Вадене на трета сливица във Варна

• 167 275
  • 662
  •   1
Отговори
# 420
Към днешна дата може ли някой да ми каже д-р Вой4ева преглежда ли по ЗК и къде и кога?

# 421
  • Варна
Вали, днес бяхме на преглед в МД, но тя спомена, че преглежда и в Окръжна, но често е на операции и затова не вдига телефон, ако се обадим за преглед докато е там.

Малкия е на 3г и 3 мес., с трета сливица втора степен, а другите му две били механично големи /мисля, че така се изрази/, в смисъл, че са големи по рождение и му пречат на дишането. Изписаха ни капки, ще го следим...ама май вървим на махане... ooooh!

# 422
на детето ми също предстои махане на трета сливица другата седмица. Ако някой има повече инфо, моля да сподели в каквъв случай се налага прием на антибиотик преди операцията. Питам, защото не сме пили от година АБ и малко ме смущава, а и д-р Сапунджиев не ми даде такива указания. Другият ми въпрос е къкъв е обичайно възстановителния период. Благодаря

# 423
  • Варна
Не се налага в случай ,че сте здрави,ние не бяхме съвсем,не дадохме преди,но пък пихме след,възстанови се веднага,т.е все едно не е било нищо,до седмица две спря и да кашля и изчисти и секретите и започна да спи със затворена уста,но все още през деня е с отворена.Сапунджиев е точния лекар Peace

# 424
  • Варна
Мярнах из форума, че нагревките с кварцова /не съм сигурна/ лампа помагали...някой правил ли е? След 18ч има ли вариант да се ходи? Може би в някоя частна клиника? Хмм...

# 425
  • в рaя
Извинявам се, че се включвам не съвсем по темата, но можете ли да ми кажете дали д-р Мутафова преглежда по ЗК ? Малкия прекара 2 гнойни ангини за 2 месеца и от един месец е с постоянна хрема Sad
Сега като прочетох тук си навързах, че каката ни хърка и спи с отворена уста. Вероятно е добре да я заведа и нея. Макар че не знам дали бих имала смелостта да стигнем до вадене на сливици, дано не се налага  Tired

# 426
  • Варна
Не знам д-р Мутафова да е преглеждала някога по ЗК,не вярвам да го прави и сега,по-точно убедена съм ,че не преглежда по каса,иначе знам ,че може да я намерите в мед. център на ул.Гурко

# 427
Мина и нашата операция на третата сливица.Изключително съм доволна от д-р Мутафова,разбира се бяхме се спряли превратително на нея при избор на лекар!

# 428
Мина и нашата операция на третата сливица.Изключително съм доволна от д-р Мутафова,разбира се бяхме се спряли превратително на нея при избор на лекар!
Къде ви я направиха ?

# 429
В университетска болница"св.Марина",там тя оперира!Три дни хоспитализират майка и детето в Унг отделението на 9 етаж ,а операцията се извършва на 2 етаж-в операционната зала!

# 430
В университетска болница"св.Марина",там тя оперира!Три дни хоспитализират майка и детето в Унг отделението на 9 етаж ,а операцията се извършва на 2 етаж-в операционната зала!
Благодаря те за отговора , аз си мислих че е еднодневен престой.

# 431
  • Варна
Един ден се стои ,но се водят 3 дни пътека,единия ден те приемат по документи ,на другия оперират и ако всичко е наред си тръгвате надвечер,ако не е съвсем/като при нас/ на другарта сутрин,т.е една нощ се спи макс. Simple Smile

# 432
В стаята ,която бяхме имаше още две дечица с майките си и за тях престоя беш 3 дни-2 нощувки и те останаха след операцията да спят там ,макар че всичко беше  протекло нормално при операцията .Явно е индивидуално за всеки случай.Но лекаря  ще ви даде подобра информация...

# 433
Записах единственият свободен час за понеделник , при Войчева - само тя беше свободна. Ще видим как ще се произнесе ......Аман от задни секрети - ще пиша вечерта - след прегледа.

# 434
И ние записахме час за преглед при Сапунджиев за 06.11. Сега отново пием АБ, надявам се до тогава да сме здрави и да насрочим дата за операция.
На мен също ми писна от хреми и болести, и въпреки че ми е притеснено за операцията, се надявам че ще се сложи край на мъките, и детето ми ще боледува по-рядко.
Следя темата и чакам инфо от klem4e.

Общи условия

Активация на акаунт