Вадене на трета сливица във Варна

• 168 258
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Клемче,д-р Войчева не ни помогна изобщо със задните хреми,само дето няколко пъти ходихме на платен прием,нямахме полза.По добре да чакаш вторник следобяда пред кабинета на д-р Сапунджиев,все по някое време ще ви приеме

# 436
Клемче,д-р Войчева не ни помогна изобщо със задните хреми,само дето няколко пъти ходихме на платен прием,нямахме полза.По добре да чакаш вторник следобяда пред кабинета на д-р Сапунджиев,все по някое време ще ви приеме
Да чакам къде ? Той помогна ли ви за задната хрема ?
Сега прочетох в ДКЦ - то пред Терапията на вторят етаж. Ще запиша час при него / само ми дайте актуален телефон/ , до тогава ще пробвам при Войчева. Детето ми е бяс - няма да издържи да чака пред кабинета.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 07:47 от klem4e

# 437
Клемче, здравей!
Аз записах час за Сапунджиев на тел. 052302947 - регистратура. Даваха часове чак за 15.11., понеже доктора бил отпуска до 04 - 05.11. Успех!

# 438
  • Варна
Успех и от мен,ние ликвидирахме задните секрети като извадихме третата сливица и сега всичко се издухва през нослето,за бяса те разбирам,и моите са така,меко казано

# 439
 Hug Hug Hug

БЛАГОДАРЯ ВИ МАМЧЕТА  bouquet

# 440
Здравейте , току- що се върнах от преглед при Войчева и каза , че ни няма нищо - нито заден секрет нито зачервено гърло - абсолютно здраво дете е моят разбойник.

# 441
Здравейте , току- що се върнах от преглед при Войчева и каза , че ни няма нищо - нито заден секрет нито зачервено гърло - абсолютно здраво дете е моят разбойник.
Тази сутрин се събуди със страхотна хрема -зелени сополи и кашлица....а, сега какво да правя ....На кого да вярва човек  newsm78

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 14:31 от klem4e

# 442
Клемче, как сте днес?
Освен да потърсите второ мнение?

# 443
Здравейте, на моята дъщеря й предстои операция за трета сливица на 15.11. при Д-р Войчева. Каза че на место ще прецени дали да махне и другите две, които са си доста големички без да е болна. Решихме да ги махнем за 15 минути, защото през месец и половина е на АБ за по 10-15 дни и е така откакто стана на 1г и 2-3месеца, а като стане студено започва да говори носово докато не стане края на пролетта. Началото на септември беше с пневмония, а сега е с ангина, не знам дали ще помогне махането на сливиците, но ще опитаме и това. След операцията ще пиша как е минало всичко.

# 444
Миленкова, пожелавам успех и да се решат проблемите ви!
На моят син двете сливици също са доста големи още от раждането, но не те му създават проблем. Даже д-р Щерева (клиника "Санита") ми каза, че когато третата сливица се отстрани, другите ще се приберат.
Ще следя за инфо, успех още веднъж!

# 445
  • Варна
При нас е факт успокояването на сливиците след отстраняването на третата. Явно са се "дразнили" от постоянно възпалените аденоиди.
Кураж за всички на които им предстои операция Peace

# 446
Здравейте, намесвам се в темата защото и ние имахме същия проблем.Малко преди малкия да направи 3 год. най-накрая докторите ме подкрепиха и махнахме третата сливица, естесвено след като установих и изследванията доказаха, че вече имаме и загуба на слуха.До преди това сме ходили и при Войчева, и при Сапунджиев и къде ли още не.Като разбрах за загубата на слуха запазихме дата за операция и след 2 седмици пълна изолация за да го запазя здрав я махнахме.От тогава се родих.Да пак имаме суполи, но сега се оправят за седмица а преди 3 седмици никакав ефект и се стигаше до АБ.От тогава 2 години аз АБ не сам давала.Операцията е направихме в Терапията при д-р Кисимов, за което съм му много благодарна.Съвета ми е търсете млади доктори, а не маститите.

# 447
Как се справихте със задната хрема?

# 448

Извадихме третата сливица  Mr. Green . Преди това никак не успяхме. Все си течеше гнойният секрет отзад.

# 449
  • Варна

Извадихме третата сливица  Mr. Green . Преди това никак не успяхме. Все си течеше гнойният секрет отзад.
При нас си остана така, когато е хремав всичко се стича пак назад, но ползваме за носа каничка със солена вода (нети пот) и така прочистваме перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт