Вадене на трета сливица във Варна

• 168 247
  • 662
  •   1
Отговори
# 465
Миленкова, оправи ли се детенцето? Как сте?

# 466
  • Варна
Каква може да е причината детенце да хърка през ноща и да има носово говорене през деня? Няма хрема. Оперирано е от трета сливица още преди две години.Скоро ходихме при Сапунджиев да го види,но прегледа беше несериозен, просто погледна гърлото със шпатулка и каза че щом Габровски е извадил третата сливица, няма как да се появи пак. На въпросите ми защо детето хърка и говори носово не ми отговори, игнорира ги.

# 467
На мен ми говори за прораснала отново трета сливица  newsm78

# 468
  • Варна
На мен ми говори за прораснала отново трета сливица  newsm78
И на мене на това ми прилича, обаче се защитават лекарите един друг и от това детето си пати. Незнам какво да правя. Аз не съм тръгнала да държа сметка на Габровски все пак. Случва се, още повече че детето беше оперирано едва като е на 2 годинки, защото сливицата беше огромна. Ако го заведа на преглед някъде и не кажа че е бил опериран може да е проблем, като кажа пък че е опериран ни подритват и така се въртим безпомощно в омагьосан кръг.

# 469
  • Варна
*Pukanka*, потърси още едно мнение, за да си спокойна, че не прорастнала отново сливицата.  Сигурно има друга причина, може да си имате от "приятелите" стафилококи, да е изсушено нослето и от това да хърка. При нас е ритуал вечер, преди лягане, да измиваме носа с каничката и винаги вадим едни засъхнали пипита, да се чуди човек от къде ги произвежда ooooh!
Аз не разбирам защо лекарите се ограничават само с гледане на гърлото с шпатула. Какво значение има кой го е оперирал? Когато трябваше да се оперира моето дете, единствено Папуров, от 3-ма УНГ, опипа гърлото. 3 дена след операцията се наложи пак при него да отидем, не беше той оператора, негативно или пренебрежително отношение не съм видяла.

# 470
  • в рaя
Отново се извинявам, че се намесвам в темата ви, но ви съветвам да не ходите при Габровски. След като успя да убие напълно здраво момиче по-добре да не рискувате повече с него.

Дъщеря ми е на 2 г. и 3 м. и от известно време спи с отворена уста и хърка. Това ме навежда на мисълта за трета сливица, но не знам дали бихме се осмелили да я извадим  Tired Водили сме я веднъж на УНГ, но той изобщо не и обърна внимание, реши, че щом е руса и синеока всичко е просто алергия и до там. И ние като щрауси си заравяме главите в пясъка и се заблуждаваме, че като не търсим проблем няма да го намерим  Tired Но трагедията, която ни сполетя е толкова прясна и ме ужасява мисълта, че един ден ще трябва и на моите деца да се вадят сливиците и как ще позволим това да се случи Sad

# 471
Миленкова, оправи ли се детенцето? Как сте?

Здравейте, две седмици след операцията тръгна на градина, ходи една седмица и тръгнаха леки сополчета и лека кашлица, но наистина леки. Съвпадение беше че се местихме и следващата седмица не беше на градина и не се разболя. Аз реших да я заведа при Войчева ей така, за да й кажа че имаше леки сополчета и кашлица, защото останах с впечатлението че детето ми не трябва да се разболее след ваденето на третата сливица или да не се разболее на първата седмица поне. Изписа й Умкалор да пие до края на годината и целия Януари да пие едни малки хапченца хомеопатични. Засега е добре, ходи на градина понякга се закашля, но не сериозно, но аз си мисля че дали има положителен резултат от операцията мога да дам най-малко след 6 месеца, ако се задържи така (надявам се Simple Smile)ще е супер. След време пак ще споделя как е здравословно.
Весела Нова Година на всички!!!

# 472
  • Варна
Момичета, знаете ли Войчева кога ще е на работа? Разбрах, че ще е в отпуск януари, но до кога? Малкия хърка ужасно, не може да спи спокойно и вече се чудя как да го облекча...нищо не помага.  Cry

# 473
  • Варна
Момичета, знаете ли Войчева кога ще е на работа? Разбрах, че ще е в отпуск януари, но до кога? Малкия хърка ужасно, не може да спи спокойно и вече се чудя как да го облекча...нищо не помага.  Cry

Ааа и Войчева ни обясни, че имало някакъв модерен апарат, с който се правили дупчици в 2-те основни сливици, с цел да се намалят...но не разбах къде е този апарат - в МД, в ОКРБ? В Терапия дали имат тази апаратура?

# 474
Хъркането не е ли само от третата сливица? Първите две и те ли пречат?

# 475
  • Варна
Хъркането не е ли само от третата сливица? Първите две и те ли пречат?

Обясниха ни, че по рождение са му по-големи сливиците. Дори и да е здрав, просто са си големи и му изпълват цялото гърло Cry Затова ни препоръчаха този апарат, но ми се върти в главата, че докторката спомена ВМА. Записах час за понеделник и ще я питам пак.

# 476
  • Варна
Здравейте момичета, някой има ли актуален мобилен телефон на д-р Войчева? Загубих и визитката, а ми е спешно  Praynig

# 477
  • Варна
088 8869538 д-р Войчева - дано не ти е късно

# 478
  • Варна
Благодаря  Hug В събота сутрин влизаме за вадене на трите сливици - стискайте ни палци  Praynig

# 479
  • Варна
Здравейте, кога преглежда в Окръжна д-р Войчева, има ли проблем с часовете? И на мен ми е спешно, че тая кащлица ще ни докара до астма вече.

Общи условия

Активация на акаунт