Вадене на трета сливица във Варна

• 168 250
  • 662
  •   1
Отговори
# 450
Как се справихте със задната хрема?

Извадихме третата сливица  Mr. Green . Преди това никак не успяхме. Все си течеше гнойният секрет отзад.

Не искам да вадя, при нас не е гноен, имам си и други съображения, иначе знам, че това е най- сигурният начин  Peace

# 451
raja_nikol, една приятелка скоро ми похвали този хомеопатичен продукт:  Lymphomyosot и се дава по 6 капки 3 пъти на ден. Около 1 месец продължава лечението. Дават се 2 пъти в годината -март(април) и октомври(ноември). Нейният син е на 3. Казва, че се е повлиял много добре.
При нас просто беше изключително късно за каквото и да е друго, иначе бих пробвала. В крайна сметка съм доволна от резултата след ваденето на 3 сливица в много отношения.

# 452
raja_nikol, една приятелка скоро ми похвали този хомеопатичен продукт:  Lymphomyosot и се дава по 6 капки 3 пъти на ден. Около 1 месец продължава лечението. Дават се 2 пъти в годината -март(април) и октомври(ноември). Нейният син е на 3. Казва, че се е повлиял много добре.
При нас просто беше изключително късно за каквото и да е друго, иначе бих пробвала. В крайна сметка съм доволна от резултата след ваденето на 3 сливица в много отношения.

Пили сме го това, само че на хапчета. При нас хомеопатията нещо не действа  Confused

# 453
Нашата е насрочена за 22 ноември при д-р .Шиваров в Окръжна болница, пълна упойка...Някой да има отзиви или да разкаже минал от там Confused

# 454
Някой да има впечатление от д-р Банова?

# 455
Извадиха й третата сливица на 15-ти с пълна упойка на моята щерка. Операцията прави Др. Войчева както бях писала и сега си е вкъщи крива. След операцията беше леко неспокойна поспа около час и половина и я изписаха да си ходи в къщи. Изписаха й АБ, за да се оправи по бързо и за да може да диша по добре вечер да й мажа нослето с Низита. Като се прибрахме изяде 7 филии хляб, направо не можах да повярвам, но оттогава яде по много малко и само вечер, но не се оплаква да я боли гърлото, просто не иска да яде през деня.  Не може да спи спокойно на около час и малко се събужда и мрънка, плаче, доста хърка и не може да диша спокойно, но казаха че така щяло да бъде няколко дни. Има температура през деня стига до 37.8 а вечер 38.7, но като и дам нурофен през ноща няма никаква температура. Като цяло се справя добре, но си трябват здрави нерви да се издържи цялото приключение по махането на третата сливица. Дано да има полза. Успех да тези които ги чака същото, не е толкова страшно(поне за нас не беше), като се сетя как изкара скарлатина, това е направо нищо.

# 456
  • Варна
Извадиха й третата сливица на 15-ти с пълна упойка на моята щерка. Операцията прави Др. Войчева както бях писала и сега си е вкъщи крива. След операцията беше леко неспокойна поспа около час и половина и я изписаха да си ходи в къщи. Изписаха й АБ, за да се оправи по бързо и за да може да диша по добре вечер да й мажа нослето с Низита. Като се прибрахме изяде 7 филии хляб, направо не можах да повярвам, но оттогава яде по много малко и само вечер, но не се оплаква да я боли гърлото, просто не иска да яде през деня.  Не може да спи спокойно на около час и малко се събужда и мрънка, плаче, доста хърка и не може да диша спокойно, но казаха че така щяло да бъде няколко дни. Има температура през деня стига до 37.8 а вечер 38.7, но като и дам нурофен през ноща няма никаква температура. Като цяло се справя добре, но си трябват здрави нерви да се издържи цялото приключение по махането на третата сливица. Дано да има полза. Успех да тези които ги чака същото, не е толкова страшно(поне за нас не беше), като се сетя как изкара скарлатина, това е направо нищо.

Не искам да се изказвам без да съм лекар,но не знам дали подобно нещо е нормално.На двете си деца съм вадила трета сливица и никога и за момент дори не е имало някакъв проблем,дори неразположение,а камо ли Т и другите неща.При това на фона на АБ.За хъркането сумтенето е нормално за седмица две до като премине отока,но другите неща определено не мисля,че са нормални.Не искам да те плаша,но аз бих завела детето веднага на лекар,при това различен от оператора

# 457
Не е нормално, след като писах тук се обадих на Др, Войчева и каза че не трябва да е така и най вероятно ще й включи още един АБ и ще й сложи една система. За сега не е вдигала температура оттогава и се надявам и сега да не е вдигнала, тъй като още спи и не съм я измерила. Както винаги нещата трябва да минат по по-трудния начин при нея. Само незнам докога няма да може да спи вечер, то е голямо хъркане и не може да си поеме въздух нормално, днес ще питам и за това.

# 458
  • Варна
Здравейте,
може ли да помоля за малко инфо за д-р Мутафова, като например телефонче и адрес.

# 459
Здравейте,
може ли да помоля за малко инфо за д-р Мутафова, като например телефонче и адрес.

Телефонът и е 0888537271. Адресът не го помня. Тя ще ти каже къде е.

# 460
  • Варна
Много благодаря   bouquet

# 461
  • Варна
Здравейте, момичета. Вече 2 месеца давам по схема капки с Гентамицин и Ксизал, но няма никакво подобрение. Все така си спи неспокойно, с отворена уста и хърка, кашлицата понамаля, но се усеща, че му се стичат секрети назад. Спрях го от градина за 2 седмици и го пратих на село да смени Варненския въздух, но ефекта е нулев. Малкия е на 3г и 5 мес. Лекарите казват, че е малък за вадене, но много ме притеснява това неспокойно спане.  Cry

# 462
  • Варна
Лекарите казват.....
кои лекари,а за правени капки с Гентамицин за 2м Shocked не е ли малък,ужас,това е много страшно,не само,.че няма да се оправи,а и ще се алергизира тотално това носле.
Аз също съм капала от въпросните капки/не знам на вас кой и кога ви ги е изписал,на моята доц Върбанова и ги изписа/,но те се дават макс. 5дена и край и то поне за 6м напред.М/у другото сега също до онзи ден и капах още едни 5 дни след 5-те дни април месец.Да,за момента има някакъв ефект,но като ги спреш и всичко почва от начало.Ако проблема ви е само неспокойно спане/не че е малко,но не е чак проблем/ и не боледувате смисъл от ранно вадене няма,обаче ,ако всъщност тази сливица реално пречи и тормози в здравословен аспект детенце,а тя можа по много начини да вреди и да пречи то не му мисли изобщо и я махай.За сведение ние септември бяхме на 2г и 5м и я махнахме.Сега спи спокойно,както никога преди това,издухва си нослето,както никога преди това,другите проблеми още не сме ги изчистили,но се надявам с времето и това да стане.Още си правим ларинго и после бронхоспазми,още кашлим почти неспирно,но за миг не съм и съжалила,че отървах детето от нея.

# 463
  • Варна
Капките ни ги изписа Др Войчева, 10 дена да давам, 20 дена почивка...и така няколко месеца. Дефакто минаха 2*10 дена прием. На ясла постоянно боледуваше. Отписах го и го гледаха на село. Ходим на градина от 6 седмици /последните 2 го спрях/ и не е боледувал сериозно, но съм постоянно на тръни. Знам че всяко дете е различно, но все пак има ли минимална възраст под която не е желателно да се махат?

# 464
  • Варна
ами аз не знам,ако има причина за ваденето възраста не е от първостепенно значение,тя е фактор за това до колко ще е успешна самата операция ,в смисъл,че в част от случаите сливица извадена в малка възраст се появява отново.

Общи условия

Активация на акаунт