Вадене на трета сливица във Варна

• 168 245
  • 662
  •   1
Отговори
# 180
Искам мнение за д-р Чамурлиййски и вадене на трета слиивца с местна упойка.Ако някой е вадил на своето детенце,нека ми отговори.Благодаря ви предварително.

# 181
Не бих извадила третата сливица на малко дете с местна упойка  Naughty
Ходила съм при Чамурлийски, но мисля, че има по добри специалисти от него  Rolling Eyes

# 182
Ако някой е вадил на своето детенце,нека ми отговори.Благодаря ви предварително.

Бях на четири години, когато ми извадиха и трите сливици с местна упойка. Още си спомням какъв ужас изживях Confused.

# 183
Благодаря ви момичета.

# 184
Искам да попитам дали някой незнае специалисти в плевен където мога да заведа дъщеря си която е на 2г и 2месеца.Според личната има трета сливица която се е заела със задачата да ни побарка.Ако някой знае ще съм много благодарна

# 185
  • Варна
Искам да попитам дали някой незнае специалисти в плевен където мога да заведа дъщеря си която е на 2г и 2месеца.Според личната има трета сливица която се е заела със задачата да ни побарка.Ако някой знае ще съм много благодарна
Тук е за специалисти във Варна, едва ли някой ще може да ти отговори....

Моля за отзиви и впечатления за вадене на всички сливици при доктор МутафоваPraynig
И координати, ако имате.
 Hug

# 186
Ние преди две години вадихме трета сливица на дъщеря ми при доктор Мутафова в Терапията. Операцията беше с пълна упойка и продължи около 1/2 час. Лично аз съм много доволна от докторката.

# 187
  Здравейте,реших и аз да споделя моя опит.Дъщеря ми е на 5,5години.От три годишна започна с често боледуване,задна хрема, нощни кашлици с повръщане,температури.Помагаше ни само АБ,от хомеопатия изобщо не се повлияваше.Миналата година извадихме трета сливица при д-р Войчева в майчин дом.Работи със здравна каса,там си платихме 120лв. само за упойката.Операцията мина много добре,детето е дори с приятни спомени,защото първо я упоиха със сокче.Това й беше много интересно,не усети боцкане и т.н.Д-р Войчева е много внимателна и мила към децата,преглежда в окръжна - УНГ.След операцията сме ходили няколко пъти при нея и тя ни преглежда безплатно.От тогава Мартина е добре,цяла зима не е изкарала нито един вирус,но сега пък имаме проблеми с алергиите... ConfusedКакво да се прави,все нещо трябва да има.За алергиите ходим при проф.Кисьова.Ако някой се интересува от д-р Войчева тел.0888/869538.Доволна съм и от Русев,но той има проблеми със здравната каса,във военна болница имахме дата за операция при него,но анестизиолозите му отказаха да й сложат пълна упойка.Бяхме си платили за това Mr. Green!!!Естествено Русев отказа да оперира дете с местна упойка пък и ние нямахме желание.Смятам,че това беше номер насочен към него - способен е и му завиждат!!!

# 188
Здравейте  на всички.От всички доктори препоръчани ми във Варна накрая извадихме третата сливица в Добрич при д-р Любенов.И трябва да ви Кажа че до момента съм доволна и вече 1мес. детето ми не е боледувало.Така че има и добри д-ри и в нашия Добрич.

# 189
Синът ми е с трета сливица. Няма да изреждам всички усложнения, които ни създава - знаете ги.
След месец навършва три години и ще трябва да се вземе решение дали да се извади или не. Имах план да го заведа на прегледи при д-р Щерева и д-р Папуров. За д-р Мутафова не бях чувала. Предполагам, че мога да отида при нея за консултация, нали? Ще се радвам ако ми дадете телефон, за да си запиша час. Благодаря!

# 190
И аз ще следя темата. Дъщеря ми е на 5.7 години и личната ни лекарка е със съмнение, че може да има трета сливица. Ще е заведем първо на специалист УНГ да видим какво ще каже той. Доколкото разбирам колкото и да се лекува все се стига до операция. Личната лекарка ни каза, че има добри спецалисти във Варна.

# 191
аз със две ръце препоръ4вам др вой4ева тя работи в май4ин дом моята дъщеря я оперира тя и останах пове4е от доволна

# 192
  • Варна
И аз препоръчвам с две ръце д-р Мутафова. Преди около 3 седмици тя оперира третата сливица на сина ми в Майчин дом (избора да бъде там операцията бе изцяло наше решение, тя оперира и в Терапията).
Към 12ч му дадоха сиропчето ("предварителна упойка"), около половин час след това го взеха в операционната - вече беше унесен. Операцията беше около 1/2 час.
Вечерта юнака беснееше, все едно нищо не е било.
Хъркането изчезна, не кашля, спи много по-спокойно.

# 193
аз със две ръце препоръ4вам др вой4ева тя работи в май4ин дом моята дъщеря я оперира тя и останах пове4е от доволна
Аз и преди съм я препоръчвала, но сега пак да кажа.
Преди 20 дни ми отстрани и двете сливици-всичко мина добре.
Е, не толкова леко и безболезнено като при операция на трета сливица на дете, но без усложнения и последици.
Просто си го изстрадах и това е.
За отношението и към пациентите няма какво да коментирам-това е най-милият и позитивен лекар, който съм виждала през живота си.

# 194
  • Варна
Бихте ли казали д-р Войчева работи ли по здравна каса? За прегледа питам. Разбрах, че операцията за 3 сливици е 120-140лв.

bobbi 73, махнахте ли сливиците на детето? Как мина операцията и възстановяването? По-здрави ли сте вече?
pate_marti, а твоето племенниче прави ли бронхити или някакви други заболявания след премахването на трите сливици?

Hug

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 11:47 от dolly

Общи условия

Активация на акаунт