Вадене на трета сливица във Варна

• 166 930
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
Д-р Илиев ми каза, че трябва да доплатя на касата на болницата само, ако избера новия метод, иначе оперира по здравна каса.

# 511
  • Варна
Нас края на септември д-р Сапунджиев именно ни оперира,като той си ни определи дата и нищо не плщахме newsm78

# 512
 newsm78 незнам защо има такова разминаване за плащането. Аз също се изненадах, но той ми го обясни много ясно.  Naughty

Запазвате си час, плащате на касата за избор на екип, ако искате аз да направя операцията, а иначе тя се покрива от касата.

Нека споделят и други мами, който скоро ще оперират дечицата си или скоро са минали по този път. Да не би да има промени от тази година?

Ето и цените в Терапията http://svetamarina.com/price_list.php

# 513
В Терапията ни оперираха по здравна каса, доплатихме само за накрайник за новия метод. Иначе Д-р Илиев и Доц. Недев оперират по здравна каса. Това е информация от началото на този месец.

# 514
Преди,две седмици оперираха сина ми в окръжна болница,и заплатихме 150 лв,на касата на болницата за избор на екип.Аз също не го разбирам това,при положение,че ходихме  на прегледи при доктора който го оперира,и той каза че трябва да се махне третата сливица,какъв избор на екип тогава е.....???

# 515
В Терапията ни оперираха по здравна каса, доплатихме само за накрайник за новия метод. Иначе Д-р Илиев и Доц. Недев оперират по здравна каса. Това е информация от началото на този месец.

Разкажете повече за новия метод  Praynig

# 516
  • Тук у дома с двете ми деца.
На 8 февруари оперираха дъщеря ми и доплатих за избор на лекар като аз пожелах така. Парите ги дадох лично на лекарката по мое желание !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Много съм доволна дъщеря ми не разбра, че е на операция в операционната са и правили прическа , подарили са и балони, а след това и сложиха болкоуспокояващо и идваха безброи пъти да я видят след операцията. Hug

# 517
Нинка, къде това, кой лекар?

# 518
Здравейте!Виждам,че темата е за трета сливица,но реших да пиша и да споделя за моето дете.Имаме насрочена операция/отопластика/ за моя син при доц.Недев на 27.02.,в терапията.За прегледите доцента не ми е взел пари,макар да знаех,че той не работи със здравната каса.За операцията,обаче каза,че ще ми струва 500лв за избор на екип.Това не ме притеснява толкова,така или иначе сме решили да е при него,но друго се питам.Той ми каза,че трябва да се назначат пълни изследвания от личния лекар и да си взема направление за хоспитализация.Личния лекар,обаче ми каза,че не знаел какви точно изследвания да се назначат и това ме обърка.Утре ще отивам при личния на детето и ще видя какво ще става.Въпросът ми е - при вас лекарите,които оперират ли ви назначиха точно изследванията,или личния лекар знаеше какво да прави?Само при мен ли се случва това или доц.Недев е пропуснал да доуточни този "момент"?Прочетох само добри отзиви за него,а и го харесах като цяло,но все пак се притеснявам.Пишете,който е минал по този път.

# 519
  • Варна
ivi81, при нас УНГ-то ни даде нещо като направление за изследвания - ПКК, съсирване на кръвта, алергии към упойки..и тн..предполагам стандартните преди операция и с готовите изследвания ни пратиха при дежурния педиатър за мнение - т.е. да напише, че е в добро състояние и става за операция. Но нашата лекарка си работи в болницата по принцип...личната изобщо не сме я занимавали.

# 520
Иви, при нас в терапията ни искаха просто кръвна картина, време съсирване и урина. На нас д-р Илиев ни каза, че няма значение от коя лаборатория са, важното е да са максимум 5 дни преди приема...

# 521

Апарата се казва Коблатор... разбрахме от http://www.moreto.net/novini.php?n=199791&c=09&p=1  и да ти кажа не съжалявам.

# 522
За нашата операция ни искаха пълна кръва картина,СУЕ,преглед от педиатър и направление за хоспитализация  с пътека J...

# 523
Иви81, при нас, когато отидохме в Терапията да ни запишат ден за операцията в клиника УНГ, ни дадоха листче  с изследванията, които трябва да направим най-много 5 дни предварително: Пълна кръвна картина, време на кървене, време на съсирване, СУЕ, урина, както и направление за хоспитализация.
Според мен най-добре се обади в клиниката (052978625) да ти кажат точно.
Успех!

# 524

Апарата се казва Коблатор... разбрахме от http://www.moreto.net/novini.php?n=199791&c=09&p=1  и да ти кажа не съжалявам.

Може ли малко по- подробно, съжалявам, че досаждам, но ...все пак е за дете, не за мен  Confused
Боли ли, колко време трае процедурата, травмиращо ли е за детето......

Общи условия

Активация на акаунт