се притеснявай, както по-рано бях писала, Войчева вади и 3те сливици на племенничката ми... Да не казвам голяма дума, но за сега всичко е наред. Операцията мина добре, бързо се възстанови и почна да си хапва. А и много хареса докторката и с голям кеф ходеше при нея  Peace Да пишеш как е минало. Стискам палци и при вас всичко да е така добре  Hug

# 178
Благодаря ти много ММка. Просто се чудя дали да вадим и трите. Докторката каза, че щом прави повече от четири ангини годишно е по-додре да извадим освен третата и другите две. Направихме и АСТ- изследване. Ще й го покажа като отидем. А ние всеки месец сме с ангина.

# 179
здравейте и аз се включвам за др. Войчева,много ни помогна,такъв лекар като нея просто няма,много мил и внимателен човек.Извади и 3те сливици на сина ми,защото вече бяха станали огромни,и ние зимата много често се разболявахме с гнойни ангини и на инжекции,всеки знае какви са докторите в днешно време,но тя е просто страхотен човек.За пегледи изобщо не ни взе парички,въпреки че ходихме в Майчин дом,платихме си само за упойка,а операцията мина по здравната каса и доста бързо се възстановихме.
Вдигам 2 ръце за др. Войчева и пожелавам на всички успех!

Общи условия

Активация на акаунт